Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
UEFA együttható vagy mi alapján.Normandia írta:Ok, de a kiemelést mi alapján végzik? Mitől ukrajna kiemelt kevesebb szerzett ponttal stb?Bob_Marley írta:Magyarország nem lesz kiemelt várhatóan a pótselejtezőn, a mostani számítások szerint Ukrajna, Bosznia-Hercegovina, Dánia vagy Svédország lehet ellenfél.
Ok, de a kiemelést mi alapján végzik? Mitől ukrajna kiemelt kevesebb szerzett ponttal stb?Bob_Marley írta:Magyarország nem lesz kiemelt várhatóan a pótselejtezőn, a mostani számítások szerint Ukrajna, Bosznia-Hercegovina, Dánia vagy Svédország lehet ellenfél.
Szánalom amit sokan csinálnak...Nyilván nem ez a legjobb magyar vállogatott, nekem sem a legnagyobb kedvencem, de akkoris a "miénk"...Szóval szurkolni kell nekik, nem pedig ellenszurkolni...MR. TROMORT777 írta:Nem tudom mi a fájdalmasabb, a törökök gólja, vagy az, hogy a kazahok 6 év után nyertek idegenben vagy az a kárörvendés ami ömlik a magyarság egyes tagjaiból. Olvasgatok itt, nézem a Facebook-ot, beszélek emberekkel és nem hiszem el, hogy egyeseket az tesz boldoggá, hogy igen én megmondtam, meg igen, mnodtam én már akkor is és blablabla.... Emberek ettől lesznek boldogabbak, hogy a kárörvendéseik beteljesültek? Gyengék vagyunk egy gyenge csoportból de ez a keret és az edzők megtettek mindent ami tőlük telt. Meghaltak a pályán a sikerért és ez a meghalás, ez 16 pontot ért. Erre vagyunk jók, de meg kellene becsülni a küzdést. Lehet fikázni sok mindenkit a magyar foci állapota miatt, de ez a csapat megtett mindent és ezt kell értékelni, nem mást! 18-án sorsolás, tök mindegy kit kapunk, küzdeni kell és ha ezt látom lehet, hogy egyedül de tapsolni fogok. Mindenki más meg forduljon el és akkor se buzdítson amikor az eb-n fog szólni a magyar hímnusz.
Ebben az egész magyar fociban benne van az egész magyarság és most offtopic leszek de ezt ennél egyszerűbben nem tudom kifejteni:
Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.
Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla:
NE MÁSSZ KI! Lucifer kérdésére az ördög így felel:
- Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.
A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
- Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni,
az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.
A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
- Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
- Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza...
jelwaz én elfogadom amit írsz, de én meg nem tudok semmihez úgy hozzáállni, hogy jaj Istenem akkor ebből mi bajom származhat. Amiket írsz lehetnek félelmek, de akkor azt tudom kérdezni mi a megoldás? Ne induljunk el egy selejtezőben se? Vagy sózzuk fel a pályákat? Valaminek történnie kell és ha történik valami pozitívum a focinkban abban legalább meglehet némileg kapaszkodni és reménykedni tovább. Ki fogja elhinni, hogy jobb lett a focink? Senki nem fogja, most se hiszik el az emberek, Dárdai és Storck se ezt sugallja. De legalább van némi reménysugár, mert egy kijutásnak sok pozitív hozadéka lehet. Ugyanazt leírtuk még egyszer mind a ketten, én mindig próbálok valami pozitívumot valami olyat keresni amivel előrébb lehet jutni. Nem hiszek abban, hogy a megkeseredettség vagy letargia megoldást hozhat. Értem, hogy amit írtál számodra realitás, s én nem is cáfolom ezt meg, mert leírtam már hogy az egészet ott kellene kezdeni, hogy 10-15 éves terv és külföldi edzők és addig semmilyen eredmény elvárás a csapat felé, majd 15 év után meghatározni egy kijutást. Én is nap mint nap látom milyen a focink, és én imádom is a magyar futballt, mert ebben nőttem fel és emiatt is amiben látok némi pozitívumot, hogy előrébb tud minket segíteni abban hiszek. És egy EB kijutás nálam pozitív dolog.jelwaz írta:.....
Ja,ezt nem tudtam. Hát akkor igen, lesznek itt gondok. Talán Dánia ellen lehet keresnivalónk, de ha úgy tudunk küzdeni, mint tegnap az ukránok a spanyolok ellen, akkor egy X-re talán jók leszünk Írország ellen.Gali írta:A jelenlegi ranglista alapján Ukrajna, Dánia, Svédország és Írország közül kapunk ellenfelet.roby122 írta:Pótselejtezőn kiderül mit nyújtottunk volna kinn az EB-n.
Ha a Norvégokat kapjuk még lehet szerencsénk, Szlovénok ugyanúgy helyreraknának minket, mint a Horvátok.
