Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.13. 23:20:08

Normandia írta:
Bob_Marley írta:Magyarország nem lesz kiemelt várhatóan a pótselejtezőn, a mostani számítások szerint Ukrajna, Bosznia-Hercegovina, Dánia vagy Svédország lehet ellenfél.
Ok, de a kiemelést mi alapján végzik? Mitől ukrajna kiemelt kevesebb szerzett ponttal stb?
UEFA együttható vagy mi alapján.

Szerintetek egy Dánia, Bosznia ellen mennyi esélyünk lenne/lesz?
Normandia
Director del Fútbol

2015.10.13. 23:18:30

Bob_Marley írta:Magyarország nem lesz kiemelt várhatóan a pótselejtezőn, a mostani számítások szerint Ukrajna, Bosznia-Hercegovina, Dánia vagy Svédország lehet ellenfél.
Ok, de a kiemelést mi alapján végzik? Mitől ukrajna kiemelt kevesebb szerzett ponttal stb?
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.13. 23:14:35

Magyarország nem lesz kiemelt várhatóan a pótselejtezőn, a mostani számítások szerint Ukrajna, Bosznia-Hercegovina, Dánia vagy Svédország lehet ellenfél.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.13. 23:14:07

MR. TROMORT777 írta:Nem tudom mi a fájdalmasabb, a törökök gólja, vagy az, hogy a kazahok 6 év után nyertek idegenben vagy az a kárörvendés ami ömlik a magyarság egyes tagjaiból. Olvasgatok itt, nézem a Facebook-ot, beszélek emberekkel és nem hiszem el, hogy egyeseket az tesz boldoggá, hogy igen én megmondtam, meg igen, mnodtam én már akkor is és blablabla.... Emberek ettől lesznek boldogabbak, hogy a kárörvendéseik beteljesültek? Gyengék vagyunk egy gyenge csoportból de ez a keret és az edzők megtettek mindent ami tőlük telt. Meghaltak a pályán a sikerért és ez a meghalás, ez 16 pontot ért. Erre vagyunk jók, de meg kellene becsülni a küzdést. Lehet fikázni sok mindenkit a magyar foci állapota miatt, de ez a csapat megtett mindent és ezt kell értékelni, nem mást! 18-án sorsolás, tök mindegy kit kapunk, küzdeni kell és ha ezt látom lehet, hogy egyedül de tapsolni fogok. Mindenki más meg forduljon el és akkor se buzdítson amikor az eb-n fog szólni a magyar hímnusz.

Ebben az egész magyar fociban benne van az egész magyarság és most offtopic leszek de ezt ennél egyszerűbben nem tudom kifejteni:

Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.

Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla:
NE MÁSSZ KI! Lucifer kérdésére az ördög így felel:
- Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.

A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
- Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni,
az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.

A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
- Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
- Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza...
Szánalom amit sokan csinálnak...Nyilván nem ez a legjobb magyar vállogatott, nekem sem a legnagyobb kedvencem, de akkoris a "miénk"...Szóval szurkolni kell nekik, nem pedig ellenszurkolni...
Mellesleg a mostani vállogatotton lehet legalább látni azt, hogy valamilyen szinten hajt is, és küzd.
Sok "kis ország" szurkolói még 2-3 gólos hátrányban is nagyban támogatja a csapatát, és vígan énekelnek, itt meg a károgás megy sok helyen.

Ha a kijutás közelében sem vagyunk, akkor az a baj, ha meg nagyon közel vagyunk a kijutáshoz, és dupla esélyünk van (értsd legjobb csoportharmadik + pótselejtező), akkor meg az a baj...

