crixus írta:Ennek pedig a szerencsén kívül valószínűleg a nyári haknitúra is az oka, amiért borzasztóan nagy kár.
Capon írta:Katasztrofális mentális és fizikai állapotban van a csapat, ez is közrejátszik, hogy egymást érik a sérülések.
Nem volt jó az alapozás, nincsenek jól felkészítve a játékosok.
ez részben így van, azzal hogy a mi csapatunk játszott a legtovább, aztán csomóan copáztak és utána mi is kezdtük el leghamarabb a tétmeccseket szinte semmi idő nem maradt az előszezonra. viszont, amikor ilyen kontakt utáni sérülések vannak, azokat szerintem ne ennek a számlájára írjuk, ott megvan hogy miért történt, nem kell más okokat keresni (sandro, rafinha, messi).
én a problémát a helyzetkihasználásban látom és ennyi, a védelmet a játékstílusunkból adódóan mindig zavarba lehetett hozni (mondjuk ez masch formájára nem válasz), de három nullnál mindenki magabiztosabban játszik, legyen az elől vagy hátul, az ellenfél meg magát elhagyva. nálam az ostor a neymar, suarez, messi hármason csattan, ha csak fele annyit lőnének be, mint tavaly, már akkor is veretlenül és gálákkal a hátunk mögött várnánk a következő meccseket. ezen mondjuk messi sérülése nem segít :/
szóval olyan vészesnek nem látnám a helyzetet, ha messi sérülése nem lett volna, egyszer megszórunk valakit, aztán megint, és a srácoknak visszajön az önbizalmuk. sokakkal ellentétben szerintem most a sorsolásunk is pont könnyebb, a celtával letudtunk egy nehéz sorozat végét.