Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ha Gumbau helyett őt preferálja, akkor nem bánom. A tavalyi kp-n, amikor nem volt Samper ő volt talán az egyetlen értékelhető. Csak vele az a gond, hogy elég egylábas (bal), de a testfelépítése elég jó és sokkal kreatívabb, mozgékonyabb, mint Gumbau. Játszott már olyan Rakitic-féle pozícióban, kissé visszavontabban és tkp-ként is. Persze ez a B-ben volt, nem tudom mit tudna alakítani fent. Sanszos, hogy mindig csak a biztosra menne, de Gumbau kb. azt hozta a felnőtteknél amit a B-ben, szóval mindenképp előrelépés lenne.Gareth Tello írta:Ahogy az várható volt, Lucho Cámarát választotta. Samper és Babunski ott van a Barça B keretében, Cámara pedig nincs.

Hát ez az idei szezon alapján tényleg max sanda gyanú lehet, bár a Kusen' ellen Munir szépen megteremtette a lehetőséget Lajosnak. Ettől függetlenül a srácban még van egy baromi nagy fék, amit még nem tudott kiengedni a nagyok között. Sandro sem, pedig az előző szezonban már bizonyított annyit, hogy önbizalmat kaphasson ahhoz, hogy ezt megtegye. Na mindegy. Remélem, legalább az egyikük befut a Barcánál.Pavel írta:Van egy sanda gyanúm. Sandró vagy Munir lesz a kulcsa a győzelemnek.
roby122 írta:Próbálom optimistán látni a dolgokat, de úgyis szívni fogunk

Csak az a baj, hogy ilyen csapatok ellen ez nem feltétlenül mérvadó. Nem hiszem, hogy olyan játékkal rukkolnak majd elő, mint a korábbiakban. Mondjuk a Juve ellen szánalmas amit műveltek, pedig elvileg egy gyengébb bajnokság 15.-16. helyén állnak, mégis nagyobb tényezők, mint egy Las Palmas.visca el barca írta:ahogy elnézem a sevilla keretét, szerencsére ők sem a legerősebb kezdővel fognak minket szombaton fogadni... carrico, rami, banega, pareja, kakuta mind ki van dőlve... ráadásul nincsenek is túl jó formában, az utolsó 8 meccsükön 2-2-4-es mérleggel állnak, még a las palmas is simán verte őket...

Azt sikerült nem észrevennem, én kérek elnézést.BarcafanTomee írta:Ott vagy Sandro meg Munir között egy -o- az azt jelenti, hogy vagy, tehát vagy Sandro vagy Munirkanty írta:Kb. egyetértek azzal, amit mondasz, de azért meglepne, ha 12 játékossal kezdenénk.
Ott vagy Sandro meg Munir között egy -o- az azt jelenti, hogy vagy, tehát vagy Sandro vagy Munirkanty írta:Kb. egyetértek azzal, amit mondasz, de azért meglepne, ha 12 játékossal kezdenénk.

Egy picit azért optimistábban látom a dolgokat, mert azért a Sevilla nem brillírozik a bajnokságban. Örök közhely, de igaz, hogy egy rangadón viszont nincsen favorit és bármilyen előző meccset is kilehet dobni a kukába éppen a meccsen mutatott forma a döntő. Sevilla ellen mindig kutya nehéz a Pizjuan komoly terep és bárhogy is áll a Sevilla. Nagyon sokat jelentene itt egy gőzelem, s nyilván, hogy sok szól ellenünk a sérülések, fáradtság, de ki kell menni és megpróbálni. Szerintem pontot tudunk szerezni és ez a Leverkusen elleni végső fordítás tud akkora lelki többletet adni, hogy a három pont is meglehet akár. Úgy érzem a második félidő a németek ellen egy pörgős, nagyot hajtó jó félidő volt és erre lehet alapozni és ebből kiindulva meglehet verni a Sevilla-t még idegenben is.BarcafanTomee írta:Szombatok akkor irány Sevilla.
Gyakorlatilag minden ellenünk szól. Egyébként is nagyon nehéz terep, de mi 13-4 első kerethez tartozó mezőnyjátékossal utazunk. Nincs cserénk, nincs Messi, nincs védelem, nincs középpálya, nincs helyzetkihasználás, és még a meccs is 4-kor lesz...Ha most nyerünk én nem tudom mit csinálok.![]()
Aranyat érne itt egy esetleges győzelem.
Ami mellettünk szól, az, hogy minden ellenünk szól.