Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
az ilyen bugikat nem kell azért olyan komolyan venni. hadd röhögjenek.radiradar írta:LG írta:Hát ha fizets, akkor nem látom smmi akadályát, h veled tartsak.Eszter21 írta: Én nagyon szívesen veled tartok...![]()
![]()
Nekem az a véleményem hogy mindenki lötyögni fog egyetm, ,mint az előző jótékonysági meccsen.....![]()
![]()
![]()
![]()
Én utálom ezeket a meccseket nézni mert röhögnek a baromságaikon.......
LG írta:Hát ha fizets, akkor nem látom smmi akadályát, h veled tartsak.Eszter21 írta:Én nagyon szívesen veled tartok...Barcaforever írta:Ányáék úgyis elmennek azon a hétvégén.Pénteken buli,szombaton + akko Nou Camp.Vkinek nincs kedve kiugrani velem?
![]()
Amúgy a real sztárok eljönnek vajon??????? Tipp?
![]()
![]()
Hát ha fizets, akkor nem látom smmi akadályát, h veled tartsak.Eszter21 írta:Én nagyon szívesen veled tartok...Barcaforever írta:Ányáék úgyis elmennek azon a hétvégén.Pénteken buli,szombaton + akko Nou Camp.Vkinek nincs kedve kiugrani velem?
![]()
Mert olyanok , h "real sztátok" nincsenek.Rapika írta:Miért ne jönnének el?Barcaforever írta:Ányáék úgyis elmennek azon a hétvégén.Pénteken buli,szombaton + akko Nou Camp.Vkinek nincs kedve kiugrani velem?
![]()
Aáááh, ilyenkor inkább vigyáznak 1másra. Persze 1 sérulés bármikor, még akár egy edzés kozben is becsuszhat...Enrique írta:Persze-persze, de itt lehet a legkönnyebben megsérülni..LG írta:Jok ezek a gála meccsek.
Én nagyon szívesen veled tartok...Barcaforever írta:Ányáék úgyis elmennek azon a hétvégén.Pénteken buli,szombaton + akko Nou Camp.Vkinek nincs kedve kiugrani velem?
![]()
Én meg Schumibbu.i vagyok!Charlie írta:Schumachert utálom mint a sz@rt,rühellem,de most felajánlott 10millió dollárt,1kicsit nőtt a szememben.Bekemnek meg nem tankönyveket kéne küldeni,hanem a hatalamas vagyonából egy töredékett...
C.
Miért ne jönnének el?Barcaforever írta:Ányáék úgyis elmennek azon a hétvégén.Pénteken buli,szombaton + akko Nou Camp.Vkinek nincs kedve kiugrani velem?
![]()