Ronaldinho Gaúcho #2
Hát igen, a fontos meccseken ugylátszik mindig otadeszi magát. Casillas bevette 4x, Cechet 3x, Didát 2x. Ilyen az igazi zseni 

-
- Jugador d'estrella
Ezt nézzétek meg!Valami hihetetlen ez az ember!És ez nem hiszem hogy trükkfelvételek sorozata!Majd írjátok le a véleményeteket!Remélem még nem láttátok
-
- Director del Fútbol
Kiváló, kiváló, kiváló! Minden megmozdulása életveszélyes volt, nincs rá panasz... most már csak meg ne sérüljön, és magasba emelheti a BL serleget, melyet nagyban köszönhetünk majd neki (is)!!! 

"Més Cuen un Club"
- Ronaldinho 4ever
- Barça C
Ha valaki akar Ronaldinhos posztereket látni az újságban akkor szavazzon itt. http://www.kepessport.hu/
- DavidsNeD
- Jugador del Barça
Hát kbLG írta:Sokan meg tudják csinálni, de éles helyzetben általában csak Ronienak jon oszzeDavidsNeD írta:Ez a 'Dribling con rabona'. Most nem akarok felvágni, de meg tudom csinálni, igaz éles helyzetben még nem jött össze.

Sokan meg tudják csinálni, de éles helyzetben általában csak Ronienak jon oszzeDavidsNeD írta:Ez a 'Dribling con rabona'. Most nem akarok felvágni, de meg tudom csinálni, igaz éles helyzetben még nem jött össze.

- Attya
- Jugador d'estrella
Enrique írta:Alul katt a FREE-re, aztán várd meg míg letelik a 20 mp. És töltheted is.Attya írta:Mire kell rámenni ezen az oldalon, hogy +tudjam nézni a videót?Drigo írta:Asszem erre gondoltatokde ezt már soxor csinálta egyszer a real ellen szal azért használja de marha nehéz azért
Valószinű én vagyok tök béna, de miután letelt a 20 s utána se nagyon tudtam letölteni!!utána mire kell rámenni? nyomtam mindent de nem töltötte le!!!
sikerült!!!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Alul katt a FREE-re, aztán várd meg míg letelik a 20 mp. És töltheted is.Attya írta:Mire kell rámenni ezen az oldalon, hogy +tudjam nézni a videót?Drigo írta:Asszem erre gondoltatokde ezt már soxor csinálta egyszer a real ellen szal azért használja de marha nehéz azért
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Na persze itt nem Charlie linkjeA Charlie linkjére katt, aztán a betöltődő oldal alján a "Free" feliratú gombra. A betöltődő oldalon találsz ilyet(kb közepén): "Download-Ticket reserved. Please wait * seconds." A * helyén visszaszámol 0-ig, ha elérte, bejon a köv. szöveg: "No premium-user. Please enter XYZ". Az XYZ helyén álló karaktereket beirod az utána tátongó szövegmezőbe, majd a mezőt követő gombra katt. Néhány másodperc múlva indul a letöltés.
Ilyen 1*Ű.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shark 2006.04.14. 13:28:12-kor.
- Attya
- Jugador d'estrella
Mire kell rámenni ezen az oldalon, hogy +tudjam nézni a videót?Drigo írta:Asszem erre gondoltatokde ezt már soxor csinálta egyszer a real ellen szal azért használja de marha nehéz azért
-
- Eurobarca Staff
Asszem erre gondoltatokde ezt már soxor csinálta egyszer a real ellen szal azért használja de marha nehéz azért
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Azt csinálta a gremióban is! És bejött! azt a videot vagy hatszor kellett visszanéznem, mire realizáltam, h mit is művelt valójában
Egyszer igazán elsüthetné ismét! Az egy nagyon de nagyon nagy trükk

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Attya
- Jugador d'estrella
Nem tom milyen cselre gondolsz, nem ugrik be!!!Barcaforever írta:Cselekről jut eszembe.![]()
Emlékeztek a Betis ellen milyen cselt csinált?Csak a vége nem jött össze.Úgy látszik neki nem jött be pedig az nagyon látványos.Én azóta se láttam tőle.
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Cselekről jut eszembe.
Emlékeztek a Betis ellen milyen cselt csinált?Csak a vége nem jött össze.Úgy látszik neki nem jött be pedig az nagyon látványos.Én azóta se láttam tőle.

- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
- Attya
- Jugador d'estrella
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO