Kralo írta:Lauda szereti például nagyon Alonsot. Alig várja, hogy le tudja szólni. Kicsit beteges már a részéről, de ő tudja. El se olvasom már az utóbbi időkben.
Akkor itt van egy másik legenda nyilatkozata:
(nem kelett sokat keresnem,amiről G-Jay nek is írtam

)
Piquet:
"Nem hiszem, hogy összeesküvés folyna Alonso ellen. Ő el van keseredve, de nincs vesztenivalója.
Megértette, hogy minél nagyobb a zavar és az idegesség a pályán és a garázsban, ez a helyzet annál inkább az ő malmára hajthatja a vizet."

teljesen ezt gondolom én is...hm korrekt húzás
"Alonso célja az volt, hogy kibillentse Hamiltont lélektani egyensúlyából. Én is ezt tettem Nigel Mansellel, amikor azt mondtam neki, hogy ronda a felesége, és ő erre megnémult… Ám a spanyol ezt nem tudta megtenni Hamiltonnal, miközben a Dennisszel való kapcsolata veszélybe került"- folytatta a brazil. "A szezon elején Hamiltonnak nem volt vesztenivalója, és így is viselkedett, de talán nem is hitte el igazán, hogy a csapat valóban ugyanúgy kezeli őt is, mint a kétszeres világbajnokot."
De,hogy Kraloéknak is legyen örömük,egy Hamilton kritika is Piquet-től:
Amikor azt kérdezték tőle, normális dolognak tartja-e azt, hogy Hamilton azt akarja, spanyol márkatársa távozzon a McLarentől, a brazil nemmel válaszolt: "Egyik pilóta sem viselkedhet így a csapattársával, még kevésbé teheti meg mindezt egy újonc egy világbajnokkal."
Teljes cikk:
http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=18912