Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
PCsabi
aka Game90

2015.10.15. 21:44:17

MR. TROMORT777 írta:Megfejtettem. :D
Ez a cikk csak arról szól eredetileg, hogy más nagy nevekhez képest mennyit fut Özil. Tehát, hogy csak nem lusta(Johnny Giles kritizálta az Olympiakos meccs után), ha annyit fut mint Ramires vagy Barkley.
Csak az Arsenalban jobb statja van Ramsey-nak (11.23) és Mikel Arteta-nak (10.69) egyébként.

Van egy NSO-nál is aljább külföldi sport búlvár oldal, gondolom ők tévesen vették át, NSO pedig már onnan vette át tévesen.
Uramisten #-o

De köszi, így már érthető :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MR. TROMORT777

2015.10.15. 21:18:00

PCsabi írta: EA Sports-ról azt gondoltam, hogy legalább megbízható...
Megfejtettem. :D
Ez a cikk csak arról szól eredetileg, hogy más nagy nevekhez képest mennyit fut Özil. Tehát, hogy csak nem lusta(Johnny Giles kritizálta az Olympiakos meccs után), ha annyit fut mint Ramires vagy Barkley.
Csak az Arsenalban jobb statja van Ramsey-nak (11.23) és Mikel Arteta-nak (10.69) egyébként.

Van egy NSO-nál is aljább külföldi sport búlvár oldal, gondolom ők tévesen vették át, NSO pedig már onnan vette át tévesen.
PCsabi
aka Game90

2015.10.15. 20:48:59

MR. TROMORT777 írta:Ne szabadkozz, NSO. :roll: #-o
EA Sports-ról azt gondoltam, hogy legalább megbízható...
MR. TROMORT777

2015.10.15. 19:44:20

PCsabi írta: Akkor elnézést, azt hittem, hogy megbízható a stat, de ezek szerint nem :? :oops:
Ne szabadkozz, NSO. :roll: #-o
PCsabi
aka Game90

2015.10.15. 19:41:57

MR. TROMORT777 írta:Nem igazán értem ezt a statisztikát.
8 forduló volt, akkor egyesek, hogy vannak 720 perc felett? Milyen időintervallumra szól akkor ez stat?

Ha pedig a hivatalos premier league oldal alapján kiszámolom Milner átlagát az bőven jobb mint az itteni listában szereplőké.

Whoscored alapján pedig

Özil
587 percet hátszott, nem 612-t.
Akkor elnézést, azt hittem, hogy megbízható a stat, de ezek szerint nem :? :oops:
MR. TROMORT777

2015.10.15. 19:23:03

PCsabi írta: KATT
Nem igazán értem ezt a statisztikát.
8 forduló volt, akkor egyesek, hogy vannak 720 perc felett? Milyen időintervallumra szól akkor ez stat?

Ha pedig a hivatalos premier league oldal alapján kiszámolom Milner átlagát az bőven jobb mint az itteni listában szereplőké.

Whoscored alapján pedig

Özil
587 percet hátszott, nem 612-t.
PCsabi
aka Game90

2015.10.15. 19:12:31

MR. TROMORT777 írta:Ezt hol találtad?
KATT
MR. TROMORT777

2015.10.15. 19:00:59

PCsabi írta:Átlagban ki futja a legtöbbet egy PL-meccsen?

Mesut Özil.
Ezt hol találtad?

Én azt tudom, hogy a legtöbbet az idei szezonban eddig Milner tette meg. 8)

http://www.premierleague.com/en-gb/news ... stats.html
PCsabi
aka Game90

2015.10.15. 17:54:58

Átlagban ki futja a legtöbbet egy PL-meccsen?

Mesut Özil.
Alcantara
Director del Fútbol

2015.10.15. 16:51:18

Tegnap csatlakozott hozzá Danny Ings.
Elülső keresztszalag szakadás. Az ő idénye is végett ért.
PCsabi
aka Game90

2015.10.15. 14:31:58

Kb. 9 hónap :?

