Marc Bartra

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány pontra értékeled az idei szezonját?

1
0
0 szavazat
2
1
3%
3
1
3%
4
1
3%
5
9
23%
6
5
13%
7
11
28%
8
8
20%
9
1
3%
10
3
8%

Szavazatok száma: 40
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.10.19. 22:32:34

Befejeztem, mert mintha ti sosem fociztatok volna, vagy csak a statokból indulnátok ki. Egy védőnek nem csak az a feladata, hogy néha mentsen egy hatalmasat, vagy néha elfejelje a labdát. Ha lenne olyan, hogy hány emberünk miatt buktunk idén lesreállításokat, hányan szórtak el labdát utolsó emberként, hányan csináltak úgymond "ki nem kényszerített hibákat", meglepődnétek. De ilyenek nincsenek, úgyhogy Barta 4 év alatt elkövetett 2 nagy hibája miatt valóban nem nevezhető focistának, míg a rutinban tényleg bízhatunk idén, hiszen ennyi gólt kb a bajnokság 3/4-énél szoktunk benyelni. És botrány az egész csapat, de azok a hátsó, full egyéni hibák elképesztőek.

És mintha azt mondanánk, hogy Munir legyen kezdő Messi helyett, vagy Masip Bravo helyett. Rendben, a sztárjaink (mert lehet rájuk számítani), kapják meg az egész szezont, forma, hozzáállás (Piqué), teljesítmény nem számít. Bartra meg majd megint játsszon 5 meccset kihagyva, egyszer csússzon el, és megint mondhatjátok.

Bocs, még Chino hozzászólását beszórom a Matyi topikból.

"Ennyi a lényeg igazából. Itt volt egy Verma, aki amennyi lehetőséget kapott élt vele és senki nem mondta, hogy a helyére kellene Bartra. Ez az amit meg kellene érteni. Hogy nem azért favorizálnánk őt, legalábbis én nem, mert saját nevelés stb., hanem amikor lehetőséget kapott bizonyította, hogy lehet rá számítani, és hosszútávra is megoldás lehet, nem úgy, mint pl. Matyi.

És meddig nyomjuk Mascheranot meg Mathieut? Idén eddig játszott 8 meccset és jóindulattal is 1 max. 2 meccsen nyújtott elfogadhatót, de akkor is csak elfogadhatót. Rossz volt nézni miket művel, nem egy gólt kaptunk róla.
Mascherano dettó, csak nála az is gond, hogy tavaly a szezon vége felé sem volt túl meggyőző. Meddig kell még őket erőltetni, hogy hátha elkezdenek majd javulni?! Ha Bartranál arról beszélünk, hogy türelem kell, akkor Matyi iránt mennyi türelem volt. Szerintem volt bőven. Kapott elég időt, hogy bebizonyítsa van helye itt. Azért az, hogy a szezon kezdete óta nem nyújt értékelhetőt azt én nem tudom egy kis hullámvölgynek nevezni. De amíg tudják, hogy biztos helyük van nem is hiszem hogy változni fog. Tavaly is akkor kezdett el Piqué javulni miután LE felhajította a lelátóra. Amíg bztos helye van neki második/harmadik számúként nem igazán várok túl nagy javulást.

Inkább azt érzem, hogy a tavalyi éve volt a pályafutásában kimagasló (azért tegyük hozzá, hogy inkább egy stabil teljesítmény volt, mintsem egy nagyszerű játék) és ez az igazi Mathieu.

