Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
UramistenMR. TROMORT777 írta:Megfejtettem.![]()
Ez a cikk csak arról szól eredetileg, hogy más nagy nevekhez képest mennyit fut Özil. Tehát, hogy csak nem lusta(Johnny Giles kritizálta az Olympiakos meccs után), ha annyit fut mint Ramires vagy Barkley.
Csak az Arsenalban jobb statja van Ramsey-nak (11.23) és Mikel Arteta-nak (10.69) egyébként.
Van egy NSO-nál is aljább külföldi sport búlvár oldal, gondolom ők tévesen vették át, NSO pedig már onnan vette át tévesen.
Megfejtettem.PCsabi írta: EA Sports-ról azt gondoltam, hogy legalább megbízható...
EA Sports-ról azt gondoltam, hogy legalább megbízható...MR. TROMORT777 írta:Ne szabadkozz, NSO.![]()
Ne szabadkozz, NSO.PCsabi írta: Akkor elnézést, azt hittem, hogy megbízható a stat, de ezek szerint nem![]()
Akkor elnézést, azt hittem, hogy megbízható a stat, de ezek szerint nemMR. TROMORT777 írta:Nem igazán értem ezt a statisztikát.
8 forduló volt, akkor egyesek, hogy vannak 720 perc felett? Milyen időintervallumra szól akkor ez stat?
Ha pedig a hivatalos premier league oldal alapján kiszámolom Milner átlagát az bőven jobb mint az itteni listában szereplőké.
Whoscored alapján pedig587 percet hátszott, nem 612-t.
Nem igazán értem ezt a statisztikát.PCsabi írta: KATT
KATTMR. TROMORT777 írta:Ezt hol találtad?
Ezt hol találtad?PCsabi írta:Átlagban ki futja a legtöbbet egy PL-meccsen?
Én teljes mértékben így gondolom, hogy Henderson kiesésére nem volt felkészülve. Egyszer leírtam, de többször nem, mert eléggé elfogult vagyok Henderson iránt. De addig volt egy jó elképzelés. Milner-t le lehet sajnálni, de hatalmas nagy munkabírású középpályás aki Hendersonnal iszonyat jó párosítás volt. Előszezonban is élmény volt nézni őket együtt. Rodgers is kiemelte, hogy úgy játszottak mintha évek óta ismernék egymást. Persze döcögtek akkor is a tétmeccseken, de stabil volt a középpálya és addig az eredmények jöttek. Aztán Henderson kiválásával jöttek a gondok. Az is fontos, hogy csak Ő a csapatkapitány és nála látszik, hogy mindenre oda figyel és mindenkit irányít és sőt, mindenki figyel rá. Elég beszédes egy-egy jelenet amikor egy Coutinho vagy épp Milner néz vissza Hendersonra, hogy elvégezheti-e a szögletet.palesz77 írta: Arra én is kíváncsi leszek, szerencsétlen Rodgers amúgy most Henderson kiesésébe bukott bele félig szerintem, azóta valami kicsit megtört a Poolnál, Milner egyedül nem tudta összefogni a középpályát. Vagy rosszul láttam?![]()
Coutinhot meg remélem Klopp betöri - hátrébb rakja, és "megtanítja" védekezni -, és meggyőzi, hogy 1 évet a mostanin kívül is maradjon még. Addigra kiderül úgyis, hogy kell-e vagy nem..![]()
Arra én is kíváncsi leszek, szerencsétlen Rodgers amúgy most Henderson kiesésébe bukott bele félig szerintem, azóta valami kicsit megtört a Poolnál, Milner egyedül nem tudta összefogni a középpályát. Vagy rosszul láttam?MR. TROMORT777 írta:Kíváncsian várom, hogy az én kis Hendersonomból mit tud kihozni.![]()
Ez igaz az eladásokra is, de elmonda, hogy aki menni akar az mehet bármikor nála. Coutinho fanok reménykedhetnek.
Várható volt, de most már hivatalos. Szorítok a Poolnak hogy sikerüljön vissza találni a dicsőséges múlt után a helyes útra és egy újabb dicsőséges jövőt elkezdeni Kloppal.palesz77 írta:Közben Klopp hivatalosan a Pool edzője. Kíváncsi leszek rá, remélem sikerül itt is nagyot alkotnia.
Ilyen lettem volna, ha látom a meccsetkanty írta:Csabi jelenleg.
Tudom, hogy egy Chelsea-ről van szó, nem pedig egy Aston Villa-ról, de az a csapat, amelyik 8 forduló után 8 ponttal állt, még sosem ért oda BL-helyre a szezon végén.Bob_Marley írta:Mondjuk abban maximálisan igaza van, hogy nyolc forduló után semmit nem jelent, hogy 10 ponttal le vannak maradva és odaérhetnek a top4-be, mert a tehetség és a tudás megvan a játékosokban és a szakmai oldalon is, már csak össze kéne ezt hangolni. Csak hát kérdés mikor sikerül ebből kikecmeregni, mert láthatóan gödörben vannak.
Elvieleg nem akartak megkockáztatni egy esetleges rossz szereplést, ezért nem mondták Neki. Sőt, arról sem tájékoztatták, hogy "veszélyben" van az állása. Meccs után keresték fel. Mivel a válogatott fordulók következnek, így már nem is találkozott a játékosokkal. Kár érte.Bob_Marley írta:
Biztos, hogy van valami a háttérben, de pont egy városi derbi előtt nem biztos, hogy jó, ötlet volt eldönteni, hogy kiteszik. Még ha erről val. ő nem is tudott, ha meg tudott akkor viszont úgy nagyon nehéz felkészíteni egy csapatot. Kíváncsi vagyok kit hoznak, mindig közel állt hozzám a Pool és bízok benne sikeresek lesznek.
Henry feje zseniális.MR. TROMORT777 írta:
Szerk:
Henry és Carragher reakciója Rodgers menesztésére.priceless
![]()
https://vine.co/v/e2OFtXVuh2V
Szerk2: Már a derbi előtt el volt döntve a menesztése. Győzelem esetén is ment volna.
https://twitter.com/BenSmithBBC/status/ ... 6967251968
Ebben azért én nem lennék annyira biztos. Tökéletes megoldás lenne egyrészt a Poolnak, másrészt Klopp csak úgy vállalja állítólagosan, ha ő alakíthatja a keretet.Nero. írta:Vihetnek oda bárkit, ez a Liverpool maximum egy Európa ligát érő helyre lehet jó. Klopp nemhiszem hogy bevállalja.