Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha már így megkértél, akkor reagálok, bár sok értelmét nem látom.ozsimiki írta:LG kösz a reagálást Bányász,és az én hszemre azzal kapcsolatban,h a Chelseadet, Interedet,és Arsenalodat miért "sújtotta" nagyobb gúny itt.
Bár ezek szerint anno Mourinho semmi kivetnivalót nem nyilatkozott a Barca ellen, sőt Interes megmozdulásai is követendő példa. Sőt az is, hogy az Arsenal győzelme óta, milyen cikkekkel nyilvánultak meg MAGYAR szurkerei.
bár már megszoktam,h olyasmire kevés reakció érkezik ami "fáj", nem csak tőled.
magas lóról meg annyit,h daffy nem ezekre az esetekre értette, csak rosszkor írta. (ő maga mondta ,mielőtt belekötnél)

Így van. Itt az emberek kb. 90 százalékánál kettős a mérce. Ugyanolyan dolgokért, amiért más csapatokat elítélnek, ha a saját csapatukkal történik ugyanaz, akkor jön a nem is úgy van az, meg a magyarázkodás. Vicc. Daffyval is egyet értek a magas lóval kapcsolatban, de ez már off, úgyhogy erre nem is térnék ki bővebben, megtörtént már többször amúgy is.kristop írta:és ezt mind a barcelona szurkoló mivoltod mondatja veled.Fecooo írta: nagyon nem olyan, nem tudom érzékeltetni, mennyire nem olyan...
az egyik esetben a "botránkozók" elfelejtették az előzményeket, most szó nincsen ilyenről...
az egyik szándékosan túlzott, a másik viszont csak a szigorú tényeket közölte...
az arsenal ellen, ha az első kezezést befújják, akkor nincs semmiféle meg nem adott gól. ha meg előnyszabálynak vesszük akkor meg csak a meg nem adott gól van. egyszerre a kettőt figyelembe venni 'nem ér'.
arshaviné meg annyira véleményes, hogy inkább mondanám kis segítsének, ha befújják, mint szemétségnek, hogy nem tették. olyan kompenzáció szaga lett volna az egésznek, amit akkor se szeretek,ha történetesen nekünk akarnak visszaadni valamit.
és ezt mind a barcelona szurkoló mivoltod mondatja veled.Fecooo írta: nagyon nem olyan, nem tudom érzékeltetni, mennyire nem olyan...
az egyik esetben a "botránkozók" elfelejtették az előzményeket, most szó nincsen ilyenről...
az egyik szándékosan túlzott, a másik viszont csak a szigorú tényeket közölte...
nagyon nem olyan, nem tudom érzékeltetni, mennyire nem olyan...kristop írta:ez kábé olyan, mint amikor sokan azt mondták, hogy a chelseanek az elődöntőben öt(!) tizenegyest nem adtak meg ellenünk.gergo9 írta:Arsenal ellen is egy gólt meg két 11-est vettek el úgyhogy megérthető ez sztem.
ez kábé olyan, mint amikor sokan azt mondták, hogy a chelseanek az elődöntőben öt(!) tizenegyest nem adtak meg ellenünk.gergo9 írta:Arsenal ellen is egy gólt meg két 11-est vettek el úgyhogy megérthető ez sztem.
Szerintem ez meg egy undorító provokáció semmi több.daffy írta:szerintem ez csak a magas ló,semmi több. majd abbamarad,amikor nem megy a csapatnak.
felőlem, csak ebben az ügyben semmi köze sincs a megtermett lovaknak a hozzáálláshoz. alább kifejtettem én is, más is.daffy írta:bocs. csak őszinte voltozsimiki írta: Daffy, ezt a magas lovas témát hagyhatnád, bár most már talán emlékszel te is mik is zajlottak le akkoriban.

bocs. csak őszinte voltozsimiki írta: Daffy, ezt a magas lovas témát hagyhatnád, bár most már talán emlékszel te is mik is zajlottak le akkoriban.
a legnagyobb edzőnek tartom,de látszik,hogy kezd sok lenni neki. mi az,hogy nem történt semmi különös?? elég egyértelmű az eset. egyébként most látom,hogy a szövetség nem indít eljárástSir Alex Ferguson, a Manchester United edzője megvédte játékosát, szerinte nem történt semmi különös, és már rögtön a meccs után bedobta a médiakárytát: állítja, a sajtó boszorkányüldözésbe kezd, és mindent megtesz, hogy a sztárt megbüntessék, nyomást alá helyezi a futballszövetség döntéshozóit.
Nem feltétlenül csak az az oka annak,h közellenségek lettek a fent említett csapatok,h kiejtették a Barcát(az Arsenal nem is fogja kiejteni).LG írta:Ebben van vmi, de nem értem ennek mi az oka. Miért kell, h a Barca aktuális ellenfele közellenség legyen? 3 kirívó esetet mondanék, 2005-ben a Chelsea lett a fórumon a közellenség, miután kiejtette a Barcát BL-ben, tavaly az Inter, idén meg az Arsenal. Ez lenne a helyes szurkolói hozzáállás?Fernando írta: Figyi Téged megértelek, de a kárörvendés nagy része annak szól, vagy az miatt van, mert a BL-ben együtt vagyunk velük, nem lenne ennyi ha nem így lenne.

Ebben az "ellenszenvezés az Arsenallal" dologban szerintem az is sokakban közrejátszik, hogy most szerezte meg a sokadik fiatalt Wenger, amitől az egész Arsenal unszimpatikussá válik. Ebbe jön még az a harcias kedv, hogy kikapott az Emiratesben a Barcelona, amitől még inkább felgyűltek az indulatok. Nem tudom, hogy így van-e csak a többi fórumozó agyával próbálok gondolkodni.daffy írta:szerintem ez csak a magas ló,semmi több. majd abbamarad,amikor nem megy a csapatnak.LG írta:Ebben van vmi, de nem értem ennek mi az oka. Miért kell, h a Barca aktuális ellenfele közellenség legyen? 3 kirívó esetet mondanék, 2005-ben a Chelsea lett a fórumon a közellenség, miután kiejtette a Barcát BL-ben, tavaly az Inter, idén meg az Arsenal. Ez lenne a helyes szurkolói hozzáállás?

naaaaa. csak emlékszel?!LG írta:Ebben van vmi, de nem értem ennek mi az oka. Miért kell, h a Barca aktuális ellenfele közellenség legyen? 3 kirívó esetet mondanék, 2005-ben a Chelsea lett a fórumon a közellenség, miután kiejtette a Barcát BL-ben, tavaly az Inter, idén meg az Arsenal. Ez lenne a helyes szurkolói hozzáállás?Fernando írta: Figyi Téged megértelek, de a kárörvendés nagy része annak szól, vagy az miatt van, mert a BL-ben együtt vagyunk velük, nem lenne ennyi ha nem így lenne.

szerintem ez csak a magas ló,semmi több. majd abbamarad,amikor nem megy a csapatnak.LG írta:Ebben van vmi, de nem értem ennek mi az oka. Miért kell, h a Barca aktuális ellenfele közellenség legyen? 3 kirívó esetet mondanék, 2005-ben a Chelsea lett a fórumon a közellenség, miután kiejtette a Barcát BL-ben, tavaly az Inter, idén meg az Arsenal. Ez lenne a helyes szurkolói hozzáállás?Fernando írta: Figyi Téged megértelek, de a kárörvendés nagy része annak szól, vagy az miatt van, mert a BL-ben együtt vagyunk velük, nem lenne ennyi ha nem így lenne.
Ebben van vmi, de nem értem ennek mi az oka. Miért kell, h a Barca aktuális ellenfele közellenség legyen? 3 kirívó esetet mondanék, 2005-ben a Chelsea lett a fórumon a közellenség, miután kiejtette a Barcát BL-ben, tavaly az Inter, idén meg az Arsenal. Ez lenne a helyes szurkolói hozzáállás?Fernando írta: Figyi Téged megértelek, de a kárörvendés nagy része annak szól, vagy az miatt van, mert a BL-ben együtt vagyunk velük, nem lenne ennyi ha nem így lenne.

Lassan le sem kell játszani a meccset, mert meg sem lesznek.Lionel85 írta:Van Persie megsérült a Birmingham ellen, kérdéses játéka ellenünk
http://barcanoticias.blog.hu/2011/02/27 ... ore2696092
Szerintem ha nem súlyos, akkor összeragasztják, ha igen, akkor még egy ásszal kevesebbje lesz az angoloknak.

Nem nevezném azért szürkeségnek...csak Wilshere és Nasri leveszi róla a terheket. De ha nem játszik Cesc, akkor teljesen más a játék képe. Pont egyik nap írta be valaki: Az Opta statisztikái szerint az Ágyúsok kapitánya átlagosan 29 percenként alakít ki helyzetet nyílt játékból. Ez Európa öt vezető bajnokságában a legjobb mutató.Mikaos írta:Ha nyáron nem hozzuk el, szerintem iszonyatosan be fog szürkülni. Sőt...már ebben a szezonban is látni lehet erre jeleket, egyszerűen már nem ő viszi előre a csapatot, sokkal inkább Nasri.
Romokban kifejezés az tényleg túlzás. De azért teljesen más szituáció. Koscielny és Szczesny utoljára kb. az U12-ben nyert valamilyen kupát. Első szezonjuk a csapatnál, érthető, hogy csalódottak, hogy pont rajtuk ment el a győzelem. Messi meg Xavi is szomorkodna egy elvesztett Spanyol Kupa-döntő után, de aztán csak ennyit mondanának: nem baj, majd a BL-t megnyerjük.ozsimiki írta:Bár értem én,hogy 6-7 éve semmi sem esett le, de ettől romokban? könyörgök a legkisebb jelentőségű kupasorozat ez. Ebből is látszik,h még mindig nem tudják kezelni a szituációkat.
Nem tudom elképzelni,h a Barca pl egy spanyol szuperkupa kudarc után, romokban lenne (mert kb annyit ér ez a liga kupa sorozat,vagy annyit se)

Hát pedig ha jól emlékszem nem is olyan rég ugyanez volt nálunk is egy kuap elődöntőben, amikor rossz eredményt értünk el a Sevilla ellen. Ők is kiheverik, pár nap..de nem tudom miért olyan meglepő, hogy 6 év kupa nélküli év után egy elvesztett döntő után sza.ul érzik magukat.ozsimiki írta:
Nem tudom elképzelni,h a Barca pl egy spanyol szuperkupa kudarc után, romokban lenne (mert kb annyit ér ez a liga kupa sorozat,vagy annyit se)

Mások az igények Miki! Pont azért lett volna fontos akár ez a kicsi Ligakupa, mert már 6-7 éve semmit sem nyertek, ahogy mondtad. Most itt volt a lehetőség, de elbénázták. Nem néztem a meccset, de szerintem ha nagyon odakoncetrálnak, egy Birminghamet 70%-osan is illik elverni!ozsimiki írta:Bár értem én,hogy 6-7 éve semmi sem esett le, de ettől romokban? könyörgök a legkisebb jelentőségű kupasorozat ez. Ebből is látszik,h még mindig nem tudják kezelni a szituációkat.
Még ha a bajnokság,vagy a Bl veszne így el, megérteném, De egy 4ed rangú (és pontosan annyi nekik) kupát ne sirassák már túl.