Nagyon várom Vermaelent, ha már Bartra-t hanyagolják és remélem a kezdőben kap helyet."
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.19. 22:19:01

MR. TROMORT777 írta: De akármikor fontos lett volna, hogy oda tegye magát, rendre hibázott.
...
Lett volna alkalma áttörésre, nem tudott vele élni. Remekelni tud, de amikor igazán számított mentálisan leblokkolt és nem tudta azt hozni amit elvártak tőle.
Ezek pontosan mikor voltak? :-k A Real elleni kupadöntőn kívül, amin a rutinhiány miatt hibázott, azóta meg sokszor bizonyította már, hogy hasonló szituban tudja mi a teendő - mondjuk az egyenlítő gólt is ő lőtte ott, de ez mellékes. Még a Sevilla ellen emlékszem hibájára, de ennyi. Ezen kívül is játszott fontos meccset, azokon rendre jó volt.

A második részével se értek egyet. A 13/14-es szezonban játszott egymás után egész sok meccset, akkor rendre jó volt, talán a legjobb hátsó emberünk, vissza lehet olvasni a topicban. Csak Tata a neveket küldte ki a pályára, nem azt, aki formában volt - emlékszem még a jó kis "gálakezdőkre, amikor hogy mindenki játszhasson a nagyok közül, Neymart a jobboson erőltette -, szóval amint Piquéék visszatértek, nézhettük a bakiparádét tovább - akkor Masch és ő is szörnyű volt.

Na mindegy, én már csak azt várom, hogy Verma felépüljön - megkapta az engedélyt elvileg -, és akkor a Matyi-Masch duót nem kell néznem remélhetőleg a kezdőben.

Arra meg külön kíváncsi lennék amúgy, hogy minek marasztalta Lucho Bartrát, ha nem számol vele továbbra sem. Bár ez még változhat év végéig, de nem hiszem, hogy fog, ha ilyem teljesítmények után sem változott a helyzet..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.19. 22:14:30

Többieket meg azért kell nyomatni, mert idén rájuk tudunk alapozni. Nekem is szimpi Bartra, de ki kell várnia a sorát. Ez egy ilyen kemény világ, lehetőséget így is mindig kap, ha igazak a pletykák akkor Mathieu helye nem biztos, csinálnia kell tovább és előrébb juthat. Én tartom továbbra is, hogy van még ideje a következő év lehet talán az övé (lehet sokszor esett ilyenről szó, de még mindig csak 24 éves), idén viszont mindenképpen egyelőre a Mascherano-Pique-Mathieu-Vermaelen pakkal számolunk elsősorban.
Kép
Kép
Kép
MR. TROMORT777

2015.10.19. 21:59:12

Áthoztam ide:
mahitoo írta: Matyi topik, úgyhogy full OFF az egész. De hogy nektek mi a fene bajotok van Bartrával, Ha egyszer kapott volna legalább 10 meccset egyfolytában, megérteném. De nem. És itt mondtok magatoknak ellent, mert hogy a 32 éves játékosnak kell a folyamatos játéklehetőség... Nincs értelme. Ha az edző akarta, hogy maradjon, akkor meg el ne kezdjétek ezt A "biztos nem hiába nem bíznak benne az edzők" szöveget. Sajnos sokkal kevesebb perccel, mint a sztárjaink, de csak ő, és Verma tudott értékelhetőt hozni idén.
A többes számot nem értem. Én a magam nevében beszélek és szerintem nincs benne több. Nagyon bírom a srácot, szimpatikus emberileg, szimpatikus mint játékos, mindig oda teszi magát, hajt. De ez kevés. Nem lehet azt mondani, hogy nem kapta meg a lehetőséget, volt olyan szezonja, hogy 17 bajnokit játszott le. De akármikor fontos lett volna, hogy oda tegye magát, rendre hibázott. Én szurkoltam neki és még most is szurkolok Neki, mert megérdemelné, de kezdő szintű sosem lesz ebben a csapatban. Volt az évek alatt sokféle védő krízis és ha az edzője nem tud megbízni benne akkor az sokat elmond. Lassan 25 éves és nem szabad ifiként nézni. Lett volna alkalma áttörésre, nem tudott vele élni. Remekelni tud, de amikor igazán számított mentálisan leblokkolt és nem tudta azt hozni amit elvártak tőle. Persze ilyenkor jött az, hogy nem kap folytonos játék lehetőséget. De, hogy kapjon folytonos játék lehetőséget, ha nem lehet benne bízni. Ördögi kör. Képességei alapján lenne esélye, bár a fizikuma nem a legjobb, de fejben gyenge. Azon el lehetne filózgatni, hogy mi lett volna ha kölcsönben játszhatott volna már 20 éves korától. De már késő. Én meg előbbre veszem a csapat érdeket mint egy-egy ember felé vett szimpátiámat.
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.15. 17:18:17

