Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
MVP: DurantPCsabi írta:
NBA tippek?
MVP:
ROY (Bob-nak ROTY):
DPOY:
MIP:
6th man:
COY:
1. Curry-nek több bedobott triplája lesz, mint az előző szezonban (286)?
2. Kinek lesz több rádobása meccsenként: Durant vagy Westbrook?
3. Rose játszott meccseinek a száma, over/under 65,5?
4. Melyik lesz a magasabb (nagyobb?)? DAJ büntetőszázaléka vagy Durant triplaszázaléka?
5. Lesz olyan Spurs játékos, aki valamelyik meccsen 35,5 pontnál többet szerez?
Ok, hogy bejött, de 10-ből 9-szer nem raknám.Ronaldinho&Barca írta:Szoros egy meccs lett végül, de bejött a tipp.Előszezonban bármi előfordulhat, de bajnokságban szerintem söprés lesz majd ezekből a párharcokból, ha bele lendül a kings. Remélem többen megraktátok a tippet!
Köszönd Rondo-nak.Ronaldinho&Barca írta:Szoros egy meccs lett végül, de bejött a tipp.kanty írta:Előszeszonnal azért nem árt vigyázni. Nem azt mondom, hogy nem jön a tipped, de simán benne van, hogy Cousins-szék játszanak 20 percet, aztán tovább a "noname-ek" nyomják, és így azért eléggé kiszámíthatatlan.Előszezonban bármi előfordulhat, de bajnokságban szerintem söprés lesz majd ezekből a párharcokból, ha bele lendül a kings. Remélem többen megraktátok a tippet!
Én nem is állítottam hogy totál igazam van, de a te álláspontodat cáfoltam és hoztam példát is, hogy miért ülök le előszezont nézni és miért érdekel. Idővel ezek az emberek kaphatnak nagyobb szerepet. Te nem ülsz le megnézni én meg igen, mert olyanokat látok, akiket év közben kevésbé és pont emiatt érdekes, mert lehet látni ki hol tart.kanty írta:Ha két példát kiemelsz, az még nem azt jelenti, hogy igazad van. (http://a.te.ervelesi.hibad.hu/anekdotikus-bizonyitas" target="_blank)
Az tény szerintem, hogy az előszeszonban a sokat játszó, nem annyira ismert játékosok az alapszakaszban kevesebb, vagy esetenként abszolút semmi lehetőséget sem kapnak.
Szerk:
Ha már "kötekedek", akkor meg kell jegyezni, hogy általánosítottam én is az előbb. Az "elvesznek" a süllyesztőben úgy helyes, hogy nagy többségük elvesz a süllyesztőben.
Üdv a bandwagon-on.kanty írta:Amúgy eldöntöttem, hogy idén Wolves divatdrukker leszek, megpróbálom minél több meccsüket megnézni, nagyon ígéretes a keret, már csak egy normális edző kellene.
Én meg azt mondom, hogy ne a kosárlabdát hasonlítsuk a focihoz. Annyi a közös bennük, hogy egy labdával játsszák.PCsabi írta:Ott a pont.kanty írta:"Komoly vitátokba" nem akarok nagyon beleszólni, de azért ebből a szempontból pl. Korvert és Hardent szerintem nem szerencsés összehasonlítani. Az előbbi csapata 3-4. opciója volt, míg Harden konkrétan egymaga szervezte és fejezte be a legtöbb Houston támadást. Ahhoz képest, hogy a szezon legnagyobb részében mennyire egyedül volt, és milyen szinten ráfigyeltek a védők szerintem a hatékonyságával sok gond nem volt.
Ennyi erővel összehasonlíthatnánk Suárez és Vermaelen helyzetkihasználását, lehet, hogy a belgánál jobb arány jönne ki
Ott a pont.kanty írta:"Komoly vitátokba" nem akarok nagyon beleszólni, de azért ebből a szempontból pl. Korvert és Hardent szerintem nem szerencsés összehasonlítani. Az előbbi csapata 3-4. opciója volt, míg Harden konkrétan egymaga szervezte és fejezte be a legtöbb Houston támadást. Ahhoz képest, hogy a szezon legnagyobb részében mennyire egyedül volt, és milyen szinten ráfigyeltek a védők szerintem a hatékonyságával sok gond nem volt.
Ezért lett írva, hogy scorerek között, de az alap abból indult ki, hogy én mindig azt mondom, hogy hatékonyság milyen fontos és hogy Harden ebben meg milyen jó. Hát hadd ne Istenítsek már egy csávót, aki 44%-al dob mezőnyből.kanty írta:"Komoly vitátokba" nem akarok nagyon beleszólni, de azért ebből a szempontból pl. Korvert és Hardent szerintem nem szerencsés összehasonlítani. Az előbbi csapata 3-4. opciója volt, míg Harden konkrétan egymaga szervezte és fejezte be a legtöbb Houston támadást. Ahhoz képest, hogy a szezon legnagyobb részében mennyire egyedül volt, és milyen szinten ráfigyeltek a védők szerintem a hatékonyságával sok gond nem volt.
