Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

roby122 írta:Benítez: “Cristiano megkérdőjelezhetetlen”MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Ronival mi van? Csak lövöldözött 30-40 méterről, 1-2szer feldobta magát, meg reklamált...
Espanyolon kívüli 5-ösén kívül nem is lőtt még gólt a ligában.
Meg hasonlók. Amíg Benítez ilyeneket nyilatkozgat, az csak jó nekünk. Ma is Benzema helyett őt kellett volna lehozni. Nem baj, majd jövő héten rúg egy 5-öst a Levante-nak, és ő az isten.![]()
![]()
Majd a PSG ellen megint nem csinál semmit.
Kösz szépen hát én azt hittem az idei Real komoly lesz, de egyelőre a komolyabbak ellen annyira nem darálnak, bár szerintem Benitez nagyon okosan rotál és szép folyamatosan fogja felpörgetni őket. Remélem a Sevilla tőlük is rabol valamit bár ők általában szerencsétlenkednek ellenük.Messias2 írta:Elég gyenge meccs volt. A gól után a Real nagyon visszállt, Atletinak pedig meddő fölénye volt. Nem nagyon tudtak helyzeteket kialakítani. Aztán a semmiből lőttek 1 gólt, amihez kellett Arbeola hatalmas hibája. Utána meg is fordíthatták volna a meccset, de kimaradtak a lehetőségek.Nero. írta:Aki látta a meccset összefoglalná hogy mi volt? Ki volt a jobb stb.? Amúgy a botrányos szezonkezdet ellenére megyünk előttük 1el.
Atletiből nem tudok kiemelni senkit, elég vérszegény volt a játékuk. Talán Juanfran volt aktívabb.
A Realból Casemiro jászott nagyon jól, illetve Modric hozta a szokásos szintet. Valamint Carvajal is hibátlanul jászott, míg le nem sérült. Negatív oldalról Isco és CR emelhető ki.
Bobi? Hát az mi? Mondjuk szerintem a társaság fele nem is élt mikor egy Bobi (Bobby) nevezetű úriember Pamela nagy örömére kijött a zuhanyzóból.MessiNeymarSuarez írta:
Bobi plss, miétt csinálod eszt veleem?!![]()
![]()
Még a végén tényleg a Villarreal fogja nyerni a ligát![]()
Amúgy Ronival mi van? Csak lövöldözött 30-40 méterről, 1-2szer feldobta magát, meg reklamált...

Benítez: “Cristiano megkérdőjelezhetetlen”MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Ronival mi van? Csak lövöldözött 30-40 méterről, 1-2szer feldobta magát, meg reklamált...
Bob_Marley írta:Messias2 írta:Bob_Marley írta: Ma meg egyenlítenek, én érzem látatlanban is.
Ilyenkor kell becsúszni vagy lerántani az adott játékost, ráadásul sárgája se volt. Jelzem, Navas is benne volt egy picit.visca el barca írta:arbeola nem hinném h nagyot hibázott volna ő már évek óta olyan lassú h félelmetes... dzsekszon martinez simán lefutotta, ennyi a történet

Na, azért mi meg éppen hogy BL helyen vagyunk.visca el barca írta:a félelmetes real madrid megint megmutatta mit tud. volt kb 3 kaput eltaláló lövésük.![]()

Elég gyenge meccs volt. A gól után a Real nagyon visszállt, Atletinak pedig meddő fölénye volt. Nem nagyon tudtak helyzeteket kialakítani. Aztán a semmiből lőttek 1 gólt, amihez kellett Arbeola hatalmas hibája. Utána meg is fordíthatták volna a meccset, de kimaradtak a lehetőségek.Nero. írta:Aki látta a meccset összefoglalná hogy mi volt? Ki volt a jobb stb.? Amúgy a botrányos szezonkezdet ellenére megyünk előttük 1el.

Védelmük maradt amilyen volt, jó most kicsit tompábbak voltak Godinék, az első gólt nagyon benézték.Messias2 írta:Lehet, eddig tartott a Simeone féle csoda!?

Te miért nem hozol tippeket a tippmixjátékunkba!??Bob_Marley írta: Ma meg egyenlítenek, én érzem látatlanban is.
Csak máshogy láttam azt a szitut. Ennyi a történet.S.Agüero írta:Messias kicsit túl elfogulatlan.![]()
Bizony, hogy ez lenne a legjobb nekünk.csababarca írta:1-1 Vietto, első gólja az AtMa-ban, hát persze, hogy a Real Madridnak lövi!
Ez a legjobb lenne nekünk.
Real nagyon belealudt a meccsbe, pedig jól mentek, de valahogy bekényelmesedtek...

Nem nézem a meccset OM sokkal jobban érdekel és meg is hálálják.Messias2 írta:Nekem úgy tűnt, h Tiago feldobta magát. De mind1 kihagyták.Bob_Marley írta: Tükörsima büntetőnek tűnt. Belépett Thiago átpörgette eltalálták a lábát.
szerk.a megszokás.Természetesen Tiago és nem Thiago.
Amúgy eddig elég gyenge az Atleti. Kpjuk rendkívül gyengén muzsikál. Védelem is komolyat hibáott, ami tőlük felettébb szokatlan. Ellenünk is már eg jellemezte őket, sőt az egész szezonban eddig gyengék. Lehet, eddig tartott a Simeone féle csoda!?