Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.01. 11:33:24

visca el barca írta:
Tromort77 írta:Bayern Munich reject Real Madrid offer of €50M for Alaba
Elvileg 80-ért vihető. Sajnálnám, ha ott kötne ki. Bár VKP-nek szerintem nem olyan különleges.
https://www.youtube.com/watch?v=GfeYPJZeNd8" target="_blank

:D
Jó, megesik. :D De kapus sem lehet tiszta, odapasszolja neki, mikor 3-an vannak körülötte az ellenfél játékosai közül. Neki persze fel kellett volna néznie, mielőtt visszapasszolja, elég amatőr dolog volt.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.01. 10:55:03

Tromort77 írta:Bayern Munich reject Real Madrid offer of €50M for Alaba
Elvileg 80-ért vihető. Sajnálnám, ha ott kötne ki. Bár VKP-nek szerintem nem olyan különleges.
https://www.youtube.com/watch?v=GfeYPJZeNd8" target="_blank

:D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.01. 10:07:33

csababarca írta:
Nero. írta: Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak, menniük kell a klub VBre, és még Amerikában is bohóckodnak.
ezt ősszel is leírták, sőt tavaly tavasszal is.
Aztán hoppá, megnyerték a BL-t, tavasszal meg minket is lefújattak a Camp-ban.
Óvatosan ezekkel a kijelentésekkel szerintem, láthattuk,hogy a Real gyengébb játékkal is tud nyerni.(persze tudom,könnyű sorsolás,ami tény, de akkor is behúzták)
Ezeket én is bírom, x éve nincs játékuk, de azért néhány kupa leesett, meg kerestük ellenük a labdát pár meccsen. Mi lenne, ha lenne nekik.

Azt aláírom, h sűrű lesz nekik a program, szükség volna a hosszabb kispadra, vagy a nagyobb rotációra, mert vannak náluk játékosok, akiket lehetne többet használni. Legalábbis kívülállóként úgy tűnik, nyilván ezt Zidane látja.
ferninho
Madridista

2016.05.31. 22:27:47

Ahol van egy CR, aki olyan szinten már-már túlzottan maximalista, hogy ha 5 gólt rúg, akkor már hisztizik, mert nem lett meg a 6. ott nem lesznek gondok a jól lakottsággal.

Mással lehetnek gondok, de ezzel fix hogy nem lesz.
madridista
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.31. 22:24:26

Nero. írta:
Nem akarom megmagyarázni a Real sikereit , mert akkor nagyon rossz vesztes lennék, de a mutatott játékuk az nagyon gyenge volt. A classico is egy óriási vicc volt. Első félidőbe amíg mi fociztunk ők addig csak buszoztak.

Pont emiatt veszélyesek, mert gyengének tűnő játékkal is tudnak nyerni,és ilyen sikert elérni,mint a BL győzelem.

Jóllakottság meg létezik,de a real azért nem nyerte agyon magát az utóbbi években, mint mi Pep alatt pl.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.31. 22:15:45

csababarca írta:
Nero. írta: Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak, menniük kell a klub VBre, és még Amerikában is bohóckodnak.
Óvatosan ezekkel a kijelentésekkel szerintem, láthattuk,hogy a Real gyengébb játékkal is tud nyerni.(persze tudom,könnyű sorsolás,ami tény, de akkor is behúzták)
Én azt írtam az Atletico elleni vereségük után, hogy ha elkezdi játszatni Casemirot akkor veszélyesek lehetnek.

Nem akarom megmagyarázni a Real sikereit , mert akkor nagyon rossz vesztes lennék, de a mutatott játékuk az nagyon gyenge volt. A classico is egy óriási vicc volt. Első félidőbe amíg mi fociztunk ők addig csak buszoztak.

Szerintem meg igenis létezik hogy ha valaki nyer valamit, akkor utána kevésbé lesz motivált. Szerintem ez a mi csapatunkon is nagyon meglátszott,hogy kellett 2-3 év amíg újra ottvoltak fejben.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
zola8787
Director del Fútbol

2016.05.31. 21:56:25

Nero. írta: Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak
Szóval ha te nyersz valamit, akkor jövőre nem fog annyira izgatni, ez ám a példamutató hozzáállás :D

Ezt a jóllakottságot a média találta ki, mert ez sokkal jobban hangzik, mint az, hogy: beképzeltség (Balotelli), vagy lustaság (Balotelli vagy Messi nem futásai), esetleg fizikai korlátoltság (gondolok itt a kisöregedésre) (Xavi tavaly, vagy 2 év múlva Iniesta).