Most kötekedsz?PCsabi írta:Nem azt írtam, hogy a leghatékonyabb, hanem, hogy az egyik leghatékonyabbBob_Marley írta:Ha így szűkíted le akkor is áll az állításom.Harden nem a leghatékonyabb a ligában.
Nem azt írtam, hogy a leghatékonyabb, hanem, hogy az egyik leghatékonyabbBob_Marley írta:Ha így szűkíted le akkor is áll az állításom.Harden nem a leghatékonyabb a ligában.
Ha így szűkíted le akkor is áll az állításom.PCsabi írta:És DAJ az első, akiről bármi az eszembe jutna, csak az nem, hogy ő a leghatékonyabb játékos a ligában. A scorer-ek (ilyen Valanciunas-oknak egyértelmű, hogy magasabb a %-a a meccsenkénti 8 rádobásokkal) között meg top 10-ben van Harden.Bob_Marley írta:Khmmm...EFG% ? Még a neve is hatékonysági és ebben Harden 34-ik volt tavaly...Hátvédek között is tizenharmadik. Úgy gondolom nem Harden a leghatékonyabb játékos....
És DAJ az első, akiről bármi az eszembe jutna, csak az nem, hogy ő a leghatékonyabb játékos a ligában. A scorer-ek (ilyen Valanciunas-oknak egyértelmű, hogy magasabb a %-a a meccsenkénti 8 rádobásokkal) között meg top 10-ben van Harden.Bob_Marley írta:Khmmm...EFG% ? Még a neve is hatékonysági és ebben Harden 34-ik volt tavaly...Hátvédek között is tizenharmadik. Úgy gondolom nem Harden a leghatékonyabb játékos....
Khmmm...EFG% ? Még a neve is hatékonysági és ebben Harden 34-ik volt tavaly...PCsabi írta:Mindig írod, hogy a hatékonyság mennyire fontos, hát, Harden az egyik leghatékonyabb kosárlabdát játssza...Bob_Marley írta:Mr büntető játéka nagyon messze áll tőlem. Elismerem, hogy jó játékos, de az hogy direkt keresi, hol tud a védőkbe belekapaszkodni és valahogy faltot kiharcolni nekem nagyon idegen ebben a játékban, mert ilyet én még nem láttam. Vannak és voltak is mindig "sztárfújások", de ilyesfajta direkt faltra megyek játékot nem tapasztaltam soha és nem szeretem.![]()
PCsabi írta: Mindig írod, hogy a hatékonyság mennyire fontos, hát, Harden az egyik leghatékonyabb kosárlabdát játssza...![]()
Nyilván erre értettem én is. És persze rengeteg lehetősége van a keltáknak, de a pickeket, jó kiegészítő embereket azért egyszer be kell váltani egy fp-re, elérhető és használható fp pedig nem sok van jelenleg a ligában.Középmezőnyben évekig megragadni a rossz...
Mindig írod, hogy a hatékonyság mennyire fontos, hát, Harden az egyik leghatékonyabb kosárlabdát játssza...Bob_Marley írta:Mr büntető játéka nagyon messze áll tőlem. Elismerem, hogy jó játékos, de az hogy direkt keresi, hol tud a védőkbe belekapaszkodni és valahogy faltot kiharcolni nekem nagyon idegen ebben a játékban, mert ilyet én még nem láttam. Vannak és voltak is mindig "sztárfújások", de ilyesfajta direkt faltra megyek játékot nem tapasztaltam soha és nem szeretem.
Ezzel a középszer dologgal nagyon nem értek egyet. Olyan borzasztó ritkán van, hogy valaki pár éven belül eljut, hogy utolsóból első lesz.Középmezőnyre mindig szükség van és fel kell építeni a dolgokat. Jelenleg ott vagyunk, hogy Kelet 6-8 hely és első körös kiesés, de ennek nagy hozadéka is lehet a későbbiekben. PO tapasztalat szerzés és játékosok értékének növelése, valamint nem elhanyagolható hogy eladhatóság. Lakers-Kniskc tökéletes példák, hogy középszer nélkül akarják elérni hogy na majd hú de jók lesznek, de nem fog odaigazolni senki és jövőre sem fog, mert egész egyszerűen gyenge a csapatuk. Még a középmezőnyt se tudják elérni.kanty írta:Celtics annyira alap, hogy ki sem emeltem.Bob_Marley írta: Celtics nem volt kiemelve, de megnyugodtam azért.![]()
De azért érdekes, hogy mi lesz velük, mert tényleg sok a fiatal, de kéne egy fp. Mert így megragadnak a közepes szinten - ami az én nézőpontom szerint a legrosszabb. Vagy legyél [auto_cenzúra], de azért, hogy később jó lehess, vagy csak simán legyél jó.
Amúgy érdekes, hogy kb. teljesen az ellentettje amiket leírtunk. Abszolút más dolgok fontosak számunkra az NBA-ben (is).