2015.10.05. 11:26:54
Egyetértek, szerintem sincs világvége nálunk, csak össze kell magunkat kapnunk fejben, újból szervezettnek lenni, meg ugye a hiányzóknak vissza kell térniük úgy hogy lehetőleg ne sérüljön le más.
Például azért mostanában elég gyakori, hogy nincs meg a csapatösszhang, pl van amikor elől már rohannak kontrára készülve, közbe meg a KP épp tetvészkedik mintha a biztonságos labdatatás lenne épp a legelső feladat, és elől nem kapnak labdát és meghal a kontralehetőség.
Plusz a súlypontáthelyezést mostanában nem nagyon használják, pedig sokszor jól jönne, meg van amikor teljesen össze-vissza állnak fel, Sevilla ellen is mentek szélen kiszorítva, de sokszor nem is jött senki középre pedig jóeséllyel lőhetett volna üresen.
Amúgy a Realhoz szerintem nem illik ez a dupla szűrős 4-2-3-1, hiába most az a "menő" felállás, sokszor túlságosan defenzív, mint Mourinho Realja.
Amúgy szerintem az Atletico ellenünk jobban játszott, még úgy is hogy mi olyan iramot toltunk 60-70 percen keresztül, hogy nem is tudom mikor láttam olyat utoljára tőlünk.