Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
És arról se, hogy ilyen gyenge a görög vagy a román válogatott, bár más pályákon is jönnek az érdekes eredmények, szóval, hogy ki milyen erős azt nem lehet megmondani, meg majd úgyis az Eb-n számit, és a célt a 3 helyet meg sikerült megszerezni.MR. TROMORT777 írta:Sajnos igen, de most azért kicsit más a helyzet. Most teljesen reális esélyünk van a továbbjutásra pótselejtező nélkül. Mi nyertünk és már többet nem tehetünk. Az nem a mi hibánk, hogy mások csak ma játszanak és mi meg utoljára a tét nélküli görög meccset toljuk.visca el barca írta:
ez ilyen minden időt kiálló megjegyzés, minden évben ezt nyomatjuk![]()
Sajnos igen, de most azért kicsit más a helyzet. Most teljesen reális esélyünk van a továbbjutásra pótselejtező nélkül. Mi nyertünk és már többet nem tehetünk. Az nem a mi hibánk, hogy mások csak ma játszanak és mi meg utoljára a tét nélküli görög meccset toljuk.visca el barca írta:
ez ilyen minden időt kiálló megjegyzés, minden évben ezt nyomatjuk![]()
ez ilyen minden időt kiálló megjegyzés, minden évben ezt nyomatjukMR. TROMORT777 írta:[Figyelni kell a mai eredményeket, majd az azutánit és bizakodni.

https://www.youtube.com/watch?v=W8Mb22A0xGwkanty írta:Én azon nem tudom túltenni magamat, hogy Kis Groffóra ment az ünneplés a meccs után. Ez cikibb mint egy esetleges vereség.

Nekünk az már nem tétmeccs. Ha nyernek is akkor is utolsók, mert oda-vissza kikaptak Feörer-szigetektől. Szóval pont egyenlőség elején se előznek. Mármint a legjobb csoport harmadikak tabelláján. Kétlem, hogy Románia ne tudna nyerni a Feörer-szigeteken, szóval nekünk azt kell nézni. Figyelni kell a mai eredményeket, majd az azutánit és bizakodni. A mai meccsek után tisztább lesz a kép, hogy kinek van esélye megelőzni minket.visca el barca írta:
a görög amúgy tök egyértelmű h ellenünk fognak először nyerni a sorozatban

És ténylegAlcantara írta:Bocsi Mihu, de butaságot írsz, ugyanis ha az írek nyernek, másodikok, tehát velünk nem versenyeznek semmilyen tekintetben. minden más eredmény meg nem számít azon a meccsen.

Románok ellen is nagyot harcoltak, nem volt azzal gond.recrea írta:Nálam a küzdés alapvető dolog, ha már a focival hadilábon állunk....annyiban igazad van, h a románok ellen a küzdés-hajtás helyett az időt húztuk, taktikai szempontból lehet jó döntésnek bizonyult, mert fociban még ez a gyenge román válogatott is jobbnak tűnt.zola8787 írta:Recrea: Igenis történt fejlődés. Így még nem láttam a válogatottat küzdeni, futni, harcolni. Le a kalappal, mert a második félidőben oroszlánok voltunk. Böde meg egy isten, a második gólnál 10 percig nevettem, mert ügye nem technikás
Én kicsit távolabbról szemlélem a dolgot és összeségében értettem a magyar focira. Rövidtávon lehetséges hozadéka az EB szereplésének, hosszútávon más hoz megoldást véleményem szerint.

Az esti mentalitás most téged igazoltBob_Marley írta:Vezetnek, nem is játszottunk jól, de azt nem értem hogy most miért kell "megmondani" a hú de frankót. Én kérek elnézést, hogy bízok bennük, mert mit csináljak? És a harmadik hely még így is meglehet, persze nyerni kell, de kérdem hogy hol voltatok mikor éppen nyertünk a finnek ellen vagy ikszeltünk Bukarestben.
Nálam a küzdés alapvető dolog, ha már a focival hadilábon állunk....annyiban igazad van, h a románok ellen a küzdés-hajtás helyett az időt húztuk, taktikai szempontból lehet jó döntésnek bizonyult, mert fociban még ez a gyenge román válogatott is jobbnak tűnt.zola8787 írta:Recrea: Igenis történt fejlődés. Így még nem láttam a válogatottat küzdeni, futni, harcolni. Le a kalappal, mert a második félidőben oroszlánok voltunk. Böde meg egy isten, a második gólnál 10 percig nevettem, mert ügye nem technikás
Ákos én ezt még nem jelenteném ki.hank1ee írta:Azért az nem semmi, hogy így már csak a spanyolokban kell bízni, és ha legalább leikszelnek, gyakorlatilag kint vagyunk, nagyot fordult a világ. Szerintem így meg is lesz. Ma összeszedetten játszott a csapat szerintem egy szerényebb képességű gárda ellen, de Böde nagyon jó teljesítménye volt a különbség, meg hogy nem lett befújva az a feröeri büntető...![]()
Úgy néz ki, sok-sok év után újra nagy torna jön a magyar válogatottnak!

BarcafanTomee írta:Szerintem a legjobb 3. hely gyakorlatilag meg is van, mert az írek meg a lengyelek egymás ellen tolják, a horvátoktól meg levontak 1 pontot. Ha csak az Ukránok nem verik meg a spanyolokat meg lesz.
Nem lennék abban olyan biztos, hogy Románia megveri Feröert. Meg persze abban sem, hogy mi pontot szerzünk Görögországban.Az esély a sorstól megint megvolt és most tőlünk függetlenül a 90+ percben elment a második helyes esély.