Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
roby122
Entrenador del Barça

2015.10.22. 00:08:26

A bedobásokat is rendre sietve végezték el a Psg játékosai, kirúgásokat is gyorsan elvégezte a kapus. Szerettek volna ők nyerni, viszont mégis olyan volt, hogy mégse. A középpálya és a védelem odatette magát rendesen, sőt Verratti kicsit túl is pörgött. Viszont a csatártrió nemérdekel stílusa furcsa volt számomra.
Meg kellett volna verni a Realt egy ilyen kerettel.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.21. 23:24:08

Egy St. Etienne elleni hazai meccs, a nívós francia bajnokságból, vasárnap este 10kor biztos számít...valószínűleg ez lebegett a szemük előtt,miközben kifutottak a Real MAdrid ellen a gyepre. :lol:

Ha a PSG úgy gondolta volna mint Te,hogy nem számít, akkor felküldi a B-t...egy tartalékos real volt az ellenfél,kb most vagy soha effekt...és számít nekik a csoportelsőség, egyrészt presztizs,másrészt jobb alkalmuk nem lett volna tennie érte mint ma.

Egyszerűen gyengék voltak, és nem azért mert nekik jó volt az X.

„Tudtuk, hogy kemény meccs lesz, Európa legjobb csapata ellen. Mégis győzni akartunk, hiszen csoportelsők akarunk lenni, de hát nem könnyű megverni a Realt, igen erős a spanyol csapat védelme"- Matuidi

Biztos hazudik,vagy őt nem informálták róla, hogy a csoportelsőség nem számít.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.21. 23:16:26

csababarca írta:Mindegy,hagyjuk,én vagyok a hülye,hogy reagáltam egyáltalán.

Csoportelsőség túl van misztifikálva.
Ok.
Ki mondta, hogy te vagy a hülye? Hagyjuk akkor. Könnyebb a csoport elsőség, de hidd el sok csapatot nem érdekel.
Itt mindkettő szinte továbbjutott, kb annyi volt a lényeg, hogy ne sérüljön le senki. Tényleg sok értelme lett volna meghajtani magad, miután hétvégén forduló van.
És gyengén is tolták, de szerintem érthető.
PSG-nek meg biztos vagyok benne, hogy maximálisan megfelel a csoport második hely is. Chelsea-t is másodikról ejtették ki tavaly.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.21. 23:14:33

csababarca írta:Mindegy,hagyjuk,én vagyok a hülye,hogy reagáltam egyáltalán.

Ok.

Tavaly épp a december 10-edikei PSG meccs előtt beszéltünk itt arról, hogy mennyire fontos lenne csoportelsőként továbbjutni, mert pl Bl-t még nem nyertünk egyszer sem csoportmásodikként.

Azért tényleg nem mindegy már csak bajnokság szempontjából sem,hogy pl február környékén valaki bekap egy Bayernt,Realt, vagy pedig egy csoportmásodik Leverkusen,Dinamo Kijev, kaliberű csapatot
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2015.10.21. 23:19:19-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.21. 23:01:19

Mindegy,hagyjuk,én vagyok a hülye,hogy reagáltam egyáltalán.

Ok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.21. 22:58:27

csababarca írta:
Jah értem már. Szóval az a franciák terve,hogy majd Madridban, a visszatérőkkel megerősített real ellen nyernek,és lesznek csoportelsők? Nem tudtam,hogy ez a taktika,így már érthető.

Akinek itt a kettő közül mindegy a csoportelsőség,az a real, ők a csoportelsőket is jó eséllyel kiverik majd (a nagy részét), PSG nem tuti, sőt...nekik kell az első hely a könnyebb ellenfél miatt a 16 között.
Szerintem a csoport elsőség túl van misztifikálva. Továbbjutni akarnak és az a taktika nem az hogy másodikok vagy elsők. Lsd Bayern se szakadt meg tegnap, pedig atombiztosra bebiztosíthatták volna az első helyüket.

Nyilván nyerni szerettek volna, de felesleges erőlködésnek meg nem volt értelme. Ráadásul a logikádat követve ugyanúgy benne van, hogy kikapnak Madridban és akár egymás elleni akár gólkülönbségben így is úgyis másodikok lesznek. Etienne előtt egy már-már tét nélküli meccsen nem értem miért kellene ellőni a puskaport,de bennem van a hiba. Számomra nem logikus, neked ezek szerint igen.
MessiNeymarSuarez írta:
a real, ők a csoportelsőket is jó eséllyel kiverik majd (a nagy részét), PSG nem tuti, sőt...nekik kell az első hely a könnyebb ellenfél miatt a 16 között.
Hát azért az elég brutál lenne, ha pl Benitezék csoportmásodikak lennének és rögtön összekerülnének egy Bayernnel,vagy velünk :D
Spanyol nem kaphat spanyolt.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.21. 22:52:09

a real, ők a csoportelsőket is jó eséllyel kiverik majd (a nagy részét), PSG nem tuti, sőt...nekik kell az első hely a könnyebb ellenfél miatt a 16 között.
Hát azért az elég brutál lenne, ha pl Benitezék csoportmásodikak lennének és rögtön összekerülnének egy Bayernnel,vagy velünk :D
Cseri
Entrenador del Barça

2015.10.21. 22:45:49

Bűn gyenge meccs volt, vagy ahogy olaszhonba mondják "taktikus". A PSG évek óta bizonyítja,hogy európai szinten -még- nem nagy csapat. Remélem a Celta elkapja a Realt hétvégén.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.21. 22:42:14

Bob_Marley írta:
csababarca írta:Magyarázzuk már meg hogy a PSG-nek otthon egy full tartalékos real ellen jó az X....egyszerűen csak gyengék, vagy rossz napjuk van, de ez nulla amit előadnak.
6-6-0-0 volt a csoport állása a forduló előtt, semmit nem jelent ez a meccs. Gyengék is meg fáradtak is, Rm meg sérült is. Ebből lesz egy 0:0.
Jah értem már. Szóval az a franciák terve,hogy majd Madridban, a visszatérőkkel megerősített real ellen nyernek,és lesznek csoportelsők? Nem tudtam,hogy ez a taktika,így már érthető.

Akinek itt a kettő közül mindegy a csoportelsőség,az a real, ők a csoportelsőket is jó eséllyel kiverik majd (a nagy részét), PSG nem tuti, sőt...nekik kell az első hely a könnyebb ellenfél miatt a 16 között.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.21. 22:34:04

csababarca írta:Magyarázzuk már meg hogy a PSG-nek otthon egy full tartalékos real ellen jó az X....egyszerűen csak gyengék, vagy rossz napjuk van, de ez nulla amit előadnak.
6-6-0-0 volt a csoport állása a forduló előtt, semmit nem jelent ez a meccs. Gyengék is meg fáradtak is, Rm meg sérült is. Ebből lesz egy 0:0.
Kép
Kép
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.10.21. 22:33:50

Ibra nagyon lassú már az európai elithez, ez szépen látszik. Előző években sem csinált semmit a nagy csapatok ellen a BL-ben.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.21. 22:24:59

Magyarázzuk már meg hogy a PSG-nek otthon egy full tartalékos real ellen jó az X....egyszerűen csak gyengék, vagy rossz napjuk van, de ez nulla amit előadnak.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.10.21. 22:02:03

Azért az feltűnő, hogy a pontatlan passzok után, leginkább Di Maria részéről, Ibra meg Cavani unottan sétálgat.

Itt ma csak villanásból lesz gól, ha lesz. Real jobb eddig egy picivel.

szerk: utóbbi 10 percben azért éledezik a PSG, kicsit bátrabb játékkal fogható lehetne ez a Real.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.21. 21:48:43

Mindkét csapatnak jó az iksz, szerintem ebből nagy következtetést nem kell levonni. Mindkettőnek kellemetlen ellenfél jön a hétvégén, ezen a meccsen pedig semmi nem múlik. Biztosan tovább fognak menni, az hogy első vagy második már nagyjából lényegtelen. Plusz ha valaki nagyon akar ezért erőlködni, akkor van ennek a meccsnek visszavágója és ott lehet.

Inkább a CSZKA érdekes, az a csoport alapból érdekes. :D
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.21. 21:46:29

Nem gondoltam volna hogy gyenge lesz a PSG-Real meccs,nemhogy ennyire...
Még a Realt nagyjából megértem hogy leginkább védekezésre koncentrál, nade a PSG hazai pályán ennyire tartson?!...

Ez csak csoportmérkőzés, ha PSG csoportelső akar lenni akkor minimum le kell győznie most a Realt...
Ehelyett úgy csinál, mintha kieséses szakaszban 1 gólos előnye lenne visszavágón és a Bernabeuban játszanának....
Alfa
Entrenador del Barça

2015.10.21. 21:40:24

Most már egyáltalán nem vagyok biztos benne ,hogy nyerni fog a PSG. Sőt...

Ha nem bírnak a parizsiak egy gyengébb realt megverni a fullos kezdőjükkel, akkor a legjobb 4-be való kerülés csak álom marad.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
roby122
Entrenador del Barça

2015.10.21. 21:29:22

Nem értem ezt a PSG-t. Dominálniuk kéne a meccset, ehelyett a labdakihozataluk lassúak, körülményesek. Aurier aki próbálkozik, de ennyi. Egy Real Madrid B ellen ez bőven kevés.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.21. 20:56:15

Alfa írta:Kezdő

Elég gyenge a Real kezdője , simán kinéz nekik egy vereség. Tavaly a csoportkörbe minket is megfogtak Párizsban és érzésem szerint most is nyerni fognak.

