Én is írnék pár szösszenetet erről az új Klopp - Pool párosításról.
Ennél jobb párosítást el sem tudnék képzelni. Megnéztem az első interjúját
(
http://www.dailymotion.com/video/x391ub0 ) és lenyűgözően áll a dolgokhoz. Talán pont azért ennyire sikeres edző, mert nem gondol nagyokat. Minden egyszerűen kezel. Tudja mit kell kifelé kommunikálni, tudja mit kell a játékosoknak mondani. Hihetetlen az az atmoszféra amit pusztán a jelenlétévéel magával hozott. 35 000 ember követte flightradar-on a repülőgépét. Elképesztő. Kiemeli, hogy amire szüksége van a szurkolóknak az a hit. Hát neki meg lesz adva, az biztos. Kíváncsi leszek az első hazai fogadtatásra. Rég volt ekkora nyüzsgés arra felé. Kellett mint egy falat kenyér.
Szerintem minden kezdet nehéz, én nem várok csodákat. De elkezdődhet egy jó építkezés. Elnézve a versenytársakat meg a tabellát, a BL helyezés is meg lehet. Amikor szezon elején ezt mondtam, akkor még nem fordult meg a fejemben, hogy ez talán új edzővel lehet meg.

Mindenesetre nem ez az elvárás termésetesen. Nézzük meg, hogy tud ehhez a kerethez nyúlni. Szerintem ez a keret piszok jó és egy két igazolással versenyképes is lehet. Kíváncsian várom, hogy az én kis Hendersonomból mit tud kihozni.
Az igazolásoknál pedig Ő mondja ki a végső szót, nem úgy mint Rodgers-nél. Ez igaz az eladásokra is, de elmonda, hogy aki menni akar az mehet bármikor nála. Coutinho fanok reménykedhetnek.