Chino írta:Azt pedig vegyük figyelembe, hogy valamiért csak itt maradt és hosszabbított, miután beszélt Luchoval. Elhiszem, hogy elkötelezett a csapat iránt, de nem tartom valószínűnek, hogy a maga ellensége lenne és olyan mazochista, hogy ötödik számú védőként maradt volna, ha kapott más ajánlatokat, szóval lehet valami a háttérben.
Annyit tennék hozzá, h Mathieu-t el akarja adni a vezetőség. Ez is segíthet neki, h több játékpercet kapjon Luchotól. Legalábbis remélem.
Bár olyan híreket is hallani, h egy ballábas kh-t keresünk, aki bhv-ként is tud játszani. Nem örülnék, ha megint elé igazolnánk valakit. Ráadásul itt van Verma, aki ballábas, szerintem szélen is megállná a helyét. Bartrával jó párost alkotnának. Verma rombolna, Bartra "építkezne". :D Tehát annyit szeretnék kihozni az egészbőlt, h ha netán elengednénk a franciát, nem hoznék a helyére senkit. Mivel Masch-Pique-Bartra-Verma négyes megoldaná a kh kérdést.

Hétvégén pedig egy Verma-Marc tengellyel állnék fel. :D
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
palesz77

2015.10.15. 15:51:57

roby122 írta:Most ezeket emelném ki.
Az első pont, az hogy nem elég kemény védő, én is ebben látom a rációt. Még 1-2 éve egy párszor leírtam, hogy nincs meg az a fizikum, mint pl. egy Mangalanak.Szerintem a fizikuma azóta sem változott sokat.
Ezzel nem értek egyet, vagyis csak nem annyira. Mostanában amikor kell, akkor rendre elnyomja az ellenfelét, Sevilla ellen nyomiskodott egyedül, de olyan hibája meg mindegyik másik védőnknek volt már idén nem is egy, szóval ezért temetni felesleges lenne. De a teljesség kedvéért, pl, pl, pl, pl, pl, pl, csak az utóbbi 2 meccsén, amikor test a test elleni szituba került. Nem egy kifejezett izomagy, ez tény, de szerintem már nem igazán nyomják el.. Fejjel talán a legjobbunk, előre játékban szerintem konkrétan a legjobb. 1v1-ben Masch és Piqué verik, legalábbis ha formában vannak, Matyi többször ver alá az embereknek, és erősebb is alkatilag, szóval nyilván vannak olyan pontok, amikben alulmarad a vetélytársakkal szemben. De nincs rossz fizikuma, Márqueznek szinte teljesen ilyen adottságai voltak, mégse volt gyenge védő. Plusz egyedül ő van formában - Piqué is talán rátalált, spanyol meccsen jól tolta -, és játszani meg elvileg forma alapján játszanak a srácok, szóóóval minden adott egy olyan időszakhoz, ahol bizonyíthatja, hogy van itt komolyabb helye - meglátjuk Lucho is így gondolja-e..
Chino írta:Azt pedig vegyük figyelembe, hogy valamiért csak itt maradt és hosszabbított, miután beszélt Luchoval. Elhiszem, hogy elkötelezett a csapat iránt, de nem tartom valószínűnek, hogy a maga ellensége lenne és olyan mazochista, hogy ötödik számú védőként maradt volna, ha kapott más ajánlatokat, szóval lehet valami a háttérben.
Ebben én is bízok, de Lucho Adrianot és Montoyát is meggyőzte tavaly a maradásról, aztán alig játszottak.. Mondjuk ők akkor se használták ki a perceket, amikor megkapták, Bartra meg azon a 2 bajnokiján keményen odatette magát.. Remélem tényleg számolni fog vele idén.
Chino
Llegenda del Barça

