Normandia írta:Bob_Marley írta:
Mezőnyjátékossal felesleges összehasonlítani. Bravo-ról beszéltek úgy mint aki egy szinte senkiházi lenne. Az hogy x éve ott van az egyik legjobb bajnokságban és kiemelkedett, plusz valamiért a válogatottban is összehozott vagy 100 meccset. És lenyomott tavaly egy kiváló szezont. Én erre tenném fel a kérdést, hogy mit kellene még tennie? Egyszerűen nálam nem is vita tárgya, hogy ki védjen a bajnokságban. A németről meg itt mindenki jós, egyelőre egy tehetséges kapus maradjunk annyiban. Bravo jelenleg még jobb hálóőr és megbízhatóbb.
Az összehasonlìtás a szituáció érzékeltetése végett volt és nem a csapaton betöltött pozìciója alapján.
Senki, még a legelvakultabb MATS rajongók sem degradálták le Bravo-t. Sőt, egytől egyik jó, megbìzható kapusnak tartja, velem együtt, csak nem a jövő kapusának. Nálunk MATS a jövő kapusa és nem Bravo. Ebben a srácban van potenciál, amit azért bizonyìtott is a BL-ben és a királykupában is. Az általad hiányolt magabiztosságot meccsekkel tudja megszerezni és nem kispaddal. Én azt nem hinném, hogy Bravo annyira odalenne, ha a kupákban védene. Pont neked kellene megértened, aki a csapatot nézi és nem az egyént, hogy miért lehetne fontos a jövőre nézve a fiatal védetése.
Egyébként ezek a vélemények annyit érnek, amennyire Lucho döntése meg nem születik, mert hát az ő döntése a mérvadó és nem a mi kìvánalmunk.
Egy biztos akámelyik véd én drukkolok nekik, fenntartva a véleményemet erről.[/quote]
Viszont, ti meg azt nem értitek, hogy a csapatnak
MOST kell nyernie kupákat, nem 2év múlva,s nem 5év múlva. A kupákhoz mi kell? A lehető legjobb 10 mezőnyjátékos, és mögöttük egy biztos kapus. Ha Bravo abból a fajtából van, 39évesen is lazán itt védhet(lásd Van der Saar,Buffon),és Ter Stegen a padon fog megöregedni. Persze lehet, hogy idővel jobb kapus lesz belőle, de ezt senki se tudja biztosra. Ti a biztosat lecserélnétek egy nagy talánra, ebben nem látom a logikát. Ez a Barcelona már sajnos, nem sajnos, nem az a csapat, aki volt 2004-ben. Minden kupáért versenyben vagyunk,évről-évre, nincs lehetőség "próbálgatni". Ja, és kapuskorban a 35 az semmi. Akkor lesz csúcsformában.