Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Tényleg nem rossz kezdő, de itt látszik meg, hogy a sérülések miatt milyen rövid a kp. Két vkp-nak és SR-nek kell ott játszania, hogy egy embert pihentetni tudjunk. Nem számítok egy gólzáporos meccsre, inkább Neymarék villanásaira, Suarezbe mindig benne van, ha lesz két-három ziccere, remélem bekapar legalább egyet. (jó lenne, ha Munir is megnyitná a gólcsapot)Messias2 írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Bartra Alba - SergiRoberto Mascherano Busquets - Munir Suarez Neymar
Ezt már szeretem. Számomra hibátlan kezdő.
Akkor még tovább él a remény!!!Messias2 írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Bartra Alba - SergiRoberto Mascherano Busquets - Munir Suarez Neymar
Ezt már szeretem. Számomra hibátlan kezdő.

A lefocizás egy kicsit túlzás, de helyenként tényleg nagyon uralták a játékot, főleg az első félidőben. Nagyon pontatlanok vagyunk mostanában, ez ma is kijött. Rengeteg labdát adunk el, egyszerű passzokat rontunk. Ezekre nagyon kell figyelni, mert rendre helyzetekhez vezetnek.recrea írta:Helyenként lefociztak minket, be is szorítottak, úgy, ahogy nagyon régen láttam. Ötletes, gyors, kevés érintős focit nyomtak, a mexikói meg is nyerhette volna neki.kristop írta:azt kihagytam pedig meg akartam jegyezni, hogy elég jó kis csapat ez a leverkusen. én lemaradtam a brusztolós csapatuknál, nem volt meg ez a váltás, de elég sokszor jobban csinálták a letámadós, kipasszolgatós játékot, mint mi. gundi mondta, hogy lucho szerint a német celta, és tényleg.
Szimpatikus csapat, szerintem jobb csapat, mint a Roma (bate meccset nem tudom, nézem az összefoglalókat).
Mi meg...Iniesta, Messi a támadások kulcsa, erdekes lesz nélkülük, bár ezzel a meccsel valszeg továbbjutottunk a csoportból.
Egyetértek.Messias2 írta:Érdekes volt megfigyelni, h amikor átálltunk 3 védőre, mennyivel stabilabb lett a játékunk. Most, h Ini sajnos lesérült, kipróbálnék 3-4-3t, amit a meccs végén játszottunk. Szerintem nem egy elvetélt ötlet. Védekezésünk stabilabb lenne, illetve támadásban jobban mehetnének a szélek. Nálam ez így nézne ki:
Neymar---------Suarez----------Munir
Alba-----Busi---------Rakitic-----SR
-------Pique----Masch------Bartra
De lehet Pique helyére Mathieut raknám, mert ballábas, és akkor Pique lenne középen Masch helyett.
Ez a szám egész pontosan 19.visca el barca írta:de legalább vannak helyzeteink, ma is volt vagy 10 kapura lövésünk.Balinho írta:2) a helyzetkihasználásunk és a koncentrációnk szintén gyatra.

Szerintem is ez lenne a helyes, hogy a lépést tartani, és szerencsénk is van a Roma ma hibázott, jönnek még Barcelonába szóval a BL -ben a második hely csak meg lesz.Zozzy 5 írta:az a lényeg jelenleg, hogy akármilyen játékkal, de tartsuk a lépést januárig, ne szakadjunk le egyik sorozatban sem annyira, hogy behozhatatlan legyen. sajnos jönnek a sérülések, amik tavaly óriási szerencsével fullra elkerültek, döcög a szekér, de januárban jöhet egy jelentős erősítés a keretnek, és simán felpöröghetünk megint. ez most meg a kínlódás, ízzadás, kiszenvedett pontok, olykori pofonok ideje, ez van.
de legalább vannak helyzeteink, ma is volt vagy 10 kapura lövésünk.Balinho írta:2) a helyzetkihasználásunk és a koncentrációnk szintén gyatra.

Helyenként lefociztak minket, be is szorítottak, úgy, ahogy nagyon régen láttam. Ötletes, gyors, kevés érintős focit nyomtak, a mexikói meg is nyerhette volna neki.kristop írta:azt kihagytam pedig meg akartam jegyezni, hogy elég jó kis csapat ez a leverkusen. én lemaradtam a brusztolós csapatuknál, nem volt meg ez a váltás, de elég sokszor jobban csinálták a letámadós, kipasszolgatós játékot, mint mi. gundi mondta, hogy lucho szerint a német celta, és tényleg.