2015.10.15. 15:36:24

roby122 írta:
Kovbal88 írta: - nem elég kemény védő
- nem jól fejjel vagy robban be pontrúgásoknál
Most ezeket emelném ki.
Az első pont, az hogy nem elég kemény védő, én is ebben látom a rációt. Még 1-2 éve egy párszor leírtam, hogy nincs meg az a fizikum, mint pl. egy Mangalanak.Szerintem a fizikuma azóta sem változott sokat. Én ennek tudom be Mathieu vagy Masch. játszatását.
És akkor itt egyben ki is térnék a második pontra, hogy Masch.nak lehet nem a fejelés az erőssége, de a fizikumával és a keménységével ezt kompenzálja. Egy plusz dolog még az argentintól, hogy nagyon jók az előreívelt hosszú labdái(ettől függetlenül most nincs jó formában).
Mathieu mellet is a kemény fizikuma szól, meg jól fejel. Az nem baj, hogy 5 ször körbefutják, megforgatják. :D
A fejjátéka az egyik legjobb a csapatból, szóval ez a kritérium máris ugrott. Masch pedig pontrúgásoknál lehet, hogy fizikumával pótolja, de ebben rendre megverik.
Bartranak pedig kifejezett erőssége a hosszú labdák. Úgy a lábára tudja varázsolni a társainak, mint nagyon kevesek, emellett a labdakihozatalai szintén pengék, ami Matyi és Masch esetében olyan veszélyt hordoz, lerágom a körmöm egy-egy ilyen megmozdulásuknál.
roby122 írta:Viszont Bartraról nem mondanám azt, hogy nem jól fejel. Most nem tudok erre statisztikát, de mikor szögletnél fönn van, megvan a lehetősége, szokott ő jól fejelni. Szerzett már így gólt.
Támadásokat egyébként tudja segíteni, előkészítésben is nagyon jó, Messinek is adott gólpasszt. Viszont én is talán ezen a fizikumon akadnék fönn vele kapcsolatban, persze attól most bőven ő érdemelné meg, hogy kezdő legyen, amilyen formában játszanak a többiek....

Csak azért az mégis érdekes, hogy Mou. kirakta Terry-t a kezdőből, helyette Zouma(20) játszik.
A Realban pedig Pepe került padra, és Varane(22) került a kezdőbe.
Atleticoban Gimenez(20).
Bartra meg 24 és még sehol semmi. Lehet, hogy hozott le jó meccset a PSG ellen, a Levante ellen meg stb. stb. csapatok ellen, de valamiért mégsem. Ezt csak LE tudja.
És lehet, hogy csak két meccset játszott a szezonban, de azt hiba nélkül, míg a többi védőnknek minden mérkőzésen volt legalább két kapitális hibája. Vermalen-t nem venném ide, hanem a Masch-Piqué-Matyi triót.
Matyi azért valamennyire érthető, mert LE hozta ide, így elsőbbséget élvez, ráadásul ha minden igaz már Lucho is berágott rá. Arra pedig külön kíváncsi leszek, hogy ha a belga felépül a baloson marad-e Matyi vagy inkább Verma-t teszik ki.
Azt pedig vegyük figyelembe, hogy valamiért csak itt maradt és hosszabbított, miután beszélt Luchoval. Elhiszem, hogy elkötelezett a csapat iránt, de nem tartom valószínűnek, hogy a maga ellensége lenne és olyan mazochista, hogy ötödik számú védőként maradt volna, ha kapott más ajánlatokat, szóval lehet valami a háttérben.
A franciánál azért a 32 év már elég öregnek számít, nem olyan penge, hogy ilyen idősen is komoly nívót képviseljen.

