Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért az tulzásvarga tamás írta:Az a háború elég durva volt, és azt gondolom, raulreal nevű madridista itt sem marad sokáig, ha politikai jellegű vitába bocsátkozik.GoDJonzen írta:Odaát háború volt!:D
azé szüntették be egy kis időre a "nagyon okos és intelligens" modik!
Hát mindenesetre a rajtok sem lesznek mindennapiak!
Felpörgött a topic én is két napja vok regelve ! 26.-án írtak ide utoljára!
Úgyhogy fogadja meg a jótanácsot: NE POLITIZÁLJON, de még csak utalásokat se tegyen rá.
Egy kedves kék-gránátVörös szurkoló.
Az a háború elég durva volt, és azt gondolom, raulreal nevű madridista itt sem marad sokáig, ha politikai jellegű vitába bocsátkozik.GoDJonzen írta:Odaát háború volt!:D
azé szüntették be egy kis időre a "nagyon okos és intelligens" modik!
Hát mindenesetre a rajtok sem lesznek mindennapiak!
Felpörgött a topic én is két napja vok regelve ! 26.-án írtak ide utoljára!
Én ezt nem tudom elképzelni.raulreal írta:én simán eltudom képzelni hogy Kovalainen lesz a bajnok.
Alonsonak az volt a hibája hogy felhúzta magát azon hogy Hamilton a kedvenc.
Csak keveset írnak ebbe a topicbaraulreal írta:hehe![]()
nem az érdekel ki kinek szurkol, odaát tök sötét volt mindenki, azért vagyok itt mert feltételezem itt magasabb a színvonal
lehetetlen megmondani mely csapat milyen erős lesz, de az vszinüsithető hogy a McLaren és a Ferrari a legjobbak közt lesz, de lehet még pár meglepetéscsapat.Fernando Alonso az évad végén elhagyhatja a Renault istállót – ezt a szerződése biztosítja a kétszeres bajnoknak. Amennyiben a várt eredmények elmaradnak, a spanyol pilóta más csapathoz igazolhat. "A szerződésem 2009-ig szól, rugalmas megkötésekkel."
A Sport Bild értesülései szerint Alonso trénere, Fabrizio Borra nemrég kijelentette, hogy - amennyiben a Renault nem lesz a legjobb három csapat között – Alonso eldöntheti, hogy "marad vagy Ferrarihoz vagy a Hondához igazol."
Schumi csak második lett a címvédő Ekström megverte.barca99 írta:Race of Champions verseny az Eurosporton.
Schumi nem fogja megköszönni a taxisofőrnek hogy világgákürtölte hogy 50 helyett 150-el mentek néhány helyen és veszélyesztette több ember életét. Csak nem lesz belőle semmiAtesz írta:Nyomozás indult az alkalmi taxisofőr Schumacher ellen
Szrena Renáta, 2007. december 15. szombat 19:03
ESZKÖZÖK:
RÖVIDHÍR - Michael Schumacher néhány nappal ezelőtt taxisofőrnek állt, ugyanis biztos akart lenni abban, hogy családjával elérnek egy repülőgépet Németországban. A kilencüléses Opel tulajdonosa lelkesen világgá is kürtölte, hogy ki vette át tőle a volánt, ám emiatt most alighanem bajba kerülhet, ugyanis a hatóságok vizsgálatot indítottak.
A török Tuncer Yilmaz elárulta, a hétszeres Forma-1-es világbajnok 100 eurós borravaló adott neki, amiért átadta neki a volánt, és családjával elérték gépüket. A török férfi azt is elmondta, hogy Schumacher padlógázzal vezetett, és olyan helyeken előzött Coburg városában, hogy a taxis alig akart hinni a szemének, miközben az autóban a pilóta felesége, Corinna és két gyermekük is ott ült.
A coburgi Neue Presse című lap szombaton ugyanakkor arról számolt be, hogy a rendőrség és az ügyészség nyomozást indított Schumacher és Yilmaz ellen: "Pontosan megvizsgáljuk, hogy mi is történt"- erősítette meg a híreket a rendőrség szóvivője, Jürgen Hannecke.
Ez vicces!![]()
Nyomozás indult az alkalmi taxisofőr Schumacher ellen
Szrena Renáta, 2007. december 15. szombat 19:03
ESZKÖZÖK:
RÖVIDHÍR - Michael Schumacher néhány nappal ezelőtt taxisofőrnek állt, ugyanis biztos akart lenni abban, hogy családjával elérnek egy repülőgépet Németországban. A kilencüléses Opel tulajdonosa lelkesen világgá is kürtölte, hogy ki vette át tőle a volánt, ám emiatt most alighanem bajba kerülhet, ugyanis a hatóságok vizsgálatot indítottak.
A török Tuncer Yilmaz elárulta, a hétszeres Forma-1-es világbajnok 100 eurós borravaló adott neki, amiért átadta neki a volánt, és családjával elérték gépüket. A török férfi azt is elmondta, hogy Schumacher padlógázzal vezetett, és olyan helyeken előzött Coburg városában, hogy a taxis alig akart hinni a szemének, miközben az autóban a pilóta felesége, Corinna és két gyermekük is ott ült.
A coburgi Neue Presse című lap szombaton ugyanakkor arról számolt be, hogy a rendőrség és az ügyészség nyomozást indított Schumacher és Yilmaz ellen: "Pontosan megvizsgáljuk, hogy mi is történt"- erősítette meg a híreket a rendőrség szóvivője, Jürgen Hannecke.