Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezek pontosan mikor voltak?MR. TROMORT777 írta: De akármikor fontos lett volna, hogy oda tegye magát, rendre hibázott.
...
Lett volna alkalma áttörésre, nem tudott vele élni. Remekelni tud, de amikor igazán számított mentálisan leblokkolt és nem tudta azt hozni amit elvártak tőle.
A többes számot nem értem. Én a magam nevében beszélek és szerintem nincs benne több. Nagyon bírom a srácot, szimpatikus emberileg, szimpatikus mint játékos, mindig oda teszi magát, hajt. De ez kevés. Nem lehet azt mondani, hogy nem kapta meg a lehetőséget, volt olyan szezonja, hogy 17 bajnokit játszott le. De akármikor fontos lett volna, hogy oda tegye magát, rendre hibázott. Én szurkoltam neki és még most is szurkolok Neki, mert megérdemelné, de kezdő szintű sosem lesz ebben a csapatban. Volt az évek alatt sokféle védő krízis és ha az edzője nem tud megbízni benne akkor az sokat elmond. Lassan 25 éves és nem szabad ifiként nézni. Lett volna alkalma áttörésre, nem tudott vele élni. Remekelni tud, de amikor igazán számított mentálisan leblokkolt és nem tudta azt hozni amit elvártak tőle. Persze ilyenkor jött az, hogy nem kap folytonos játék lehetőséget. De, hogy kapjon folytonos játék lehetőséget, ha nem lehet benne bízni. Ördögi kör. Képességei alapján lenne esélye, bár a fizikuma nem a legjobb, de fejben gyenge. Azon el lehetne filózgatni, hogy mi lett volna ha kölcsönben játszhatott volna már 20 éves korától. De már késő. Én meg előbbre veszem a csapat érdeket mint egy-egy ember felé vett szimpátiámat.mahitoo írta: Matyi topik, úgyhogy full OFF az egész. De hogy nektek mi a fene bajotok van Bartrával, Ha egyszer kapott volna legalább 10 meccset egyfolytában, megérteném. De nem. És itt mondtok magatoknak ellent, mert hogy a 32 éves játékosnak kell a folyamatos játéklehetőség... Nincs értelme. Ha az edző akarta, hogy maradjon, akkor meg el ne kezdjétek ezt A "biztos nem hiába nem bíznak benne az edzők" szöveget. Sajnos sokkal kevesebb perccel, mint a sztárjaink, de csak ő, és Verma tudott értékelhetőt hozni idén.
Annyit tennék hozzá, h Mathieu-t el akarja adni a vezetőség. Ez is segíthet neki, h több játékpercet kapjon Luchotól. Legalábbis remélem.Chino írta:Azt pedig vegyük figyelembe, hogy valamiért csak itt maradt és hosszabbított, miután beszélt Luchoval. Elhiszem, hogy elkötelezett a csapat iránt, de nem tartom valószínűnek, hogy a maga ellensége lenne és olyan mazochista, hogy ötödik számú védőként maradt volna, ha kapott más ajánlatokat, szóval lehet valami a háttérben.
Ezzel nem értek egyet, vagyis csak nem annyira. Mostanában amikor kell, akkor rendre elnyomja az ellenfelét, Sevilla ellen nyomiskodott egyedül, de olyan hibája meg mindegyik másik védőnknek volt már idén nem is egy, szóval ezért temetni felesleges lenne. De a teljesség kedvéért, pl, pl, pl, pl, pl, pl, csak az utóbbi 2 meccsén, amikor test a test elleni szituba került. Nem egy kifejezett izomagy, ez tény, de szerintem már nem igazán nyomják el.. Fejjel talán a legjobbunk, előre játékban szerintem konkrétan a legjobb. 1v1-ben Masch és Piqué verik, legalábbis ha formában vannak, Matyi többször ver alá az embereknek, és erősebb is alkatilag, szóval nyilván vannak olyan pontok, amikben alulmarad a vetélytársakkal szemben. De nincs rossz fizikuma, Márqueznek szinte teljesen ilyen adottságai voltak, mégse volt gyenge védő. Plusz egyedül ő van formában - Piqué is talán rátalált, spanyol meccsen jól tolta -, és játszani meg elvileg forma alapján játszanak a srácok, szóóóval minden adott egy olyan időszakhoz, ahol bizonyíthatja, hogy van itt komolyabb helye - meglátjuk Lucho is így gondolja-e..roby122 írta:Most ezeket emelném ki.
Az első pont, az hogy nem elég kemény védő, én is ebben látom a rációt. Még 1-2 éve egy párszor leírtam, hogy nincs meg az a fizikum, mint pl. egy Mangalanak.Szerintem a fizikuma azóta sem változott sokat.
Ebben én is bízok, de Lucho Adrianot és Montoyát is meggyőzte tavaly a maradásról, aztán alig játszottak.. Mondjuk ők akkor se használták ki a perceket, amikor megkapták, Bartra meg azon a 2 bajnokiján keményen odatette magát.. Remélem tényleg számolni fog vele idén.Chino írta:Azt pedig vegyük figyelembe, hogy valamiért csak itt maradt és hosszabbított, miután beszélt Luchoval. Elhiszem, hogy elkötelezett a csapat iránt, de nem tartom valószínűnek, hogy a maga ellensége lenne és olyan mazochista, hogy ötödik számú védőként maradt volna, ha kapott más ajánlatokat, szóval lehet valami a háttérben.
