Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tedd azt!Ronaldinho22 írta:Ezt nem tudtam hovarakni, de sztem Enrique karikatúrája kell valahova! Ha rossz helyre raktam bocsi! Ja és van még mindenkiről 1-1 ilyen képem ha akarjátok felrakom mindegyik játékosnak a saját topicjába!
Mi az, h gyávaság?Rapika írta:lg leállhatnál már,igazán!
Mindenkinek beszólogatsz!
Eleve szánalmasak a beszólogatók,főleg úgy,hogy neten szólogatnak be...
Ez gyávaság!
Én se anyázlak,pedig már megérdemelnéd...
Szerintem tökéletes helyre raktad!Ronaldinho22 írta:Ezt nem tudtam hovarakni, de sztem Enrique karikatúrája kell valahova! Ha rossz helyre raktam bocsi! Ja és van még mindenkiről 1-1 ilyen képem ha akarjátok felrakom mindegyik játékosnak a saját topicjába!
Az vagyok, de nem ebben. Csak a tényt írom.Enrique írta:Kis maximalista..redlions írta:Nem az igazi a csapat...De legalább javul.
Csak téged esz meg! De akkor f*sni fog.Rapika írta:Javuljon is,mert így megesz minket a cselzi ebédre...
Enrique írta:Légyszíves emberibb hozzászólásokat írj, már nem először kérem![]()
Mellőzzük a fos, hányás, cigány, nigger, [auto_cenzúra], stbstb, vagy legalább csillagozz(átok)d ki![]()
És légyszíves vedd kisebbre a képeid!
Köszönöm.
Most is abbol folyik..Rapika írta:Zsolti írta:Bocs,majd igyekszem,hogy komoly legyek.Enrique írta: Jó-jó, de nem tartom jó dolognak ha hüleségekről folyik a csevej.
Bocs,majd igyekszem,hogy komoly legyek.Enrique írta:Jó-jó, de nem tartom jó dolognak ha hüleségekről folyik a csevej.Zsolti írta:Én nem azért szólok hozzá.Ja és az ezrest is csak hülyeségből írtam.Enrique írta:Idézet a FAQból:
"Hogyan tudom megváltoztatni a Rangomat?
Általában a felhasználók nem változtathatják meg közvetlenül a rangot, ez a hozzászólások számától függ. Minél több hozzászólást írsz, annál nagyobb lesz a rangod. A rang általában a felhasználónév alatt látható a témákban. Vannak speciális rangok, mint például "Adminsztrátor", vagy "Moderátor". Lehetőleg ne szólj hozzá feleslegesen a témákhoz csak hogy növeld a rangodat: az Adminisztrátornak és a Moderátoroknak bármikor lehetősége van lefokozni rangot."
Szal ezek szerint legyetek szívesek.
Jó-jó, de nem tartom jó dolognak ha hüleségekről folyik a csevej.Zsolti írta:Én nem azért szólok hozzá.Ja és az ezrest is csak hülyeségből írtam.Enrique írta:Idézet a FAQból:
Általában a felhasználók nem változtathatják meg közvetlenül a rangot, ez a hozzászólások számától függ. Minél több hozzászólást írsz, annál nagyobb lesz a rangod. A rang általában a felhasználónév alatt látható a témákban. Vannak speciális rangok, mint például "Adminsztrátor", vagy "Moderátor". Lehetőleg ne szólj hozzá feleslegesen a témákhoz csak hogy növeld a rangodat: az Adminisztrátornak és a Moderátoroknak bármikor lehetősége van lefokozni rangot."
Én nem azért szólok hozzá.Ja és az ezrest is csak hülyeségből írtam.Enrique írta:Idézet a FAQból:
De lécci értelmeseket, s ne a topicot offold, ahogy ezt az imént tetted, v. ahogy én teszem most.nb.nb.nb írta:kösz. még írok néhányat és mégelőrrébb jutokZsolti írta:grat.nb.nb.nb írta:Figyelitek? barca B lettem sirály
Te is unatkoyol...nb.nb.nb írta:Figyelitek? barca B lettem sirály
Azért ha kell, hátra jon! Pl. a milán ellen.Zsolti írta:Na ja,de Xavi meg a Deco jobban kiveszik a részüket a védekezésből,mint Ronnie.LG írta:Alltalában Decoval és Xavival az egész kp-t bejátszák. 1ik sincs nagyon poszhoz kotve. S ez a jo!!!Zsolti írta:Szerintem kötetlen posztja van.
ez így van ahogy mondod, néha ha elveszti a labdát (bár olyan nem sxor van ) nem fut az ember után, meg ha hátra is megy simán elviszik mellette a lbdátZsolti írta:Na ja,de Xavi meg a Deco jobban kiveszik a részüket a védekezésből,mint Ronnie.LG írta:Alltalában Decoval és Xavival az egész kp-t bejátszák. 1ik sincs nagyon poszhoz kotve. S ez a jo!!!Zsolti írta:Szerintem kötetlen posztja van.
Na ja,de Xavi meg a Deco jobban kiveszik a részüket a védekezésből,mint Ronnie.LG írta:Alltalában Decoval és Xavival az egész kp-t bejátszák. 1ik sincs nagyon poszhoz kotve. S ez a jo!!!Zsolti írta:Szerintem kötetlen posztja van.nb.nb.nb írta:Ronaldinho-t sztem rossz helyen játszattákegy kicsit beljebb kéne húzódnia, ahonnan a gólt is lőtte.a meccs elején túl a pálya szélén volt. 1 irányítónak középen a helye