Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Young tényleg jó vétel, főleg ennyi pénzért. Azért a Valencia-Young-Nani szélsőtrió nagyon erős. A kérdés, hogy mennyire fogja őket forgatni SAF. Bár én azt is el tudom képzelni, hogy Nanit középre tolja, és akkor egyszerre lennének a pályán.Game90 írta:Ideje volt már egy nagycsapatba igazolnia.csdewl írta:A MU szerzôdtette Ashley Young-ot 16m -ért .5 évig.
Sajnos nagy igazolás, Arsenalban is szívesen elnéztem volna, legalább Walcottnak lett volna egy vetélytársa a futópályán16 millió elég jó ár érte, mondjuk jövőre lejárt volna a szerződése. Nanival majd megküzdenek a balszélső posztért, kb. hasonló képességű a két játékos.
A 2006/07-es szezon óta csak Cesc Fabregas (60) adott több gólpasszt, mint Ashley Young (44).
Arsenalnál megint megy a tökölés, de végülis ráérünk...ManCity első igazolása Aly Cissokho lehet. Minek, ha már ott van Kolarov?
Ideje volt már egy nagycsapatba igazolnia.csdewl írta:A MU szerzôdtette Ashley Young-ot 16m -ért .5 évig.

A végén nehogy összekeverje a vízbe a bólyával.Game90 írta:Fabregas új csaja:
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/f ... k-2082541/

Falcao lehet megy Chelsea-ba azt olvastam sporthíradón.ab1daL írta:Én azért még megnéztem volna Villas-Boast a BL-ben a Portoval. Kíváncsi leszek visz-e valakit/valakiket magával a Chelseahez.
u.i.: bár azért még kivárom hova igazol, lehet bejelenti Moratti, hogy megszerezte az Internek Boast, de tényleg az utóbbi napokban arról szóltak a hírek, hogy a Chelsea megszerzi magának. Esetleg Mahacskala?
Arsenal szempontból nem rossz ez a sorsolás, kivéve az augusztust...Newcastle idegenben, BL-selejtező, Liverpool otthon, BL-selejtező, ManUnited idegenben.lluisllach89 írta:Itt pedig a 6 nagy- MU, Arsenal, Chelsea, Pool, City, Spurs - egész éves sorsolása:
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ter-united
Fortuna nem nagyon segítette a Spurst...1. Everton 2. united 3. City... hát...lluisllach89 írta:Itt pedig a 6 nagy- MU, Arsenal, Chelsea, Pool, City, Spurs - egész éves sorsolása:
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ter-united

Ja akkor jó,mert olvastam már,hogy nagyon közel vannak a megállapodáshoz,azthittem valami van már.Kiváncsi vagyok a kis elefántra a Lilleben nagyon ment neki.Szerintem a premier ligában is kiemelkedne.Az Arsenal játéka megy is a játékstílusához.Initom írta:Egyenlőre még semennyire.Piqué írta:Az mennyire hiteles,hogy elvitték az Ágyúsok Gervinhot 12 millióért?
Egyenlőre még semennyire.Piqué írta:Az mennyire hiteles,hogy elvitték az Ágyúsok Gervinhot 12 millióért?

Kitvisca el barca írta:költségvetést nézve? most igazoltak 12 millioert egy 17 éves gyereket... van ott pénz nem kell aggodniInitom írta: Az Arsenálnál nagy gondok lesznek,szerintem mindketten elmennek (Clichy Nasri),és a költségvetést nézve,minőségi pótlásra nem igen lehet számítani,ami további süllyedést okozhat
Xavi és Iniesta ok, másik kettőben vitatkoznék, nézőpont kérdése csaklluisllach89 írta: Nem mondom hogy rossz lenne, hülye lennék. De nincs olyan impact-je a játék folyására mint például egy Özilnek pl, sőt, ilyen tekintetben Alonsot is elé tenném. Mieink közül Xavit és Iniestát meg se kellett volna említenem, de Busquetset meg nem lenne fair, a mi szisztémánkban hibátlan, amúgy nem lehetne tudni. Labdatartás, cselek, itt még van hova fejlődnie Cescnek. Ha szigorúan a zsuga osztását vesszük figyelembe akkor top X CMF, de szerintem több kéne.
Az overrated meg szerintem az ára, ilyen a mesében nincs hogy 40 millió euro.
Mivel CM(F)-ként jött szóba, akkor nem teszek különbséget támadó(bb) vagy védekező(bb) közt.Game90 írta:Nyugodtan, szívesen elolvasnám, hogy szerinted miért overratedlluisllach89 írta: Fabregasról meg ne nyissunk vitát, gondolom csíped, így nem mondok semmit

Nyugodtan, szívesen elolvasnám, hogy szerinted miért overratedlluisllach89 írta: Fabregasról meg ne nyissunk vitát, gondolom csíped, így nem mondok semmit
Először is a Pool eset. Most szerintem bankot kell robbantaniuk, mert ha most sem fognak a top 4-ben végezni akkor vége a dalnak..Game90 írta: Miért overrated?Xavi és Iniesta után a legjobb CM, például a 2006-2007-es szezon óta minimum 15 gólpasszt ad szezononként. Nasrinak volt egy jó félszezonja, azért ne akarjon már annyit keresni, mint a csapatkapitány és a csapat legjobbja. Ennyi erővel Wilshere-nek is nyugodtan lehetne 110-et adni, mert ő is jó volt ebben a szezonban.
Mi az esély arra, hogy Liverpool-ban nyerhet trófeákat? Bajnoki címre nincs esélyük, BL-re sincs (először BL-helyen kéne végezniük...), max. a hazai kupákban van esélye, mint az Arsenalnak.
A csapat két legjobbja meg nem fog elmenni két nyár alatt, mert akkor az EL-helyért is meg kéne szenvednünk.
Nasri-t én már egy ideje mondogatom, hogy jó lenne itt isDe ingyen biztos, hogy nem fog jönni, a Flamini-s eset csak 1x fordult elő...

Miért overrated?lluisllach89 írta: Fabregas enyhén overrated, szerintem teljesen jogos hogy ugyanannyit akar keresni Nasri. Mi is a határidő, júli talán?
Hát a Poolnál talán van esély a fejlődésre, de milyen példát mutat szerinted akkor Clichynek hogy a csapat két legjobbja elmehet 2 nyár alatt? Mert trófeát nyerni Londonban nem fognak.
Nasrit mondjuk elnézegetném jövőre nálunk mint free transfert.