mess2009 írta:.....Sandró és Munír ? szent igaz nincs könnyű dolguk egy ilyen csapatban csere emberként....ennek ellenére én eddig(!) nem láttam hogy jól cseleznének, nem láttam hogy különösen gyorsak lennének, nem láttam szép lövéseket, magyarán nem láttam semmit az állítólagos potenciálból csak a spanyol átlagnak megfelelő két fiatal focistát.
az viszont tény, hogy most ha LE. is úgy akarja " elválhat a tüdő a májtól .." csurkapistától szabadon..
Egy kicsit más azért beállni Messi és Neymar mellé, akkor lövéseket elvállalni vagy belemenni a cselekbe.
Az előszezonban Sandro például kifejezetten jó volt és agilis, Munir is etette a védőket a B-ben, de nem ugyanaz a két csapat. Ott ha nem jött be egy-egy csel, passz vagy lövés nem azt jelenti, mint Messiék mellett. Főleg, hogy úgy kell mutatni valamit, hogy négy meccsen játszol. Rendben a Levante ellen végig fent volt, de a többin 5-6 perceket, az is inkább időhúzó csere.
A mostani Barca-ban nem lehet annyit próbálgatni, mert nagy az eredménykényszer, aztán meglátjuk, hogy most sikerül-e alkotni. Bár itt is az a gond, hogy két fiatal van, egymás elől veszik el a perceket, ha az egyik mellett letette volna LE a voksát, annak tényleg adott lenne a lehetőség.