Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
20 perc alapján messze menő következeteseket nem lehet levonni, de ügyes és gyors gyereknek tűnik, ráadásul a másik oldalt kellett játszania. Ha majd jobbhátvédet fog játszani és Messi is inkább a szélén lesz, akkor lehet hogy Alves után megint lesz egy játszótársa a szélen.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Én sem láttam soha játszani, de 19 éves, minden bizonnyal fejlődni fog, szerintem jó vétel. Főleg úgy, hogy csak jövőre kell kifizetni az árát. A sok trágya igazolások után ez egy jó húzás volt.
nem tudok róla konkrétan semmit, de remek igazolásnak tűnik. A kispad erősödött vele, gondolom jövőre fog többet játszani Xavi alatt.
De ne legyen igazam, sok sikert itt!
Tutira veszem, hogy hamar rotálva lesz SR-val, rajta múlik, hogy mikor szorítja ki.
nem tudok róla konkrétan semmit, de remek igazolásnak tűnik. A kispad erősödött vele, gondolom jövőre fog többet játszani Xavi alatt.
De ne legyen igazam, sok sikert itt!
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw