Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Túl nagy formátumú figura, hogy csak úgy elengedjék. Ha az ügyész el tudja kapni mennybe megy( Már úgy értem szakmailag. Jogász ként mondom egy ilyen embert lecsukatni, megpumpolni, vagy bármi más módon nyerni ellene utána te vagy az agyaúr ég!) jó hogy beleakasztotta a fogát és nem ereszti. Én sem tenném.visca el barca írta:ne vicceljünk már. ott van mindene az aláírása, akár tudott róla akár nem, ez az ő sara. az ügyészség egyébként megint kért rá 22 hónap letöltendőt, úgy látszik a sztárügyvédek tucatjai sem bírják mosdatni.Normandia írta:http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdar ... en-2442357
Ezért mondtam már korábban is, hogy az adót nem ők csalják, hanem akik kezelik a pénzügyeiket.
ne vicceljünk már. ott van mindene az aláírása, akár tudott róla akár nem, ez az ő sara. az ügyészség egyébként megint kért rá 22 hónap letöltendőt, úgy látszik a sztárügyvédek tucatjai sem bírják mosdatni.Normandia írta:http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdar ... en-2442357
Ezért mondtam már korábban is, hogy az adót nem ők csalják, hanem akik kezelik a pénzügyeiket.
visca el barca írta:én csak azt nem értem ha valami szakad (még csak részlegesern is) az hogy jön helyre fizikoval. vagy magától regenerálódik?
Hála az égnek, azt fizikoval rendbe teszik, nem kell műteni.S.Agüero írta: Részlegesen szakadt.
VEB ez biztos? Mintha húzódást olvastam volna.visca el barca írta:"elszakadt a bal térdében az oldalszalag"
Irányítani - klasszikus értelemben, már ha te úgy értetted - most se fog tudni úgy szerintem, egyszerűen nincs olyan szintű passzjátéka. Azt a "terhet" a középpályának kell átvennie, Neymarnak az első számú támadó szerep elég lesz. Kíváncsi leszek, sok részen bukhat a sztori, de remélem meg tudjuk ugrani az akadályt - vagyis inkább azt, hogy Rakitic, Ini és Neymar meg tudja, na meg Suárez is, a többieknek nem változik sok minden..noname írta:Neymar elég jó volt, de látszott h nincs felkészülve arra h irányítson. Egy próbát most is megérhet. Azóta sokat fejlődött Neymar.
Neymar elég jó volt, de látszott h nincs felkészülve arra h irányítson. Egy próbát most is megérhet. Azóta sokat fejlődött Neymar.palesz77 írta:Az még a 13/14-es szezonban volt, akkor Neymar elég jól tudta pótolni, és a csapat is rendre jó meccseket játszott amúgy. De akkoriban nem is a mostani Messit láthattuk sajnos..Res írta:Csak nekem van Déja vu érzésem, vagy tavaly is volt egy hasonló kihagyása az őszi szezonban? Bár az egy kicsit mintha később lett volna.
Az még a 13/14-es szezonban volt, akkor Neymar elég jól tudta pótolni, és a csapat is rendre jó meccseket játszott amúgy. De akkoriban nem is a mostani Messit láthattuk sajnos..Res írta:Csak nekem van Déja vu érzésem, vagy tavaly is volt egy hasonló kihagyása az őszi szezonban? Bár az egy kicsit mintha később lett volna.
Egy sérülés sohasem jöhet jó időszakban! Senkinek. Messinek meg pláne...Lionel85 írta:Senki sincs acélból, még Messi sem. Fiatal korában voltak sérülései, de a szervezete az évek alatt folyamatosan erősödött, így a sérülések is elkerülték. Ez egy szerencsétlen szituáció volt, bárkivel megeshet, sajnos rossz időszakban jött ez a sérülés, most a társaknak kettőzött erővel kell majd küzdenie.
Én mégjobban parázok a Getafe elleni idegenbeli meccsünktől, ami ráadásul mindjárt itt van. Tavaly is ott hagytunk 2 pontot.Chino írta:Arról nincs szó melyik meccsre térhet vissza vagy ehhez még kellenek vizsgálatok? A Villarreal ellen jó lenne, ha bevethetnénk, legalább egy félidőre. Az nagyon necces lesz, még itthon is.ozsimiki írta:Olyan rég volt sérült /komolyabban/,h már el sem hittem,h lesérülhet...nagyon sajnálom, a lényeg,hogy teljesen rendbe jöjjön!
Nagyon meg fogjuk érezni a hiányát,rem Enrique felállást változtat,mert úgy kevésbé fájhat. Munirt fájó nézni sajna, azt a fiatal fekete srácot kellene erőltetni.
Hajrá Leo!!!