Ha EB-t nyernénk akkor meg az lenne a baj hogy nem 6-0-ra vertünk egy Spanyolországot, hanem csak egy utolsó perces fejesgóllal? :mrgreen:

Mindegy, reméljük nem a legnehezebb ellenfelet kapjuk(pl ukránokat), és akkor mindent meg kell tenni azért, hogy tovább jussunk.
Normandia
Director del Fútbol

2015.10.13. 23:13:07

Ez van, ha másra bìzzuk a dolgot. Semmi sem történt, csak ott vagyunk, ahová a realitás alapján soroltuk a csapatot a 3-4. hely valamelyikére. A bravúr hiányzott a csapatból, hogy a román, görög, északìr trióból egyet idehaza megverjünk.
Mindegy kit kapunk, meg kell próbálni a lehetetlent. Őszintén mondom, hogy annak jobban örülnék, ha a pótselejtezőn jutnánk tovább, mintha bemákoltuk volna a tegnapi és vagy a mai napot is. Csak nehogy most érvényesìtse az UEFA a zártkapus büntetést. Képesek rá.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
lahertitty
Jugador del Barça

2015.10.13. 23:10:46

Jajj gyerekek, hagyjátok már abba ezt a szánalmas sírást-rívást! De most komolyan... rosszabbak vagytok, mint a dél-amerikai szappanoperákban szereplő sírdogáló "férfiak" (tisztelet a kivételnek) :lol:
Tovább kell jutni a pótselejtezőn 'oszt csókolom! Ha sikerül, akkor legalább nem lesz ez állandó fanyalgás, hogy "nem megérdemelten jutottunk ki". Ha meg nem sikerül, akkor így jártunk.
A kijutás nem Észak-Írországban úszott el, szerintem Pintér Attilának (alias Pintyő :lol: ) köszönhetjük, már a legelején elbarmolt mindent, csoda hogy ennyire is sikerült felhozni a válogatott csapatot.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.13. 23:08:57

jelwaz írta:.....
jelwaz én elfogadom amit írsz, de én meg nem tudok semmihez úgy hozzáállni, hogy jaj Istenem akkor ebből mi bajom származhat. Amiket írsz lehetnek félelmek, de akkor azt tudom kérdezni mi a megoldás? Ne induljunk el egy selejtezőben se? Vagy sózzuk fel a pályákat? Valaminek történnie kell és ha történik valami pozitívum a focinkban abban legalább meglehet némileg kapaszkodni és reménykedni tovább. Ki fogja elhinni, hogy jobb lett a focink? Senki nem fogja, most se hiszik el az emberek, Dárdai és Storck se ezt sugallja. De legalább van némi reménysugár, mert egy kijutásnak sok pozitív hozadéka lehet. Ugyanazt leírtuk még egyszer mind a ketten, én mindig próbálok valami pozitívumot valami olyat keresni amivel előrébb lehet jutni. Nem hiszek abban, hogy a megkeseredettség vagy letargia megoldást hozhat. Értem, hogy amit írtál számodra realitás, s én nem is cáfolom ezt meg, mert leírtam már hogy az egészet ott kellene kezdeni, hogy 10-15 éves terv és külföldi edzők és addig semmilyen eredmény elvárás a csapat felé, majd 15 év után meghatározni egy kijutást. Én is nap mint nap látom milyen a focink, és én imádom is a magyar futballt, mert ebben nőttem fel és emiatt is amiben látok némi pozitívumot, hogy előrébb tud minket segíteni abban hiszek. És egy EB kijutás nálam pozitív dolog.

@Mihu, akkor tőled is megtudom kérdezni, hogy az írek miért énekeltek mikor 4:0-ra mosták le őket a spanyolok? És ez nem szépségverseny meg ki a nagyobb név. Törököket nem rég megvertük Pesten. Nem azt mondom jobbak vagyunk, de ezzel az erővel jusson ki Hollandia, Izland helyett vagy Albánia helyett vagy Wales helyett.
Én ezt a gondolkozást nem értem, hogy na majd úgyis agyon vernek minket. Ha az lenne a cél, hogy Elődöntő, akkor lehetne ilyenen "puffogni", de a jelen magyar futball helyzetében mindennek örülni kell. Annak is ha megverjük Feröert meg Finnországot, nem hogy kijutunk egy Eb-re....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.10.13. 23:11:10-kor.
Kép
Kép
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2015.10.13. 23:06:44