A Terry-s dolog pedig elég más. Őt már inkább csak a mentális erő tartotta a pályán, azzal segítette legjobban a csapatot, nem a teljesítményével. Szerintem érthető, hogy inkább egy olyan játékost preferál Mou akire lehet majd építeni és nem egy 34 évest akár ikon, akár nem.
Varane pedig lehet, hogy fiatal, de ahhoz képest komoly tapasztalata van és inkább rá lehet építeni, mint Pepe-re.
Forca Barca!!!!
Feast4
Director del Fútbol

2015.10.15. 15:22:27

palesz77 írta:Hétvégén a Rayoval játszunk otthon, nem egy oylan komoly ellenfél, remélem kezdő lesz. Ukránok ellen sem játszott, úgyhogy eléggé kipihent is, nem lehet semmi kifogás a játszatása ellen.. :D
Két kifogás is van. LE nem szereti mert ő egy fiatal feltörekvő védő. :D De a legnagyobb, Mach, Matyi és Piqué viszont olyan szenzáscós formában vannak, hogy azt el se lehet mondani, stabilak, meg nem inognak nem passzol mögéjük be senki, jól zárnak vissza jól érkeznek a támadásokhoz erőn felül gyorsan még végbélt is izombol lefutnák, nem is tudom minek vannak egyáltalán elől Neymarék amikor ott van hátul ez a tökéletes fal. :mrgreen:

Viccet félretéve nagyon nem ártana ha mindkét meccset végigjátszaná, a három egészséges védőnk hihetetlen banális ostoba hibák sorait követte el az elmúlt hetekben. És most elvileg két sima meccs jön. Szóval nagyon nem lenne baj, ha most egyrészt kicsit pihentetne, másrészt mások is szóhoz jutnának és most rotálna egy jó nagyot. (mondjuk a Bate megverte a Rómát...) Sergi Robeto pl. középpályán Bartra kezdőként, Mach középen és ha esetéeg nyeregbe kerülünk egy meccsen nem Sandrot vagy Muirt lehozni hanem Neymart vagy Suarezt és a két fiatalt nyomatni hátha. De ezek ilyen hátha kategóriák. Szerintem ülni fog a padon.
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2015.10.15. 14:29:01

Kovbal88 írta: - nem elég kemény védő
Most ezeket emelném ki.
Az első pont, az hogy nem elég kemény védő, én is ebben látom a rációt. Még 1-2 éve egy párszor leírtam, hogy nincs meg az a fizikum, mint pl. egy Mangalanak.Szerintem a fizikuma azóta sem változott sokat. Én ennek tudom be Mathieu vagy Masch. játszatását.
És akkor itt egyben ki is térnék a második pontra, hogy Masch.nak lehet nem a fejelés az erőssége, de a fizikumával és a keménységével ezt kompenzálja. Egy plusz dolog még az argentintól, hogy nagyon jók az előreívelt hosszú labdái(ettől függetlenül most nincs jó formában).
Mathieu mellet is a kemény fizikuma szól, meg jól fejel. Az nem baj, hogy 5 ször körbefutják, megforgatják. :D
Viszont Bartraról nem mondanám azt, hogy nem jól fejel. Most nem tudok erre statisztikát, de mikor szögletnél fönn van, megvan a lehetősége, szokott ő jól fejelni. Szerzett már így gólt.
Támadásokat egyébként tudja segíteni, előkészítésben is nagyon jó, Messinek is adott gólpasszt. Viszont én is talán ezen a fizikumon akadnék fönn vele kapcsolatban, persze attól most bőven ő érdemelné meg, hogy kezdő legyen, amilyen formában játszanak a többiek....