Aki azért nem teszi oda magát teljes mértékben, mert már egyszer megnyerte, az nem igazi sportember és a profik között ilyen nincs.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.31. 21:46:15

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Veidt_madridista
Madridista

2016.05.31. 21:29:19

Bob_Marley írta:Mögé álltak a játékosok, ez sokat jelentett, de kérdem én Benítez alatt miért ment a hiszti?
Ennek az az egyszeru oka hogy a Realnal sosem mukodtek a kotott es konzervativ edzoi elkepzelesek. Olyan ember kell, aki hagyja szabadon kibontakozni az egyeneket (VdB, Ancelotti, Zidane).
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.31. 21:01:46

Márpedig az tény, hogy Zidanenak volt akkora tekintélye, hogy ő azokat jatszathatta akiket akart. Gondolom ez volt az ő feltétele amikor elvállalta a csapatot. Úgy leültette a 30 millás Danilot meg a 80 millás Jamest ahogy kell. Biztos hogy nem lett volna 0-4,ha azon a meccsen ez a két ember nem kezd. És Benítez nem az a típusú edző aki vkp nélkül felküldené a csapatát.

Koránt sincs akkora különbség a két edző közt mint ahogy azt sokan beállítják. Az egyetlen az, hogy amíg Benítezt alapból negatívan fogadták, addig a klublegendának meg az egykori másodedzőnek itták a szavait és bizonyítani akartak neki.
Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak, menniük kell a klub VBre, és még Amerikában is bohóckodnak.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.31. 21:01:11

Bob_Marley írta:Én nem kisebbíteni akartam Zidane vagy a másikat felemelni, hanem hogy Benítez sora sajnos ott meg volt írva, hogy elkezdték fúrni, pedig ő tett hozzá ehhez a csapathoz, taktikában, játékosban. És pont az hogy Zidane pedig játékban nem tett hozzá annyit, hogy úgy beszéljünk róla mint valami megváltó. Mögé álltak a játékosok, ez sokat jelentett, de kérdem én Benítez alatt miért ment a hiszti? Játékban szerintem nem erősebb a Zidane féle csapat, tűzoltásnak fél évre jött, most lesz igazán ideje dolgozni.

Kicsit elbeszéltünk egymás mellett, én is aazon a véleményen vagyok, mint Te ezzel az edzőkérdéssel kapcsolatban. Kb. annyi történt -ahogy írtad is- hogy Benitez nem tudta kezelni a játékosokat, a taktika, játék minősége nem nagyon változott. Ezért is gondolom, hogy azzal jártak volna a legjobban, ha Ancelotti marad. Tavaly nem jött össze a Bl, most lényegesen könnyebb lett volna a helyzete, a játékosok már ismerték, kedvelték, dolgozhatott volna nyugton. Az pedig hogy ki a jobb szakember, Zidane vagy az olasz szerintem nem vita tárgya.
Mindenesetre nekünk jól jött Ancelotti menesztése.

Mondjuk nem hiszem, hogy itt akkora játékosmozgás lenne, mint azt sokan jósolják. Nagyon meglepődnék, ha mégis megbüntetnék őket. Az UEFA csak be akart keményíteni, hogy példát statuál, a többiek pedig figyeljenek, hogy ilyen ne legyen. Nem hiszem, hogy újra méregetni akarják a far--kat. Akkor már a Valenciat és az Atmat is büntetni kellene, meg nem tudom még kiket találtak bűnösnek. Jön az aktuális EB-sztár, Pogba meg valami csatár és kész. Iscot meg esetleg Jamest eladják aztán csuma.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.31. 20:47:39

Én nem kisebbíteni akartam Zidane vagy a másikat felemelni, hanem hogy Benítez sora sajnos ott meg volt írva, hogy elkezdték fúrni, pedig ő tett hozzá ehhez a csapathoz, taktikában, játékosban. És pont az hogy Zidane pedig játékban nem tett hozzá annyit, hogy úgy beszéljünk róla mint valami megváltó. Mögé álltak a játékosok, ez sokat jelentett, de kérdem én Benítez alatt miért ment a hiszti? Játékban szerintem nem erősebb a Zidane féle csapat, tűzoltásnak fél évre jött, most lesz igazán ideje dolgozni.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.31. 20:45:30

Hát nem tudom... Zidane érdemeit kisebbíteni, a Pincért pedig felmagasztalni nekem kb. olyan, mint az, hogy az EB-re való kijutásunk Pintért igazolja. :lol: Pintér-Pincér, még rímel is a két fogalmatlan. :lol: Benitez azóta ráadásul már a Newcaslte-t is kiejtette a PL-ből, szóval ha én klubvezető lennék, az egyik utolsó ember lenne, akit kineveznék vezetőedzőnek (azzal együtt, hogy a korábbi eredményeit elismerem, de az utóbbi években mindenhol felsül, mikor kinevezték a Real élére, már dörzsöltem a tenyerem, és szomorú voltam, mikor távozott, mert tudtam, innen már csak felfelé vezet az út nekik.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.31. 20:41:58

Miért ne állná meg a helyét, ugyanazt írtad le mint én, hogy Benitez kezdte el játszatni Lucast is meg Casemirot is. :D Nyilván nem csak egy emberen ment el, de Casemiro nagyon hiányzott nekik a középpályáról, ebben biztos vagyok.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.31. 19:47:37

Bob_Marley írta:És azért ne felejtsük el, hogy Casemirot ki kezdte el a helyén játszatni és ki kezdett el pl Lucassal foglalkozni? Én nem akarom Benitezt Zidanehoz vagy fordítva hasonlítani, de csúnyán megfúrták szerintem a spanyolt. Az a 4:0 is olyan, hogy igen elcseszte, kihagyta az egyik legfontosabb emberét, aki összekapcsolja a csapatát. Most a döntőben is meg előtte is nem sokat beszélünk róla, de a brazil Casemironak nagyon sokat köszönhetnek. Lehet nem egy fülén pörgetős focista, de 15 km-t közlekedik a pályán és aki szembejön elveszi a labdát.....
Az a meccs nem azon ment el. Mellesleg Benitez használta rendesen a brazilt. Sőt, ő merte játszatni, attól függetlenül, hoogy egy noname játékos volt aki kölcsönből jött vissza, a kp-n meg hemzsegtek a sztárok. A bajnokságban is játszott a meccsek nagy százalékán, a Bl-ben 6-ból 5 mérkőzést végigjátszott. Zidane az első nyolc meccsén a ligában jegelte, egyszer játszott vagy negyed órát. Ha Benitez nem próbálgatja hamarabb az sem biztos hogy ennyit játszott volna Zidane alatt, szóval ez nem állja meg a helyét.

LV már inkább, de ahhoz is komolyan kellettek a sérülések.
Mindenesetre én speciel nem tulajdonítok olyan hatalmas érdemeket Zidane-nak a Bl-győzelemért. Lehet mondani, hogy feljöttek a bajnokságban is, de Benitez alatt pl nem volt olyan hullámvölgyünk, hogy szórtuk a pontokat. Addig volt egy 39 meccses veretlenségi sorozatunk. Ha a spanyol megfeszül se tudott volna mit csinálni. Ha ezt őszre "időzítjük" más lett volna a leányzó fekvése.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.31. 18:29:10

És azért ne felejtsük el, hogy Casemirot ki kezdte el a helyén játszatni és ki kezdett el pl Lucassal foglalkozni? Én nem akarom Benitezt Zidanehoz vagy fordítva hasonlítani, de csúnyán megfúrták szerintem a spanyolt. Az a 4:0 is olyan, hogy igen elcseszte, kihagyta az egyik legfontosabb emberét, aki összekapcsolja a csapatát. Most a döntőben is meg előtte is nem sokat beszélünk róla, de a brazil Casemironak nagyon sokat köszönhetnek. Lehet nem egy fülén pörgetős focista, de 15 km-t közlekedik a pályán és aki szembejön elveszi a labdát.....
Kép
Kép
Kép
ntibi67
Capitá del Barça

2016.05.31. 18:01:55

Benitez azzal hogy erőltette Bale-t igen csak jót tett a játékos önbizalmának,mert azóta is Ő a csapat húzóembere.Szóval ezt én nem rónám fel a pincér hibájaként.
Veidt_madridista
Madridista

2016.05.31. 17:59:08

LG írta: Mekkora lenne már, ha Szalai vhogy gólkirály lenne. :lol:
O csak hazaterne hozzank. :D
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.31. 17:40:16

Ha belegondolsz, hogy Perez megint elcseszte, de nagyon, lásd Benitez, talán észbekap, hogy sokadjára ez a kopasz francia húzta ki a szarból.
Már jàtékosként is, majd Ancelotti oldalán, mert ott Zidane se csak dísz volt, nagy szerepe volt a BL győzelemben, majd megint jött Zizou és a totális katasztrófa helyett vhogy csak lecsorgott a BL...
Érdemes James helyzetét a legfőképp megvizsgálni, konkrétan Zidane alatt nem hogy kezdő alig volt, de még csereként se ő volt az első opció és alig játszott... Régebben tudjuk, hogy a 70-80 millás playereknek folyamat játszania kellett, most mégse... Vagy ez az első jele annak, hogy Perez hagyja Zidanet, vagy nem tudom...
Bár ahogy ismerem Perezt egy rendes Vkp helyett idefogja hozni Pogbát azt megint felborul a KP.....
Meglátjuk, de én is attól tartok, hogy Perez hosszútávon most sem fogja kibírni, hogy ne kotnyeleskedjen a dolgokba. Pl. még mindig pletykálnak róla, hogy vinnétek De Geat, Navas idei szezonja után ez megint vicc kategória lenne, és aligha Zidane kérésére érkezne. :roll:
. Az pedig, hogy Benitez-t nem komálták a játékosok elég vice-versa dolog. Sok furkálódás volt ott már.
Szerintem a Pincér kész csőd volt, nincs mit rajta szépíteni. Elég ha megnézzük a 3 legutóbbi Klasszikust: Ancelottival az akkor már eléggé kipukkadó Real meg tudott minket szorongatni, pedig akkor mi nagyon jó formában voltunk. A Pincérrel hatalmas, 4-0-ás zakó. Zidane-nal győzelem idegenben.

Eleve hülyeségeket akart, pl kitalálta, hogy CR-t háttérbe szorítja, és Bale lesz a húzóember. :roll: Jó edző volt ő a Real élén, nekünk. :mrgreen:
ugyanmár. te is tudod jól, majd az éppen ügyeletes eb sztárt veszi meg 80ért
Mekkora lenne már, ha Szalai vhogy gólkirály lenne. :lol:
ntibi67
Capitá del Barça

2016.05.31. 17:34:19

1.Mivel valószínű a real télen és jövő nyáron nem igazolhat,ezért nagy játékos mozgás várható.
2.Ha jól tudom az aranylabda díj naptári év teljesítményétől függ,abból meg még van bőven.
3.Bl vagy bajnokság?Válasszuk ketté.Azokban a bajnokságokban ami egy csapatos (német,francia,olasz) lehet a szurkolók részéről első rendű elvárás a BL-ban a minél jobb szereplés.De a Spanyol és az Angol bajnokságban mivel több csapat is eséllyel indul,igy a bajnokság elsőbbséget élvez a BL csak hab a tortán.
Tromort77

2016.05.31. 17:10:18

Wolfsburg player Bruno Henrique: "Cristiano Ronaldo is one of the biggest players in the world. I never imagined that one day I would be marking him. [...] What I also saw differently is that he kept staring himself in the big screen the whole time!" :lol:

Ennél szebben nem is lehetne jellemezni. :D

Bayern Munich reject Real Madrid offer of €50M for Alaba
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.31. 16:36:09

ferninho írta: Érdemes James helyzetét a legfőképp megvizsgálni, konkrétan Zidane alatt nem hogy kezdő alig volt, de még csereként se ő volt az első opció és alig játszott... Régebben tudjuk, hogy a 70-80 millás playereknek folyamat játszania kellett, most mégse... Vagy ez az első jele annak, hogy Perez hagyja Zidanet, vagy nem tudom...
Bár ahogy ismerem Perezt egy rendes Vkp helyett idefogja hozni Pogbát azt megint felborul a KP..... :lol:
Azért Beniteznek rohadtul meg volt kötve a keze, ezt szerintem egy madridista sem tagadhatja. Ahogy ezt a fentebbi állításod is igazolja. Többek között ezért van edzőkeringő. Az pedig, hogy Benitez-t nem komálták a játékosok elég vice-versa dolog. Sok furkálódás volt ott már. Speciel én nem tartom akkora érdemnek. A pincérrel is elég eredményes volt azért a csapat, a mutatott játékot szerintem sokan túlzásba viszik. Kicsit más a szemüveg. Amikor Zidane alatt játszik gányul a csapat akkor az a "spanyol hagyatéka", ha gála van akkor meg a francia egy zseni. Ha pedig a Bl-t nézzük, pont Benitez alatt találkoztatok az egyetlen értelmes csapattal a döntőig és egy X meg egy győzelem jött össze. (hogyan az most mindegy)
Ezt az ágat minden bizonnyal behúztátok volna. Kíváncsi lennék, mit kapott volna Benitez egy Wolfsburg elleni zakó, a City elleni párharc vagy egy így kicsikart döntő után. Tartom hogy Zidane csak nyerhetett ezzel a kinevezéssel. Ha nem nyertek semmit ráfogják Benitezre, ha igen akkor meg egy zseni.

Az Aranylabda szerintem is Suarezt illetné meg. Ha mezőnymunkáról beszélünk az uru kb. kétszer annyit tett le az asztalra, a góljai nagyon fontosak voltak mellesleg az 59 találata mellé kiosztott 26 assistot is. Cr érdemeit nem akarom elvitatni, de ő sokszor már középcsatárt játszott, olyan gólok elmaradtak tőle amik korábban. Amiket ő dolgozott ki, cselekkel betört stb. Nála felhozzák, hogyan vitte a hátán a csapatot a góljaival, akkor ez Suarezre is bőven igaz. Amikor például Messi kidőlt, Neymarral simán elvitték a csapatot a klub VB legjobbja és gólkirálya lett (rendben az decemberi cím, de a szezonjához tartozikstb.. Illetve Cr látványosabban, leginkább gólok tekintetében jobban kiemelkedett Benzema (akinek nagyon gyenge szezonja volt) és Bale közül, mint Suarez Messi és Neymar közül.
Csak hát a pr. Jó ha a harmadik lesz. A győztes Messi és Cr közül úgyis az lesz, akinek a címeit nagyobbnak veszik. Általában ilyenkor úgyis a Bl nyom többet a latba, szinte mindig onnan kerül ki, plusz szerintem szeretnék ha szorosodna a verseny Messi és közte.

Azt nem hiszem, hogy elfelejtődne, hogyan tudott nyerni most a Madrid. Legalábbis ha van igazság. Nekünk még mindig felemlegetik a Chelsae elleni meccset. pedig az elődöntő volt. Mondjuk ez is sántít, mert ellenünk is tévedtek bőven vagy elég az Inter elleni párharcunkat nézni. De kicsit elkanyarodtam.

Én nem tudlajdonítok egyébként túl nagy jelentőséget ennek. Megnyertétek, rendben gratula. Azért nem fáj annyira, mert látványosan nem túl magabiztos teljesítménnyel és meggyőzően a gyengébb ág ellenére. Sosem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de sajnálom az ATMA-t, annak ellenére hogy utálom azt a bandát. Összeraktak egy ütős csapatot, nem sztárcsapat és még bírói hiba ellenére is csak hajszállal múlt, hogy ne ők nyerjenek.
(lehet, hogy titkon azért nem olyan őszinte a madridisták öröme sem, mondjuk kíváncsi lennék mi lenne fordított esetben)

Nem kell annyit rugózni, hoy megnyerte, meg hogy nyerte meg a Real, azzal kell foglalkozni, hogy jövőre mi kerüljünk oda és üssük őket.
Forca Barca!!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.31. 15:36:58

ferninho írta:Bár ahogy ismerem Perezt egy rendes Vkp helyett idefogja hozni Pogbát azt megint felborul a KP..... :lol:
Pont most olvasom, hogy Alabára hajt a Real, ő lenne Marci cseréje is egyben, alapból meg vkp - elvileg a középpályán szeretne játszani jövőre. Münchenből embert elhozni mondjuk csak lejáró szerződéssel lehet normális áron, de egy 80-90-ért lehet adják.. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.31. 15:25:20

ugyanmár. te is tudod jól, majd az éppen ügyeletes eb sztárt veszi meg 80ért
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ferninho
Madridista

2016.05.31. 15:17:55

visca el barca írta:
Veidt_madridista írta:Perez nezetvaltasaival
fantasy topicba való téma :lol: ugye te sem gondolod komolyan, hogy ez meg fog történni.
Ha belegondolsz, hogy Perez megint elcseszte, de nagyon, lásd Benitez, talán észbekap, hogy sokadjára ez a kopasz francia húzta ki a szarból.
Már jàtékosként is, majd Ancelotti oldalán, mert ott Zidane se csak dísz volt, nagy szerepe volt a BL győzelemben, majd megint jött Zizou és a totális katasztrófa helyett vhogy csak lecsorgott a BL...
Érdemes James helyzetét a legfőképp megvizsgálni, konkrétan Zidane alatt nem hogy kezdő alig volt, de még csereként se ő volt az első opció és alig játszott... Régebben tudjuk, hogy a 70-80 millás playereknek folyamat játszania kellett, most mégse... Vagy ez az első jele annak, hogy Perez hagyja Zidanet, vagy nem tudom...
Bár ahogy ismerem Perezt egy rendes Vkp helyett idefogja hozni Pogbát azt megint felborul a KP..... :lol:
madridista
Válasz küldése