Gali írta:
roby122 írta:Pótselejtezőn kiderül mit nyújtottunk volna kinn az EB-n.
Ha a Norvégokat kapjuk még lehet szerencsénk, Szlovénok ugyanúgy helyreraknának minket, mint a Horvátok.
A jelenlegi ranglista alapján Ukrajna, Dánia, Svédország és Írország közül kapunk ellenfelet.
Nem mi vagyunk az esélyesek és akkor még enyhén fogalmaztam.
Ja,ezt nem tudtam. Hát akkor igen, lesznek itt gondok. Talán Dánia ellen lehet keresnivalónk, de ha úgy tudunk küzdeni, mint tegnap az ukránok a spanyolok ellen, akkor egy X-re talán jók leszünk Írország ellen.
Jó lett volna így továbbjutni, de ez nem jött össze. Majd kiderül mire leszünk jók.
MR. TROMORT777

2015.10.13. 23:02:18

Nem tudom mi a fájdalmasabb, a törökök gólja, vagy az, hogy a kazahok 6 év után nyertek idegenben vagy az a kárörvendés ami ömlik a magyarság egyes tagjaiból. Olvasgatok itt, nézem a Facebook-ot, beszélek emberekkel és nem hiszem el, hogy egyeseket az tesz boldoggá, hogy igen én megmondtam, meg igen, mnodtam én már akkor is és blablabla.... Emberek ettől lesznek boldogabbak, hogy a kárörvendéseik beteljesültek? Gyengék vagyunk egy gyenge csoportból de ez a keret és az edzők megtettek mindent ami tőlük telt. Meghaltak a pályán a sikerért és ez a meghalás, ez 16 pontot ért. Erre vagyunk jók, de meg kellene becsülni a küzdést. Lehet fikázni sok mindenkit a magyar foci állapota miatt, de ez a csapat megtett mindent és ezt kell értékelni, nem mást! 18-án sorsolás, tök mindegy kit kapunk, küzdeni kell és ha ezt látom lehet, hogy egyedül de tapsolni fogok. Mindenki más meg forduljon el és akkor se buzdítson amikor az eb-n fog szólni a magyar hímnusz.

Ebben az egész magyar fociban benne van az egész magyarság és most offtopic leszek de ezt ennél egyszerűbben nem tudom kifejteni:

Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.

Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla:
NE MÁSSZ KI! Lucifer kérdésére az ördög így felel:
- Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.

A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
- Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni,
az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.

A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
- Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
- Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza...
Gali
Capitá del Barça

2015.10.13. 23:00:06

Ha a Norvégokat kapjuk még lehet szerencsénk, Szlovénok ugyanúgy helyreraknának minket, mint a Horvátok.
A jelenlegi ranglista alapján Ukrajna, Dánia, Svédország és Írország közül kapunk ellenfelet.
Nem mi vagyunk az esélyesek és akkor még enyhén fogalmaztam.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Petr
Entrenador del Barça

2015.10.13. 22:57:57

zola8787 írta:Most itt antimagyar leszek, de inkább néznétek a magyar válogatottat, mint Arda-ékat? Hagyjatok már... :D
Igen, nekem fontos, hogy végre láthassam a hazámat egy világeseményen és szurkolhassak nekik teljes szívemből. Hiába kapnának rengeteget meccsenként, nem érdekelne. Végigüvölteném az összes meccset torkom szakadtából...

Nem nézlek le a hozzáállásod miatt, félre ne érts, csupán megérthetnéd, ha valakiben egy világ dőlt össze akkor is, ha a magyar válogatott rontotta el, de csúnyán. Ezerszer hamarabb nézném magunkat egy ilyen világeseményen, mint bármelyik másik válogatottat. Kikapni nem lenne szégyen az EB-n, ha odatennék magukat. Nem sok esélyt látok arra, hogy a reményeim valóra váljanak, de bízom, mert számomra ez felbecsülhetetlen élmény lenne.

