Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Próbáld hjsplit-el, lehet, hogy azzal rakták össze.Etooka írta:Nekem akkor volt gyorsabb,amikor alatta 100 dolog mentgekkodan írta:Néha vacakol az oldal, vagy rossz szerverre kattintotok. Pl. Kazahsztánban lehet, hogy nem mérnének neked 8 megabitet
És javasolt, hogy ne fusson alatta semmi, ami eszi a netet azértSenki nem tudja a kicsomagolásos kérdésemet?
Nekem akkor volt gyorsabb,amikor alatta 100 dolog mentgekkodan írta:Néha vacakol az oldal, vagy rossz szerverre kattintotok. Pl. Kazahsztánban lehet, hogy nem mérnének neked 8 megabitet
És javasolt, hogy ne fusson alatta semmi, ami eszi a netet azért
gekkodan írta:Ott is gyanús valami. Ereszd rá még egyszer:) 2.6-os letöltéshez nem szokott 400-as feltöltés lenni, hacsak nem YoNeked előfizető vagyBenga írta:2539/396 az jónak számít?:D
Perrero írta:windows media playernek kell lennie a gépeden.. tedd be az audio cd-t és elvileg magától felajánlja h bemásolás.. az kell nekedpitta19 írta:
Audiograbber a program neve, az kell neked.
Miután leszedted, töröld az internetfile-okat (cookies, temporary, stb).socio66 írta:Na még egy kérdés:Letöltöttem a Nero 8 at,asszem a próbaverziós változatot,de a telepítésnél sorozatszámot kér.Ezt honnan lehet tudni?
De milyen mappa? Letöltök egy file-t,amit ha indítok,elindul a telepítés..Victor_Valdes írta:A mappájában nincs valami krekk vagy program ami kódot generál?socio66 írta:Na még egy kérdés:Letöltöttem a Nero 8 at,asszem a próbaverziós változatot,de a telepítésnél sorozatszámot kér.Ezt honnan lehet tudni?
A mappájában nincs valami krekk vagy program ami kódot generál?socio66 írta:Na még egy kérdés:Letöltöttem a Nero 8 at,asszem a próbaverziós változatot,de a telepítésnél sorozatszámot kér.Ezt honnan lehet tudni?
szívesensocio66 írta:Tökéletes lesz,köszönöm hogy foglalkoztál vele!MichaaBee írta:Dávid! EZT találtam, remélem ilyesmire van szükséged!
Tökéletes lesz,köszönöm hogy foglalkoztál vele!MichaaBee írta:Dávid! EZT találtam, remélem ilyesmire van szükséged!
Köszi szépen! Nekem tetszik, olyan, mint ha a háttérben lenne valami forgószélMichaaBee írta:Rajmó!
Elkészítettem a képet, amit kértél! Szerintem hagy maga után némi kívánnivalót, de jobban sajnos nem tudtam megoldani. Aki profibb a photoshopban az szvsz szakadni fog, dehát annyi baj legyen, jól el szórakoztam vele!
socio66 írta:Suliban lenne egy feladatom,ilyen jeles ünnepekhez kapcsolódó szokásokat kéne gyűjtenem egy párat. Tehát nem olyanokat hogy pl.: karácsonykor fát díszítünk meg ilyenek,hanem olyan nem annyira ismerteket,amiket falukban tartanak meg hasonlók..
Ha valaki érti miről beszélek,és tud segíteni akkor írjon!
Ja,és tudom hogy a gugli a barátom,de hátha valaki tud egy konkrét dolgot mondani és akkor nem kell órákat böngésznem..
Ott is gyanús valami. Ereszd rá még egyszer:) 2.6-os letöltéshez nem szokott 400-as feltöltés lenni, hacsak nem YoNeked előfizető vagyBenga írta:2539/396 az jónak számít?:D
Kösz a segítségetgekkodan írta: