Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
hát nemtom, valszeg látja és érti a futballt, de nekem kicsit ilyen semmilyennek, langyos víznek tűnik, persze lehet, hogy csak a félistenné avanzsált Dárdaival összevetve érzem ilyennek, de vhogy nem látom, hogy vmi olyan pluszt tudni nekünk adni, ami kéne ennek az alapvetően gyenge játékosállománynak.Bob_Marley írta: Storck meg szépen rendbe rakta az U csapatot és eddig a válogatott élén is jól muzsikált, egyáltalán nem temetném a dolog. Szerintem megnézte mit tudunk így, meglett az eredménye, jövőben kell hozni, amit tudunk és szépen összerakni a csapatvédekezést és abból megindulásokat. És ő ezt már megtette a fiataloknál is és eddig is, miért ne tenné meg ezután is.
Szerintem is az egyik legfontosabb eleme ez volt a meccsnek, hogy egész egyszerűen a csapat nem bírja el ha két támadóval kell játszani. Illetve ha pluszban még Dzsudzsák és Lovrencsics is támadó felfogású. A három rúgott gól ennek az eredménye, de a négy kapott is és az utóbbi a fontos, mert pont a szervezett védekezésünk mondott csődöt és 0 pont is lett belőle. És hát mondanom sem kell melyiket választja az ember három rúgott gól 0 pont vagy 1 rúgott és győzelem vagy döntetlen.Zozzy 5 írta:ez a 442 gyilkos taktika, főleg ha a Kínában játszó Elek Ákos alkot tengelyt a 35+ éves Gerával, gyakorlatilag semmit nem szűrnek és aztán erre a védelmünkre vezethetik rá folyamatosan a labdát. de Dzsudzsák sem csinált semmit már megint, stb..
na mind1, rengeteg hiba egyéni és csapatszinten, Storcktól meg sokat nem várhatunk a jövőben. az szomorú, hogy mennyire leeresztettek, amikor a féldiőben megtudták a román meccs állását...

Nagyon jót tett az önbizalmának és önbecsülésének az amerikai kaland. Pedig sokan megkérdőjelezték a döntést, de szerencsére profitál belőle a válogatott és ez a lényeg.Alcantara írta:Kalmár!!!![]()
Némó meg visszajött sok év után, úgy látom!

a románok elleni eladott labdája miatt valszeg élete végéig rajta marad a szerencsétlen Guzmó kép, de jelenleg semmivel nem nyújt gyengébb teljesítményt, mint a megöregedett és nb1-hez hozzászokott Roli, sőt, Guzmics legalább külföldön játszik.Messias2 írta:Valóban jó lesz majd Guzmókat nézegetni a kezdőben.Bob_Marley írta:Ha pótselejtező van akkor Juhász úgyse játszik és megoldva Alcantara problémája.![]()
Jah hát összességében igazad is van, a sérülések eléggé megtizedelték Juhászt. Guzmics pedig nem csak a gólja miatt, de legutóbbi két selejtezőn kiválóan tolta a románok és az északírek ellen is. Az írásodra viszont hirtelen tényleg ez ugrott be, hogy úgyse tolja Juhász ha pótselejtező van.Alcantara írta:Bob az a baj, ez nem az én problémám, hanem a válogatotté. Ferőer ellen is és most is gól lett a gyorsaságából és fordulékonyságából.Bob_Marley írta:Ha pótselejtező van akkor Juhász úgyse játszik és megoldva Alcantara problémája.

Valóban jó lesz majd Guzmókat nézegetni a kezdőben.Bob_Marley írta:Ha pótselejtező van akkor Juhász úgyse játszik és megoldva Alcantara problémája.![]()
Bob az a baj, ez nem az én problémám, hanem a válogatotté. Ferőer ellen is és most is gól lett a gyorsaságából és fordulékonyságából.Bob_Marley írta:Ha pótselejtező van akkor Juhász úgyse játszik és megoldva Alcantara problémája.

És akkor kit játszatnál helyette!?Alcantara írta:Jó sokáig tartott!
Juhászt kitakarítanám ebből a védelemből végleg. Pótkocsis Ifa mozgása az öregfiúkra való.