Ha félreértelek ne vedd magadra - vagy úgy egyáltalán ne -, de ez kijött.
jelwaz
Entrenador del Barça

2015.10.13. 22:57:26

Amit nem idéztem be, azzal egyetértek/elfogadom.
Bob_Marley írta:Én azt nem rétem, hogy egy kijutást, hogy nem lehet pozitívként értékelni. Nem álomvilágnak gondolom, de egész egyszerűen pozitív hozadéka lehet és már ez örömteli.
Mert attól tartok, hogy ezt az egész elhibázott, borzalmas futballkoncepciót, amit most tolnak a fejesek, alátámasztottnak fogják tekinteni, és akkor utána újra 40 év, hogy világversenyre menjünk. Persze a nem kijutás se biztosíték arra, hogy bármit máshogy csinálnának, de így nincs is mivel betömni a szurkolók száját.
Bob_Marley írta:Amiket írtál továbbra is leírom, hogy valós félelmek, de nem is rövidtávú dolgokban kell gondolkozni. Ha már eggyel több gyerek adja arra fejét, hogy inkább focizik már megéri egy Eb kijutás. Az hogy milyen edzőktől, akkor mondanám hogy ha van egy normálisan felépített terv, akkor szépen jöhetnének külföldi edzők, lennének kiválasztások. Ez nem holnap fog megvalósulni, de én meg ezt hangsúlyozom sokadjára, hogy egy kijutás űrtani nem árthat az egészen biztos és a nép, a focisták önbecsülését is visszahozhatja.
Nagyrészt ugyanaz a véleményem ezzel kapcsolatban, amit feljebb írtam. Annyi, hogy a focinak nem hiányzik a mennyiség szerintem, sportoljanak a kölykök azt kész, sok sportnak jobban jönne, ha többen mennének rá.
Bob_Marley írta:Azt még írni akartam, hogy a LEGJOBB harmadikként kijutni mi nem tisztességes? Románok ellen sem volt hú de nagy fogadkozás, a játékosok és az edző is elmondta, mik a reális célok. Döntetlen és Belfastban megpróbálni nyerni, 1 percen múlott....
"Tisztességes"-nek kellett volna írnom (ha már mindenképpen ezt a szót akartam használni). 1 percen múlt... 2-t kellett volna lőni, akkor 1 percen sem múlhatott volna. Én ehhez az egészhez még valami pluszt hiányoltam, amit akaratból és dacból megcsináltak volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jelwaz 2015.10.13. 22:58:19-kor.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.13. 22:54:52

Egyértelmű hogy első géppel jöttünk is volna haza, DE LEGALÁBB kint lettünk volna.
Sebaj majd megkapjuk a Svédeket Ibrával oszt' gurít egy mesternyolcast ellenünk
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.13. 22:53:35

hajnesz írta: Svédekben én nem bíznék, Ibra rutinból eldönti a 88. percben...
Mos egy ilyen forgatókönyv után kiben bízunk? :D Nyilván hogy lehet mondani, hogy nem a másikban kell bízni és nem kellett volna gólt kapni Belfastban ésatöbbi, de most ez azért megint akkora mélyütés a focinknak. Rohadt közel voltunk, s valóban a svédek is jobbak, de mindegyik jobb, egy szervezett taktikus és nagyon fegyelmezett játékkal el lehet tüntetni az egyéni lemaradásokat.
Ír, norvég, dán, szlovén csapat TALÁN-TALÁN verhető, de ott a másik fele, hogy ha "szerencsénk" van akkor most fog életbe lépni a zárt kapu, amit Alcantara már említett.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.10.13. 22:58:33-kor.
Kép
Kép
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2015.10.13. 22:52:49

Pótselejtezőn kiderül mit nyújtottunk volna kinn az EB-n.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.10.13. 22:52:08

én bevallom, amikor az írektől kikaptunk, és az ötödik helyet tippeltem meg a csoportban. és a negyedik helynek is örültem volna.
de most selejtezőt kell játszanunk.
mikor is volt utoljára ez? 20 éve kb. akkor egy csúfos 8-1 volt, ha jól emlékszem, a jugók ellen.

na mindegy, ez van. drukkoljunk a sorsolásnak.

Arda Turant majd nézegetem Barca-mezben.
Amúgy anno a görögök hogy is nyertek EB-t? Nem egy ilyen bekkelős anti-focival,0-0, meg 1-0-ás eredményekkel?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2015.10.13. 22:54:31-kor.
zola8787
Director del Fútbol

2015.10.13. 22:51:44

Most itt antimagyar leszek, de inkább néznétek a magyar válogatottat, mint Arda-ékat? Hagyjatok már... :D

Magasabb létszám, a világ kb legegyszerűbb csoportja és így sem lettünk első kettőben, most komolyan mit rimánkodtok? Nálunk Dzsudzsák Balázs a csk, aki betudja adni a 16-oson belülre a labdát szögletből és SEMMI MÁS!
Ha jobbak leszünk a 2 pótselejtezőn, akkor jussunk ki, de van egy tippem, hogy majd játszunk hazai pályán a 0-0-ra és idegenben egy 1-1-re. Egy ilyen csapat megérdemel egy EB részvételt? Mivel lenne az nekünk jobb?
Kapnánk egy spanyol vagy francia válogatottat, sírva passzolgatnának ki minket izzadás nélkül.

Ne értsétek félre, drukkoltam magunknak, de egy magyar csapattal akarnak taktikázni? Viccnek is rossz.

Ettől függetlenül láttam a fejlődést, igaz csak az akaratban. Hát ennyi van bennünk, de miért csodálkozunk, amikor az akadémiákra azok juthatnak be, akiknek a szüleik tehetősek?
defender3
Entrenador del Barça

2015.10.13. 22:50:58

Ez már őőőőő Pintér kinevezésénél el lett cseszve. Ha akkor egy normális szöv kapitányt választanak akkor több mint valószínű, hogy most nem 3 meccset kell figyelni, hogy kijutunk e egyenes ágon.
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.10.13. 22:48:49

Bob_Marley írta:
csababarca írta:Reménykedjünk Norvégia vagy Szlovénia elleni sorsolásban.
Ellenük látok minimális sanszot, többiek legyalulnak minket kérdés nélkül.
Én a dánok ellen is látok némi esélyt. De bárki jön meg kell próbálni, azért a svédek ellen is csináltunk a közelmúltban jó meccseket, írek ellen is talán valami.
Nyilván bárki jön nem vagyunk esélyesek, sőt. De hát bízni kell tovább.
Svédekben én nem bíznék, Ibra rutinból eldönti a 88. percben...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.13. 22:46:40

Én a dánok ellen is látok némi esélyt. De bárki jön meg kell próbálni, azért a svédek ellen is csináltunk a közelmúltban jó meccseket, írek ellen is talán valami.
Nyilván bárki jön nem vagyunk esélyesek, sőt. De hát bízni kell tovább.
Kép
Kép
Kép
Pavel
Entrenador del Barça

2015.10.13. 22:45:40

Sajnos ők is.
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.13. 22:44:47

Ennyi volt a smart tv-m...........
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.13. 22:44:16

Reménykedjünk Norvégia vagy Szlovénia elleni sorsolásban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Pavel
Entrenador del Barça

2015.10.13. 22:42:03

Stalkyard írta: Semmi köze ehhez a balsorsnak. Nem más válogatottak meccsein kellett volna rimánkodni, hanem megverni a csoportutolsót.
Azzal nem lettünk volna előrébb.
De. A szeptemberi két meccsből illet volna megnyerni legalább egyet.

U.I.: Az milyen már. A kazahok 6 év után nyertek idegenben.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.13. 22:41:54

Stalkyard írta:
Bob_Marley írta:Balsors, akit régen tép......
Semmi köze ehhez a balsorsnak. Nem más válogatottak meccsein kellett volna rimánkodni, hanem megverni a csoportutolsót.
Aminek semmi köze nincs a harmadikok közti összevetésben. :D Semminek nincs semmihez semmi köze......Hihetetlen idegesítő, már szinte csak a kattintás hiányzott az online repjegy rendeléshez.....Akkor pótselejtező, meg kell próbálni.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése