Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nem hiszem hogy nagyon cserélgetni merné Neymart, de nem is kell mert a brazil jóformában van most. Volt mar jobb is de Turan nem fogja kiszorítani.Feast4 írta:Azt mindenki vágja, hogy valószínűleg most láttuk először azt az Arda Turant akit akit azért vettünk neg az Atléticoból mert egy igazi szuperszörny!Végre!Remélem most már LE is belátja, hogy Neymart igenis le lehet cserélni és igen is van alternatíva ha nem meg neki a játék!

vagy a PSG-reMessiNeymarSuarez írta:Na pénteken készülhetünk a Barca-Bayern sorsolásra...
Nézdmár, majdnem Magyarország térkép lett.Messias2 írta:Ini visszatérésével mindjárt máshogy néz ki a dolog

Már sok hozzászólással ezelőtt offolni kellett volna, mondjuk vannak még pajtijai aki szintén zenészek.S.Agüero írta: Modik, ilyeneket azért ne engedjünk már meg magunknak...
A nyolcaddöntőket mindig hétfőn szokták sosrsolni emlékeim szerint.MessiNeymarSuarez írta: Ohh tényleg, persze hogy akkor amikor nem tudom nézni...![]()
Miért vajon? eddig mindig az utolsó csoportkör hetének péntekén volt
Modik, ilyeneket azért ne engedjünk már meg magunknak...Atalanta írta:A vége szép volt, kár hogy szegény Paconak megint nem sikerült, lassan ez elég kínos lesz az öltözőben is... Arda nagyon ok, simán játszhatna a brazil bohóc helyén!
Messias2 írta:Hétfőn lesz asszem.MessiNeymarSuarez írta:Na pénteken készülhetünk a Barca-Bayern sorsolásra...
Azért volt 1-2 húzós szituáció, amit szépen megoldott ma. Ettől még igaz, amit írsz, de szerintem még javulthat ebben, hisz fiatal, és még tanulja a játékunkat.palesz77 írta:Amíg nincs rajta nyomás, addig kb bárhol játszhatna szerintem, bár szerintem is itt, vagy Rakitic posztján a leghasznosabb. Nála akkor kezdődnek a bajok, ha keményen letámadják..
Hétfőn lesz asszem.MessiNeymarSuarez írta:Na pénteken készülhetünk a Barca-Bayern sorsolásra...
Ezek igazak, de azért megnézném gyakrabban ezen a poszton a srácot. Én már korábban is úgy képzeltem, hogy ő lesz Busi cseréje, de aztán Iniesta posztján kezdte erőltetni őt LE, ami szerintem nem volt okos dolog.S.Agüero írta:Igen, hiszen Gomes sokkal gyorsabb Businál.![]()
Most nem olyan rossz Gomes, bár így is volt néhány hajmeresztő húzása, meg hát le sem támadnak szerencsére egyáltalán.
Paco betalálhatna, jót tenne a lelkének. Denis tetszik, látok benne fantáziát.
Igen, hiszen Gomes sokkal gyorsabb Businál.Atalanta írta:Szerintem kifejezetten jót tesz, hogy nincs a nyegle Neymar és a lassú Busquets a csapatban. Bár továbbra is veszélytelenek vagyunk kapura, unalmas oldalpasszok tömkelege, de a labdát gyorsan visszaszerezzük, ez is nagy pozitívum.