M4 20:45
Szerintem meg jellemző hogy ellenünk pont életük formáját fogták ki :mrgreen:
Eddig nem nagyon eröltetik meg magukat.
Alfa
Entrenador del Barça

2015.10.21. 20:28:41

Kezdő

Elég gyenge a Real kezdője , simán kinéz nekik egy vereség. Tavaly a csoportkörbe minket is megfogtak Párizsban és érzésem szerint most is nyerni fognak.

M4 20:45
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
roby122
Entrenador del Barça

2015.10.19. 10:27:46

Real szerdán játszik Bl mérkőzést a PSG ellen. Szombaton viszont 16:00 kor már játszanak a Celta ellen idegenben. Nagyon remélem, hogy a Vigóban legalább annyira készülnek arra a meccsre, mint nálunk.
Nekünk lesz idő regenerálódni, Bate ellen kedden, majd vasárnap késő délután otthon az Eibar ellen, ki kéne használni a lehetőséget.
Cseri
Entrenador del Barça

2015.10.15. 21:34:00

Novemberben Raul is befejezi,annak ellenére,hogy sokáig spanyol föld árnyékosabb felén játszott, nagy spíler volt és emberileg sem tűnt gáznak. Újabb ikon lép le a futball térképről. Nem sokan maradtak, vagy csak én öregszem:)
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Chino
Llegenda del Barça

2015.10.11. 15:43:37

Messias2 írta:
Kovbal88 írta:Szerintetek ki lesz a Real Madrid következő edzője? Benitez nem fogja kihúzni januárig!
Januában nem fogják meneszteni. Eddig nálam pozitív meglepetés az ipse. Védelemt helyre tette, helyzetek megvannak. Eddig talán 2 meccsben volt benne. Gijon ellen, illetve az Atleti ellen. Utóbbin túl beszari volt, a Gijon ellen meg rossz kezdőt küldött fel.
Mindenesetre nagyon korai az ő értékelése. Van egy olyan érzésem, h olyan lesz, mint Lucho nálunk. Mindenki lenézte, de a szezon során megmutatta, h mire képes.

Következő edző szvsz biztosan Zidane lesz.
Olyan komoly gond szerintem sincs. Ha nyáron elküldik sem hiszem, hogy az eredmények miatt lesz. Komoly zűrök vannak ott az öltözőn belül, meg ezek a sajtón keresztül történő üzengetésnek sem éppen szerencsések. Emellett a játékról sem lehet szuperlatívuszokban beszélni. Becsúszott egy-két rosszabb meccs, de ami lényegesebb, hogy nem igazán van stílusa a csapatnak. Ezen kell leginkább változtatni, mert egy Real szintű csapatnál nem elég, hogy egyéni villanásokkal lehoznak egy-egy meccset. Ebbe Capello is belebukott, hiába nyert bajnokságot.

A védelemről azért nem beszélnék még érdemben, mert gyakorlatilag egy igazán komoly ellenfelük volt eddig, az pedig rúgott is. Habár csak egyet, de ha egy kicsit jobban koncentrálnak lett volna ott több is, illetve Navas sokszor mentette meg már a seggüket.
Forca Barca!!!!
Leon
Director del Fútbol

2015.10.11. 14:34:48

Nero. írta:
Kovbal88 írta:Szerintetek ki lesz a Real Madrid következő edzője? Benitez nem fogja kihúzni januárig!
Szerintem bajnokok lesznek. Majd erre év végén visszatérünk.
Akkor remélem a Barca azért egy EL selejtező helyet csak elér! 8)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Nero.
Llegenda del Barça

2015.10.11. 14:22:27

Szerintem bajnokok lesznek. Majd erre év végén visszatérünk.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.11. 13:11:27

Januában nem fogják meneszteni. Eddig nálam pozitív meglepetés az ipse. Védelemt helyre tette, helyzetek megvannak. Eddig talán 2 meccsben volt benne. Gijon ellen, illetve az Atleti ellen. Utóbbin túl beszari volt, a Gijon ellen meg rossz kezdőt küldött fel.
Mindenesetre nagyon korai az ő értékelése. Van egy olyan érzésem, h olyan lesz, mint Lucho nálunk. Mindenki lenézte, de a szezon során megmutatta, h mire képes.

Következő edző szvsz biztosan Zidane lesz.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Válasz küldése