Nem mi vagyunk az esélyesek és akkor még enyhén fogalmaztam.
A jelenlegi ranglista alapján Ukrajna, Dánia, Svédország és Írország közül kapunk ellenfelet.roby122 írta:Pótselejtezőn kiderül mit nyújtottunk volna kinn az EB-n.
Ha a Norvégokat kapjuk még lehet szerencsénk, Szlovénok ugyanúgy helyreraknának minket, mint a Horvátok.
Igen, nekem fontos, hogy végre láthassam a hazámat egy világeseményen és szurkolhassak nekik teljes szívemből. Hiába kapnának rengeteget meccsenként, nem érdekelne. Végigüvölteném az összes meccset torkom szakadtából...zola8787 írta:Most itt antimagyar leszek, de inkább néznétek a magyar válogatottat, mint Arda-ékat? Hagyjatok már...
Mert attól tartok, hogy ezt az egész elhibázott, borzalmas futballkoncepciót, amit most tolnak a fejesek, alátámasztottnak fogják tekinteni, és akkor utána újra 40 év, hogy világversenyre menjünk. Persze a nem kijutás se biztosíték arra, hogy bármit máshogy csinálnának, de így nincs is mivel betömni a szurkolók száját.Bob_Marley írta:Én azt nem rétem, hogy egy kijutást, hogy nem lehet pozitívként értékelni. Nem álomvilágnak gondolom, de egész egyszerűen pozitív hozadéka lehet és már ez örömteli.
Nagyrészt ugyanaz a véleményem ezzel kapcsolatban, amit feljebb írtam. Annyi, hogy a focinak nem hiányzik a mennyiség szerintem, sportoljanak a kölykök azt kész, sok sportnak jobban jönne, ha többen mennének rá.Bob_Marley írta:Amiket írtál továbbra is leírom, hogy valós félelmek, de nem is rövidtávú dolgokban kell gondolkozni. Ha már eggyel több gyerek adja arra fejét, hogy inkább focizik már megéri egy Eb kijutás. Az hogy milyen edzőktől, akkor mondanám hogy ha van egy normálisan felépített terv, akkor szépen jöhetnének külföldi edzők, lennének kiválasztások. Ez nem holnap fog megvalósulni, de én meg ezt hangsúlyozom sokadjára, hogy egy kijutás űrtani nem árthat az egészen biztos és a nép, a focisták önbecsülését is visszahozhatja.
"Tisztességes"-nek kellett volna írnom (ha már mindenképpen ezt a szót akartam használni). 1 percen múlt... 2-t kellett volna lőni, akkor 1 percen sem múlhatott volna. Én ehhez az egészhez még valami pluszt hiányoltam, amit akaratból és dacból megcsináltak volna.Bob_Marley írta:Azt még írni akartam, hogy a LEGJOBB harmadikként kijutni mi nem tisztességes? Románok ellen sem volt hú de nagy fogadkozás, a játékosok és az edző is elmondta, mik a reális célok. Döntetlen és Belfastban megpróbálni nyerni, 1 percen múlott....
Egyértelmű hogy első géppel jöttünk is volna haza, DE LEGALÁBB kint lettünk volna.roby122 írta:Pótselejtezőn kiderül mit nyújtottunk volna kinn az EB-n.
Mos egy ilyen forgatókönyv után kiben bízunk?hajnesz írta: Svédekben én nem bíznék, Ibra rutinból eldönti a 88. percben...
Svédekben én nem bíznék, Ibra rutinból eldönti a 88. percben...Bob_Marley írta:Én a dánok ellen is látok némi esélyt. De bárki jön meg kell próbálni, azért a svédek ellen is csináltunk a közelmúltban jó meccseket, írek ellen is talán valami.csababarca írta:Reménykedjünk Norvégia vagy Szlovénia elleni sorsolásban.
Ellenük látok minimális sanszot, többiek legyalulnak minket kérdés nélkül.
Nyilván bárki jön nem vagyunk esélyesek, sőt. De hát bízni kell tovább.
Én a dánok ellen is látok némi esélyt. De bárki jön meg kell próbálni, azért a svédek ellen is csináltunk a közelmúltban jó meccseket, írek ellen is talán valami.csababarca írta:Reménykedjünk Norvégia vagy Szlovénia elleni sorsolásban.
Ellenük látok minimális sanszot, többiek legyalulnak minket kérdés nélkül.
Azzal nem lettünk volna előrébb.Stalkyard írta: Semmi köze ehhez a balsorsnak. Nem más válogatottak meccsein kellett volna rimánkodni, hanem megverni a csoportutolsót.
Aminek semmi köze nincs a harmadikok közti összevetésben.Stalkyard írta:Semmi köze ehhez a balsorsnak. Nem más válogatottak meccsein kellett volna rimánkodni, hanem megverni a csoportutolsót.Bob_Marley írta:Balsors, akit régen tép......