Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
senki?Ilúvatar írta:Az eurobarca videóajánlót nem ártana frissíteni!
Nos, hoztam egy ajánlatot:
http://www.youtube.com/watch?v=fvIpyyU-lhA
Az új La Masia megnyitó ünnepsége
Köszi szépen, jólesik. Igyekszem/igyekszünk.lluisllach89 írta:A Sevilla elleni preview az egyik legjobb amit itt valaha is olvastam, komplex, mindent érint, szóval grat hozzá.
Fullra
Nem bonyolult, de nagyon időigényes, mert az oldal kódja egy nagy gány, és mire megtalálom, hogy melyik fájlban melyik változónál kell átírni a dolgokat...MichaaBee írta:Nem tudom Slither, hogy Neked van-e hozzáférésed a forráskódhoz, de ha igen, akkor szerintem nem túl komplikált a megoldás. Adjatok meg fix értéket a cellának, ami annyi pixel, mint a leghosszabb meccskiírás. Akkor nem fog ugrálni, csak a kisebbeknél lesz egy kb 10 pixeles hely a cella alján. Nem hiszem, hogy zavaró lenne.
Az sajnos nagyon széthúzná a dobozt, és eltolná a többit.sziryboy írta:
Kedves Slither!
Csak javaslatként említem meg, hogy a váltás helyett talán jobb lenne, ha egymás alatt lennének, időpont szerint növekvő sorrendben. (szaggatott vonallal v. valahogy elválasztva egymástól, hogy ne folyjon össze)
Szép napot!
Kedves Slither!Slither írta: Beállítottam 5 másodpercre az váltási gyakoriságot. Ha még így is túl gyors ugrálás, akkor írjatok.
Beállítottam 5 másodpercre az váltási gyakoriságot. Ha még így is túl gyors ugrálás, akkor írjatok.vargazoli írta:Kedves honlap készítők
Lehet, hogy csak engem zavar, vagy lassú a felfogásom, de a "következő meccsek " rész borzalmasan gyorsan ugrál.Mivel innen tudom a következő hetek műsorát, illetve a felvenni szánt meccsek adásidejét, és tv csatornáját belőni, elég körülményes kiírkálni az időpontopkat.
Nem lehetne lelassítaniaz ugrálást???
údvözlezzel
vargazoli
üdv!vargazoli írta:Kedves honlap készítők
Lehet, hogy csak engem zavar, vagy lassú a felfogásom, de a "következő meccsek " rész borzalmasan gyorsan ugrál.Mivel innen tudom a következő hetek műsorát, illetve a felvenni szánt meccsek adásidejét, és tv csatornáját belőni, elég körülményes kiírkálni az időpontopkat.
Nem lehetne lelassítaniaz ugrálást???
údvözlezzel
vargazoli
Akkor értem. Már azt hittem vki feltörte az e-mail címet...Slither írta:Ha ma kaptok egy levelet az admin@eurobarca.hu-tól, akkor azt ne vegyétek figyelembe, egy félre sikerült teszt eredménye volt.
SziasztokSlither írta:Ha ma kaptok egy levelet az admin@eurobarca.hu-tól, akkor azt ne vegyétek figyelembe, egy félre sikerült teszt eredménye volt.
Erdélyi.Nem?Sztem nem ROMÁN!thebrutalman írta:Sziasztok en romaniai vagyok es el szeretnek menni 1 otelu galati bl meccsre hol lehet galati meccsekre jegyeket vasarolni aki tudja irja le mert fontos lenne