Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Elkerülhető gól után csak nyomozzuk a játékot... Nagyon lehangoló ezt látni. Több gollal is vezethetnenk ha nem ilyen pontatlanok lennenk es a fejekben is rend lenne
Tényleg vicces, ahogyan felsegítjuk ezt a Napolit a padlóról, miközben simán továbbjuthattunk volna már ma.
Taníthatatlan mentalitás a miénk, utánozhatatlan
Kedvenc jatekosom volt Xavi, de ugy dobnam ki meccs utan, mint macskat szarni. Ennel nagyobb idiotasagot a meseben nem latsz, hogy mindenki meg van halva, es nem kepes frissiteni idoben. Menjen vissza az arabokhoz mar, elegem van nagyon az ilyen hulyesegeivel. Mire leirom, erkezik Romeu....
Saját bajnokságában százezredik harmatgyenge Napoli ellen a "biztos" módszer a pont (és pénz) vesztésre
a béna balf@szok játszatása. Ha ez a BL tényleg fontos - akkor miért kell ezt csinálni???? Nem baj, ha Xavi
tényleg megy - nagyon nagy rá ez a kabát
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw
️ Raphinha: "Az Aranylabda? Igen, csalódás volt számomra. Amikor mindent beleadsz, nap mint nap dolgozol, és úgy érzed, fantasztikus szezont zártál, normális, hogy a legjobbak között akarsz lenni. Az 5. hely természetesen megtisztelő, de én többet vártam." pic.twitter.com/OOhNSO5ha3