Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Srácok, mint láthatjátok, Maxwell sérült.ab1daL írta:Utazó keret holnapi meccsre:
Valdés, Pinto, Alves, Adriano, Puyol, Piqué, Milito, Abidal, Busquets, Mascherano, Thiago, Xavi, Iniesta, Keita, Afellay, Jeffren, Bojan, Messi, Villa and Pedro.
Maxwell kisebb sérülés miatt nem utazik, viszont a "megbetegedett" Masch utazik, valamint Puyol is, és újra keret tag Leo. Nem utolsó sorban bekerült Afellay is a keretbe.
Afellaynál azért tettem oda Jeffrent!S.Agüero írta:Maxwell nincs az utazókeretben!Initom írta:én így állnék fel:
-----------------Pinto------------------
-Adrinano-Fontás-Piqué-Maxvell-----
-----------------------------------------
-----------Xavi-Masch-Ini-------------
----------Pedro-Villa-Afellay/Jeffren--
de hát ez én vagyok,és nem Pepmester!![]()
Maschnak meg valami betegsége volt, bár ott az utazókeretben de kétlem hogy kezdene esetleg csereként állna be úgyszintén Afellaynál is ez.
Maxwell nincs az utazókeretben!Initom írta:én így állnék fel:
-----------------Pinto------------------
-Adrinano-Fontás-Piqué-Maxvell-----
-----------Xavi-Masch-Ini-------------
----------Pedro-Villa-Afellay/Jeffren--
de hát ez én vagyok,és nem Pepmester!
Kizárt dolognak tartom, hogy Valdes és Afellay kezdeni fognak. (Afellay talán csereként beállhat valamikor a 2. félidőben, ha az eredmény úgy alakul...)Messithebest írta:Kezdőnek én ezt:
VV
Alves-Piqué-Milito-Abidal
Busi
Xavi-Afellay
Iniesta-Messi-Villa

Ez tegnap nem jött össze. A következő meccsen ki kell vívni a továbbjutást és pont. Nem értem mit kell ezen ragozni. A mérlegnek két serpenyője van, a világ összes csapata örülne, ha csak annyi rosszabb meccse lenne, mint nekünk....Lionel85 írta:Nem volt kedve senkinek se focizni??? Ezek a játékosok ebből élnek meg könyörgöm... Ha nem motivált a társaság, akkor Pep a felelős. Győzelmek esetén mindenki kiemeli, hogy igen, azért győzött az adott meccsen a csapat, mert Pep a nagy motivátor. Akkor ezzel most mi lett?noname írta:Megesik. Szerencsétlen volt az időpont is. Láthatóan senkinek se volt kedve játszani, több volt az egyéni hiba. A játékosaink már vakáción érezték magukat. Ehhez persze hozzájött a Bilbao szánalmas antifocija. Nem történt semmi. Idegenben simán verjük őket, de akár még egy döntetlen is megfelel, mert gólt úgyis lövünk nekik.
Nem volt kedve senkinek se focizni??? Ezek a játékosok ebből élnek meg könyörgöm... Ha nem motivált a társaság, akkor Pep a felelős. Győzelmek esetén mindenki kiemeli, hogy igen, azért győzött az adott meccsen a csapat, mert Pep a nagy motivátor. Akkor ezzel most mi lett?noname írta:Megesik. Szerencsétlen volt az időpont is. Láthatóan senkinek se volt kedve játszani, több volt az egyéni hiba. A játékosaink már vakáción érezték magukat. Ehhez persze hozzájött a Bilbao szánalmas antifocija. Nem történt semmi. Idegenben simán verjük őket, de akár még egy döntetlen is megfelel, mert gólt úgyis lövünk nekik.