Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így van. Tavaly nyáron egyszer azt mondta, h nem veszünk senkit a nyáron,mert csődbe mentünk.Rivaldo11 írta:Mondjuk Farkas "góóóóóóóóóóóóól" Norbinak sem szabad mindent elhinni, amit mond. Ha ezt itt a fórumon írná, és valaki rászolna hogy dobjon hozzá forrást, szerintem nem nagyon tudna produkálni ilyet...
Nem kell mindent elhinni amit Farkas "beckhamtörvény" Norbi beszél... Sztem jóban vannakLM10 írta:Mennyi igaz ebből, hogy rosszban van Peppel? Remélem most lenyugszik, h megvan neki a gól.
A meccs egyetlen pozitivuma, h Henry újra játszott és jól játszott.Mikaos írta:Beállása felért egy friss, jéghideg Coca-Colával a Szaharában. Egyből megrántotta az egész baloldalt, és a túloldalt Daninak illetve a középpálya tagjainak is egyből több szabad helyük lett. Kár, hogy csak 7 percre állt be, mert szerintem csodákra lett volna képes a csapat, hogyha már hamarabb a pályán van. Mindegy, most gyógyult meg - de ez nagyon jó példa volt, hogy mennyire hasznos az ő játéka.
ebben igazad van de összességében akkor sem állt be.El fanático írta:Pep elküldte őt bemelegíteni, ha Ibrát le kellett volna cserélni - miután Josetxo felrúgta - akkor ő állt volna be, legalábbis úgy tűnt...currahee írta:
és abban is biztos vagyok h szerdán kezdeni fog, és ez is lehetett az oka a 7végi mellőzésének.
Pep elküldte őt bemelegíteni, ha Ibrát le kellett volna cserélni - miután Josetxo felrúgta - akkor ő állt volna be, legalábbis úgy tűnt...currahee írta:
és abban is biztos vagyok h szerdán kezdeni fog, és ez is lehetett az oka a 7végi mellőzésének.
fcbarca0827 írta:Még szerencse, hogy egy játékost, aki egy hónapig volt sérült, nem küldtek egyből be kezdőként...bottlikakos írta:Nem értem hogy ha Henry egészséges lett az Osasuna elleni meccsre,akkor miért nem ő kezdett.Nem értem h.miért nem adja meg neki a lehetőséget Pep,még ha nem is talált be ebben a szezonban.Ha Henry kezdett volna akkor lehet hogy több gólt is berámolunk.
Vagy lehet h Henry-nak nincs kedve játszani???(Még az sem baj, hogy egyáltalán nem játszott...)
Te jó ég, ettől a hozzászólástól kirázott a hideg...
Egyébként, Henry mi olyat mutatott a sérülése előtt, amitől több gólt rámoltunk volna be?
Persze, biztos vagyok benne, hogy még sok szép percet fog nekünk, szurkolóknak okozni, ahogy Pep mondja, sokak száját fogja még befogni!
Még szerencse, hogy egy játékost, aki egy hónapig volt sérült, nem küldtek egyből be kezdőként...bottlikakos írta:Nem értem hogy ha Henry egészséges lett az Osasuna elleni meccsre,akkor miért nem ő kezdett.Nem értem h.miért nem adja meg neki a lehetőséget Pep,még ha nem is talált be ebben a szezonban.Ha Henry kezdett volna akkor lehet hogy több gólt is berámolunk.
Vagy lehet h Henry-nak nincs kedve játszani???
Előbb szokás gondolkozni.t.henry5511 írta:Andris ez ugye vicc? te össze szeretnél hasonlítani egy európai topjátékosok statisztikájáért járó díjat azzal hogy ki szereti meg ki nem szereti a spenótot
am meg ha teszemazt nem Messi nyerné az aranylabdát oda vissza káronkodnál hogy miaz hogy nem egy barcás nyerte a díjat aztán jönnének a statisztikáid
!!!Ballon d'Or for Messi!!!