Ilyen lettem volna, ha látom a meccset
De most megnéztem egy hosszabb összefoglalót, az alapján (

) megérdemelten nyertünk, végre kihasználtuk a helyzeteinket.
Aki látta a meccset, Walcott hogy játszott? Mennyire érezte a középcsatár posztot?
Sánchez vs. ManUnited:
https://youtu.be/pAy_65tptYs" target="_blank
Egyébként jól jellemzi a PL-t, hogy idáig két jó meccsünk volt a bajnokságban, mégis ott vagyunk a második helyen
Arsenal's record in 2015 against, Man City, Man Utd, Chelsea, Liverpool and Tottenham: WLWWDDWDLWW.
Bob_Marley írta:Mondjuk abban maximálisan igaza van, hogy nyolc forduló után semmit nem jelent, hogy 10 ponttal le vannak maradva és odaérhetnek a top4-be, mert a tehetség és a tudás megvan a játékosokban és a szakmai oldalon is, már csak össze kéne ezt hangolni. Csak hát kérdés mikor sikerül ebből kikecmeregni, mert láthatóan gödörben vannak.
Tudom, hogy egy Chelsea-ről van szó, nem pedig egy Aston Villa-ról, de az a csapat, amelyik 8 forduló után 8 ponttal állt, még sosem ért oda BL-helyre a szezon végén.
Azt meg külön öröm lenne látni, ha Mourinho-t másodjára is kirúgnák ugyanattól a csapattól.
Új 'Pool manager-nek meg könnyű kezdése lesz

:
Tottenham (A), Rubin Kazan (H+A), Southampton (H), Bournemouth (H), Chelsea (A), Palace (H), Man City (A).