Joe Gomez has suffered a suspected torn ACL.
MR. TROMORT777

2015.10.09. 12:21:41

palesz77 írta: Arra én is kíváncsi leszek, szerencsétlen Rodgers amúgy most Henderson kiesésébe bukott bele félig szerintem, azóta valami kicsit megtört a Poolnál, Milner egyedül nem tudta összefogni a középpályát. Vagy rosszul láttam? :-k

Coutinhot meg remélem Klopp betöri - hátrébb rakja, és "megtanítja" védekezni -, és meggyőzi, hogy 1 évet a mostanin kívül is maradjon még. Addigra kiderül úgyis, hogy kell-e vagy nem.. :D
Én teljes mértékben így gondolom, hogy Henderson kiesésére nem volt felkészülve. Egyszer leírtam, de többször nem, mert eléggé elfogult vagyok Henderson iránt. De addig volt egy jó elképzelés. Milner-t le lehet sajnálni, de hatalmas nagy munkabírású középpályás aki Hendersonnal iszonyat jó párosítás volt. Előszezonban is élmény volt nézni őket együtt. Rodgers is kiemelte, hogy úgy játszottak mintha évek óta ismernék egymást. Persze döcögtek akkor is a tétmeccseken, de stabil volt a középpálya és addig az eredmények jöttek. Aztán Henderson kiválásával jöttek a gondok. Az is fontos, hogy csak Ő a csapatkapitány és nála látszik, hogy mindenre oda figyel és mindenkit irányít és sőt, mindenki figyel rá. Elég beszédes egy-egy jelenet amikor egy Coutinho vagy épp Milner néz vissza Hendersonra, hogy elvégezheti-e a szögletet.

Ebből a csapatból érzésem szerint Coutinho lehet a csiszolatlan gyémántja. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud belőle kihozni.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.09. 12:12:57

MR. TROMORT777 írta:Kíváncsian várom, hogy az én kis Hendersonomból mit tud kihozni. :P

Ez igaz az eladásokra is, de elmonda, hogy aki menni akar az mehet bármikor nála. Coutinho fanok reménykedhetnek.
Arra én is kíváncsi leszek, szerencsétlen Rodgers amúgy most Henderson kiesésébe bukott bele félig szerintem, azóta valami kicsit megtört a Poolnál, Milner egyedül nem tudta összefogni a középpályát. Vagy rosszul láttam? :-k

Coutinhot meg remélem Klopp betöri - hátrébb rakja, és "megtanítja" védekezni -, és meggyőzi, hogy 1 évet a mostanin kívül is maradjon még. Addigra kiderül úgyis, hogy kell-e vagy nem.. :D

Amúgy Klopp papának nincs sok szerencséje, elég kemény lesz a sorsolás most neki, lehet bukni fog már az elején párat.. De hosszútávon szerintem is beválhat, főleg miután elkezdheti ő alakítgatni a keretet. Kíváncsi leszek nagyon mit hoz ki a csapatból - lehet odaviszi a Reus-Auba-Gündi triót, aztán rámennek a bajnoki címre.. :mrgreen:
kanty
Llegenda del Barça

2015.10.09. 11:39:03

A fanatizmusát bírom én is nagyon, érdekes lesz, hogy mire megy. Az biztos, hogy "nagyon jól fog kinézni" ezzel a klubbal. Egy ilyen múltú, ilyen szurkolói mentalitással, hagyományokkal rendelkező csapathoz passzol egy ilyen edző.
Aztán, hogy az eredmények jönnek-e az más kérdés. Szerintem jelenleg ez a keret elég vékony. Persze a Chelsea botlásai most úgy néz ki, hogy - talán - plusz egy BL-helyet jelentenek a többieknek, az talán-talán meglehet, ha nagyon összejönnek a dolgok. Azonban a City, MU, Arsenal még jóval előttük jár minden téren. Keret szempontjából a Chelsea-t is ideveszem, csak ott most totális betli van eddig. Azonban még a kékek sincsenek lemaradva olyan nagyon. Érdekes lesz az biztos. Kloppban én látom a fantáziát, hogy 20x év után bajnokcsapatot csináljon a Poolból, persze nyilván ez nem az egyik napról a másikra megy.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MR. TROMORT777

2015.10.09. 11:12:48

Én is írnék pár szösszenetet erről az új Klopp - Pool párosításról.

Ennél jobb párosítást el sem tudnék képzelni. Megnéztem az első interjúját
( http://www.dailymotion.com/video/x391ub0 ) és lenyűgözően áll a dolgokhoz. Talán pont azért ennyire sikeres edző, mert nem gondol nagyokat. Minden egyszerűen kezel. Tudja mit kell kifelé kommunikálni, tudja mit kell a játékosoknak mondani. Hihetetlen az az atmoszféra amit pusztán a jelenlétévéel magával hozott. 35 000 ember követte flightradar-on a repülőgépét. Elképesztő. Kiemeli, hogy amire szüksége van a szurkolóknak az a hit. Hát neki meg lesz adva, az biztos. Kíváncsi leszek az első hazai fogadtatásra. Rég volt ekkora nyüzsgés arra felé. Kellett mint egy falat kenyér.

Szerintem minden kezdet nehéz, én nem várok csodákat. De elkezdődhet egy jó építkezés. Elnézve a versenytársakat meg a tabellát, a BL helyezés is meg lehet. Amikor szezon elején ezt mondtam, akkor még nem fordult meg a fejemben, hogy ez talán új edzővel lehet meg. :D Mindenesetre nem ez az elvárás termésetesen. Nézzük meg, hogy tud ehhez a kerethez nyúlni. Szerintem ez a keret piszok jó és egy két igazolással versenyképes is lehet. Kíváncsian várom, hogy az én kis Hendersonomból mit tud kihozni. :P

Az igazolásoknál pedig Ő mondja ki a végső szót, nem úgy mint Rodgers-nél. Ez igaz az eladásokra is, de elmonda, hogy aki menni akar az mehet bármikor nála. Coutinho fanok reménykedhetnek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.08. 22:41:52

palesz77 írta:Közben Klopp hivatalosan a Pool edzője. Kíváncsi leszek rá, remélem sikerül itt is nagyot alkotnia.
Várható volt, de most már hivatalos. Szorítok a Poolnak hogy sikerüljön vissza találni a dicsőséges múlt után a helyes útra és egy újabb dicsőséges jövőt elkezdeni Kloppal.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.08. 22:27:15

Közben Klopp hivatalosan a Pool edzője. Kíváncsi leszek rá, remélem sikerül itt is nagyot alkotnia.
Alcantara
Director del Fútbol

2015.10.06. 08:30:21

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ir-2442253" target="_blank

Nagyon úgy néz ki realizálódni fog ez a szerződés. Örülök neki, Kloppnak ez egy jó bizonyítási lehetőség, biztos vagyok benne, hogy a maximumot fogja kihozni a csapatból.
Egy Barca szintű csapatnál még nagy kockázat lett volna, de egy ilyen csapatnál tényleg bizonyíthat, hogy helye van az elit edzők között.
Sajnos Rodgers két éve már csak a töménytelen átigazolást nyomatta, stabil gerince nem volt a csapatnak, de még markáns stílusa sem. Én nem tartom őt annyira kiváló edzőnek, volt egy kifutott éve, ami nem kizárólag az ő tudását tükrözte. Valaki írta, hogy tavaly el kellett volna köszönni tőle, ezzel nagyon egyetértek.
PCsabi
aka Game90

2015.10.05. 01:54:55

kanty írta:Csabi jelenleg.
Ilyen lettem volna, ha látom a meccset :(

De most megnéztem egy hosszabb összefoglalót, az alapján ( :mrgreen: ) megérdemelten nyertünk, végre kihasználtuk a helyzeteinket.

Aki látta a meccset, Walcott hogy játszott? Mennyire érezte a középcsatár posztot?

Sánchez vs. ManUnited:
https://youtu.be/pAy_65tptYs" target="_blank

Egyébként jól jellemzi a PL-t, hogy idáig két jó meccsünk volt a bajnokságban, mégis ott vagyunk a második helyen :D

Arsenal's record in 2015 against, Man City, Man Utd, Chelsea, Liverpool and Tottenham: WLWWDDWDLWW.
Bob_Marley írta:Mondjuk abban maximálisan igaza van, hogy nyolc forduló után semmit nem jelent, hogy 10 ponttal le vannak maradva és odaérhetnek a top4-be, mert a tehetség és a tudás megvan a játékosokban és a szakmai oldalon is, már csak össze kéne ezt hangolni. Csak hát kérdés mikor sikerül ebből kikecmeregni, mert láthatóan gödörben vannak.
Tudom, hogy egy Chelsea-ről van szó, nem pedig egy Aston Villa-ról, de az a csapat, amelyik 8 forduló után 8 ponttal állt, még sosem ért oda BL-helyre a szezon végén.

Azt meg külön öröm lenne látni, ha Mourinho-t másodjára is kirúgnák ugyanattól a csapattól.

Új 'Pool manager-nek meg könnyű kezdése lesz :mrgreen: :
Tottenham (A), Rubin Kazan (H+A), Southampton (H), Bournemouth (H), Chelsea (A), Palace (H), Man City (A).
MR. TROMORT777

2015.10.05. 00:14:55

Bob_Marley írta:
Biztos, hogy van valami a háttérben, de pont egy városi derbi előtt nem biztos, hogy jó, ötlet volt eldönteni, hogy kiteszik. Még ha erről val. ő nem is tudott, ha meg tudott akkor viszont úgy nagyon nehéz felkészíteni egy csapatot. Kíváncsi vagyok kit hoznak, mindig közel állt hozzám a Pool és bízok benne sikeresek lesznek.
Elvieleg nem akartak megkockáztatni egy esetleges rossz szereplést, ezért nem mondták Neki. Sőt, arról sem tájékoztatták, hogy "veszélyben" van az állása. Meccs után keresték fel. Mivel a válogatott fordulók következnek, így már nem is találkozott a játékosokkal. Kár érte.

