Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát kbLG írta:Sokan meg tudják csinálni, de éles helyzetben általában csak Ronienak jon oszzeDavidsNeD írta:Ez a 'Dribling con rabona'. Most nem akarok felvágni, de meg tudom csinálni, igaz éles helyzetben még nem jött össze.
Sokan meg tudják csinálni, de éles helyzetben általában csak Ronienak jon oszzeDavidsNeD írta:Ez a 'Dribling con rabona'. Most nem akarok felvágni, de meg tudom csinálni, igaz éles helyzetben még nem jött össze.
Enrique írta:Alul katt a FREE-re, aztán várd meg míg letelik a 20 mp. És töltheted is.Attya írta:Mire kell rámenni ezen az oldalon, hogy +tudjam nézni a videót?Drigo írta:Asszem erre gondoltatokde ezt már soxor csinálta egyszer a real ellen szal azért használja de marha nehéz azért
Alul katt a FREE-re, aztán várd meg míg letelik a 20 mp. És töltheted is.Attya írta:Mire kell rámenni ezen az oldalon, hogy +tudjam nézni a videót?Drigo írta:Asszem erre gondoltatokde ezt már soxor csinálta egyszer a real ellen szal azért használja de marha nehéz azért
Na persze itt nem Charlie linkjeA Charlie linkjére katt, aztán a betöltődő oldal alján a "Free" feliratú gombra. A betöltődő oldalon találsz ilyet(kb közepén): "Download-Ticket reserved. Please wait * seconds." A * helyén visszaszámol 0-ig, ha elérte, bejon a köv. szöveg: "No premium-user. Please enter XYZ". Az XYZ helyén álló karaktereket beirod az utána tátongó szövegmezőbe, majd a mezőt követő gombra katt. Néhány másodperc múlva indul a letöltés.
Ilyen 1*Ű.
Mire kell rámenni ezen az oldalon, hogy +tudjam nézni a videót?Drigo írta:Asszem erre gondoltatokde ezt már soxor csinálta egyszer a real ellen szal azért használja de marha nehéz azért
Nem tom milyen cselre gondolsz, nem ugrik be!!!Barcaforever írta:Cselekről jut eszembe.![]()
Emlékeztek a Betis ellen milyen cselt csinált?Csak a vége nem jött össze.Úgy látszik neki nem jött be pedig az nagyon látványos.Én azóta se láttam tőle.