A fejjátéka az egyik legjobb a csapatból, szóval ez a kritérium máris ugrott. Masch pedig pontrúgásoknál lehet, hogy fizikumával pótolja, de ebben rendre megverik.roby122 írta:Most ezeket emelném ki.Kovbal88 írta: - nem elég kemény védő
- nem jól fejjel vagy robban be pontrúgásoknál
Az első pont, az hogy nem elég kemény védő, én is ebben látom a rációt. Még 1-2 éve egy párszor leírtam, hogy nincs meg az a fizikum, mint pl. egy Mangalanak.Szerintem a fizikuma azóta sem változott sokat. Én ennek tudom be Mathieu vagy Masch. játszatását.
És akkor itt egyben ki is térnék a második pontra, hogy Masch.nak lehet nem a fejelés az erőssége, de a fizikumával és a keménységével ezt kompenzálja. Egy plusz dolog még az argentintól, hogy nagyon jók az előreívelt hosszú labdái(ettől függetlenül most nincs jó formában).
Mathieu mellet is a kemény fizikuma szól, meg jól fejel. Az nem baj, hogy 5 ször körbefutják, megforgatják.
És lehet, hogy csak két meccset játszott a szezonban, de azt hiba nélkül, míg a többi védőnknek minden mérkőzésen volt legalább két kapitális hibája. Vermalen-t nem venném ide, hanem a Masch-Piqué-Matyi triót.roby122 írta:Viszont Bartraról nem mondanám azt, hogy nem jól fejel. Most nem tudok erre statisztikát, de mikor szögletnél fönn van, megvan a lehetősége, szokott ő jól fejelni. Szerzett már így gólt.
Támadásokat egyébként tudja segíteni, előkészítésben is nagyon jó, Messinek is adott gólpasszt. Viszont én is talán ezen a fizikumon akadnék fönn vele kapcsolatban, persze attól most bőven ő érdemelné meg, hogy kezdő legyen, amilyen formában játszanak a többiek....
Csak azért az mégis érdekes, hogy Mou. kirakta Terry-t a kezdőből, helyette Zouma(20) játszik.
A Realban pedig Pepe került padra, és Varane(22) került a kezdőbe.
Atleticoban Gimenez(20).
Bartra meg 24 és még sehol semmi. Lehet, hogy hozott le jó meccset a PSG ellen, a Levante ellen meg stb. stb. csapatok ellen, de valamiért mégsem. Ezt csak LE tudja.
Két kifogás is van. LE nem szereti mert ő egy fiatal feltörekvő védő.palesz77 írta:Hétvégén a Rayoval játszunk otthon, nem egy oylan komoly ellenfél, remélem kezdő lesz. Ukránok ellen sem játszott, úgyhogy eléggé kipihent is, nem lehet semmi kifogás a játszatása ellen..
Most ezeket emelném ki.Kovbal88 írta: - nem elég kemény védő
- nem jól fejjel vagy robban be pontrúgásoknál
LE első és mostmár második évébe lépve 5 ből 4 trófát megnyert, szóval érti a dolgát!mahitoo írta: Ha LE-nek nem tűnik fel, hogy Bartra többet játszik a válogatottban, mint a Barcelonában, akkor tényleg totálisan fafejű.
Neki annyi hibája van, hogy nem fizettünk érte 15-20 milliót.mahitoo írta:Most már komolyan remélem, hogy elmegy. Miatta. Az egész védelmünk 1 vicc, ő meg nem kerül be. Matyi, Masch és Piqué is rászolgált a padra, sőt a lelátóra. Bartra majd játszik valamikor, lesz egy pici hibája, aztán 10 meccset megint nem játszik.
Remélem Lucho is észreveszi lassan, hogy Bartranak helye van a kezdőben!Messias2 írta:Ma nem volt olyan kiemelkedő, mint vasárnap. De így is nagyon megbízható volt. Illetve volt 2-3 olyan labdája, h csak néztem. Ebben a múfajban szerintem kiemelkedik a védőink közül. Ez a Pique-Bartra páros megbízhatóbbnak tűnt, mint a Pique-Masch.
Én is ezt írtam, és gondolom. Piqué meg persze megint alapkezdő, 0-2.palesz77 írta:Még szerencse, hogy Luchonál a forma számít csak, és jó játékkal be lehet verekedni magát a kezdőbe. Masch csak 4 meccs óta árnyéka önmagának, Bartra lehozta a szezon talán legjobb védőjátékát hétvégén.. Egyértelmű, hogy megint csak padot érdemel. Nyáron remélem távozik, csak elpazarolja a legjobb éveit itt a padon.
mahitoo írta:ZBarca. És a Levante ellen egy Masch-on majdnem elment a meccs? Neki nehezebb volt? Vagy Neymarnak?
Lehet, hogy Masch tegnap nem volt eléggé magabiztos - és akkor még finoman fogalmaztam - , de én ezt betudom annak, hogy egy ideje formán kívül van. Az Atma ellen is elég gyenge volt, de őt ismerve ez csak rossz forma, és nem visszaesés.S.Agüero írta:Akkor is ő volt a legjobb és akkor is sokkal magabiztosabb volt, mint Masch. Most komolyan, mit kéne még mutatnia? Nem tehet róla, hogy nem teszik be nagyobb csapat ellen.