Szerintem, bár én elfogult vagyok. Henderson kiesése teljesen megtörte a rendszert. Vele a csapat gerince esett ki. Addig voltak biztató jelek, meg az eredmények is jöttek. Teljesen jól átfogta a középpályát. Aztán a kiesésével jöttek a fél megoldások meg a kényszer szülte formáció váltás.

Vissza térve a menesztésre. Pool tekintetben is érdekes a döntés. Carragher korábban elmondta, hogy szerinte - és ezzel én is egyet tudok érteni - a tavalyi utolsó fordulóban elszenvedett csúnya Stoke verés után kellett volna meneszteni. Ehelyett hagyták dolgozni és hagyták, hogy elköltsön 100 millió eurót. ( Bár szerintem az idei igazolások nagyrésze kiválóak. Egyedül Benteke ára sokalható. De Clyne, Ings, Gomez, vagy éppen Milner remek igazolások és bárki is jön edzőnek, remek alapanyaggal dolgozhat majd. ) Teljesen logikátlannak tűnik. Kivéve, ha közben rájöttek, hogy Klopp elérhető. Egyre több helyen hozzák le, hogy Klopp a befutó. Illetve már a jövő hétvége előtt meg lehet az új edző kiléte. Ideiglenes edző sem lesz házon belül.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.04. 23:21:29

MR. TROMORT777 írta:
Szerk:
Henry és Carragher reakciója Rodgers menesztésére. :D priceless 8)
https://vine.co/v/e2OFtXVuh2V

Szerk2: Már a derbi előtt el volt döntve a menesztése. Győzelem esetén is ment volna.
https://twitter.com/BenSmithBBC/status/ ... 6967251968
Henry feje zseniális. :D

Biztos, hogy van valami a háttérben, de pont egy városi derbi előtt nem biztos, hogy jó, ötlet volt eldönteni, hogy kiteszik. Még ha erről val. ő nem is tudott, ha meg tudott akkor viszont úgy nagyon nehéz felkészíteni egy csapatot. Kíváncsi vagyok kit hoznak, mindig közel állt hozzám a Pool és bízok benne sikeresek lesznek.
Kép
Kép
Kép
MR. TROMORT777

2015.10.04. 20:32:33

Pár hete felröppent a hír, hogy Klopp nem vágyik él csapatra és rögtön elindultak a pletykák. Aztán képbe jött Ancelotti, hogy Ő is elérhető. Valami egyezség tuti létrejött az egyikkel, különben nem hinném, hogy váltottak volna. Ha a két említett közül egyik sem akkor szerintem teljesen felesleges volt most kirúgni Rodgers-t. Utolsó pár órában Frank de Boer is felmerült, neki azért nem sokan örülnének. Bár a Pool vezetőségét ismerve végül Garry Monkot hozzák el a Swansea-tól. :D
Ha Klopp lesz az edző, azzal tényleg nagyot húznának szerintem és akkor jó döntés. De azért anglia elég más kávéház, nem tudom mennyire tudna sikeres lenni.

Ami Rodgers-t illeti én sajnálom, mert piszok jó edző. 2013-14es szezonban majdnem oda ért egy sokkal gyengébb kerettel mint az élmezőnyé volt. Remélem gyorsan talál egy újabb kihívást.

Szerk:
Henry és Carragher reakciója Rodgers menesztésére. :D priceless 8)
https://vine.co/v/e2OFtXVuh2V

Szerk2: Már a derbi előtt el volt döntve a menesztése. Győzelem esetén is ment volna.
https://twitter.com/BenSmithBBC/status/ ... 6967251968
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.04. 20:15:17

Valami biztos van a háttérben és már tudják ki lesz az új edző, mert egy 1:1-es városi rangadó után nem szoktak edzőket kitenni.
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.10.04. 20:05:17

Nero. írta:Vihetnek oda bárkit, ez a Liverpool maximum egy Európa ligát érő helyre lehet jó. Klopp nemhiszem hogy bevállalja.
Ebben azért én nem lennék annyira biztos. Tökéletes megoldás lenne egyrészt a Poolnak, másrészt Klopp csak úgy vállalja állítólagosan, ha ő alakíthatja a keretet.
Nero.
Llegenda del Barça

2015.10.04. 19:55:13

Vihetnek oda bárkit, ez a Liverpool maximum egy Európa ligát érő helyre lehet jó. Klopp nemhiszem hogy bevállalja.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Válasz küldése