Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

nagyon kemény az a pali.hdavid írta:Andre gomes most is formában van xd
Egyetértek, ha küzdve, akarva mennek ki, akkor számomra kis túlzással mindegy hogy mi lesz a végeredmény, a pontok már csak plusz ajándék.Vakmacska írta:pontosan, ez a lényeg. küzdés, akarat, taktikaNormandia írta:Tudásban, minőségben 3-4 gól a különbség, de ennyi volt tavaly nyáron is. Jó, ott mondjuk volt szerencsénk is, de miért ne lehetne most is? Szóval egy x, vagy egy egygólos vereség bravúr lenne szerintem. Nem ezen a meccsen kell nyernünk, így az sem okozna traumát, ha kikapnánk több góllal, de azt elvárom, hogy mutassanak valamit a srácok hajtásból, küzdésből és valami elképzelést lássak, hogy mit is akarunk játszani. Ennyi elég is lenne. Minden más pozitívum meglepetés lenne. Hajrá Magyarok!!!
de az az érzésem, hogy most már ezzel nem lesz gond. Storck és Dárdai ezt már bele nevelte a fiúkba.
pontosan, ez a lényeg. küzdés, akarat, taktikaNormandia írta:Tudásban, minőségben 3-4 gól a különbség, de ennyi volt tavaly nyáron is. Jó, ott mondjuk volt szerencsénk is, de miért ne lehetne most is? Szóval egy x, vagy egy egygólos vereség bravúr lenne szerintem. Nem ezen a meccsen kell nyernünk, így az sem okozna traumát, ha kikapnánk több góllal, de azt elvárom, hogy mutassanak valamit a srácok hajtásból, küzdésből és valami elképzelést lássak, hogy mit is akarunk játszani. Ennyi elég is lenne. Minden más pozitívum meglepetés lenne. Hajrá Magyarok!!!
A trollfocinak ez a "feladata", szerintem abszolút jóttesznek az egésznek. Nem mondom, hogy mindennel amit csinálnak egyetértek, de egyenlőre több a hasznuk, mint a káruk. Az nso-n nem tudom mit olvastál ahol tiszteletlenség jött le.Nero. írta:Nyilván nem szurkolok a hazám válogatottja ellen, de nem mondom hogy nem mosolyognám meg ha jól elkennék a szánkat CRék. Olvasgatva a trollfocit, nso stb. a magyarok már megint nem mutatnak semmi tiszteletet meg alázatot. Nem nagyon értem miért ekkora az arc a semmire...

nekem már egyáltalán nem vicces. egy darabig az volt, de átestek a ló másik oldalára.zola8787 írta:
Ne már srácok. Nem vagyok fanatikus trollfoci szerelmes, de az egy VICCRE épülő humor oldal. Nehogy már a trollfoci legyen a mérvadó.

Ne már srácok. Nem vagyok fanatikus trollfoci szerelmes, de az egy VICCRE épülő humor oldal. Nehogy már a trollfoci legyen a mérvadó.csababarca írta:Nero. írta:Nyilván nem szurkolok a hazám válogatottja ellen, de nem mondom hogy nem mosolyognám meg ha jól elkennék a szánkat CRék. Olvasgatva a trollfocit, nso stb. a magyarok már megint nem mutatnak semmi tiszteletet meg alázatot. Nem nagyon értem miért ekkora az arc a semmire...
Amugy a két keret közt értékben kb. 400 millio euró különbség van, hendi Portugál.
trollfoci a legnagyobb szenny itthon, nevetségesek.
Nero. írta:Nyilván nem szurkolok a hazám válogatottja ellen, de nem mondom hogy nem mosolyognám meg ha jól elkennék a szánkat CRék. Olvasgatva a trollfocit, nso stb. a magyarok már megint nem mutatnak semmi tiszteletet meg alázatot. Nem nagyon értem miért ekkora az arc a semmire...
Amugy a két keret közt értékben kb. 400 millio euró különbség van, hendi Portugál.
Ez sajnos teljesen más lesz mint Nyáron, amikor mi sokat készültünk rá a nagy csapatok játékosai meg 50-60 meccses szezonból jöttek.Feast4 írta:Meglepően csendes a topic.Ki mit vár a meccstől?Én szívem szerint azt mondanám egy Xre jók vagyunk, de a logikus agyam szerintem és azt hiszem ez lesz a realitás lesimáznak...

Ezekből sem lesz focista sose.messideco írta:Úgy néz ki, hogy Kleinheisler hazajön, a Fradiban folytatja. Talán a Vidi 2-ből nagy ugrás volt a Bundesliga számára, a Fradi jól jár vele. Közben Lovrencsics talán Soroksáron folytatja, megérte hazajönni neki is...