Csak azért az mégis érdekes, hogy Mou. kirakta Terry-t a kezdőből, helyette Zouma(20) játszik.
A Realban pedig Pepe került padra, és Varane(22) került a kezdőbe.
Atleticoban Gimenez(20).
Bartra meg 24 és még sehol semmi. Lehet, hogy hozott le jó meccset a PSG ellen, a Levante ellen meg stb. stb. csapatok ellen, de valamiért mégsem. Ezt csak LE tudja.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2015.10.15. 13:46:02

mahitoo írta: Ha LE-nek nem tűnik fel, hogy Bartra többet játszik a válogatottban, mint a Barcelonában, akkor tényleg totálisan fafejű.
LE első és mostmár második évébe lépve 5 ből 4 trófát megnyert, szóval érti a dolgát!

Bartra tényleg játszhatna többet, de mi nem vagyunk ott nem tudhatjuk mi az oka, hogy kevesebb lehetőséget kap, mint amit megérdemel, de biztosan oka van. Amit neki és az edzőnek is tisztáznia kell, és ha nem lehet vagy tud változtatni akkor tovább kell állni.

Pár ok szerintem, hogy miért nem ő játszik:
-A védelem többi tagja szívesebben játszik Macheroval mint vele
- nem elég kemény védő
- nem bírja a folyatos terhelést
- edzésenen mindig másnapos
- visszapofázik az edzőknek

ezeket én találtam ki, de mármi lehet viszont tény nem tudja magát a kezdőbe verekedni. Ezt a problémát neki kell megbeszélnie LE.
kristop
Entrenador del Barça

2015.10.14. 23:07:15

pénzt tennék rá, hogy inkább a bate ellen fog kezdeni hétközben
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.10.14. 22:27:55

Értem én, hogy Luxemburg, de... :D

Ennek a srácnak (sajnos már nem kölyök) kéne az első számú középhátvédünknek lennie. Igen, már most, nem 4 év múlva, nem csereként, nem kölcsönadva. Mindene megvan hozzá. És jöhetnek a Piqué, Masch, Matyi kommentek, de egyiknek sem volt még idén értékelhető meccse, ami ennyi alkalom után kiábrándító. Masch az egyik kedvencem, elképesztő sokat köszönhetünk neki, de az idei szezonja kuka. Piqué tavaly összekapta magát, ez LE érdeme, idén megint a nyilatkozatok, hiszti miatti piros jellemzi. Matyi. Tavaly kellett, szimpatikus figura (cigi, sör :mrgreen: ) , de idénre asszem a triplázás hatására elfáradt, kiégett, stb.

Ha LE-nek nem tűnik fel, hogy Bartra többet játszik a válogatottban, mint a Barcelonában, akkor tényleg totálisan fafejű.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
palesz77

2015.10.14. 22:07:59

Marc Bartra vs Luxembourg

Aki esetleg lemaradt volna róla. Hétvégén a Rayoval játszunk otthon, nem egy oylan komoly ellenfél, remélem kezdő lesz. Ukránok ellen sem játszott, úgyhogy eléggé kipihent is, nem lehet semmi kifogás a játszatása ellen.. :D
defender3
Entrenador del Barça

2015.10.04. 20:46:26

mahitoo írta:Most már komolyan remélem, hogy elmegy. Miatta. Az egész védelmünk 1 vicc, ő meg nem kerül be. Matyi, Masch és Piqué is rászolgált a padra, sőt a lelátóra. Bartra majd játszik valamikor, lesz egy pici hibája, aztán 10 meccset megint nem játszik.
Neki annyi hibája van, hogy nem fizettünk érte 15-20 milliót.
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.10.04. 20:34:42

Most már komolyan remélem, hogy elmegy. Miatta. Az egész védelmünk 1 vicc, ő meg nem kerül be. Matyi, Masch és Piqué is rászolgált a padra, sőt a lelátóra. Bartra majd játszik valamikor, lesz egy pici hibája, aztán 10 meccset megint nem játszik.
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.10.03. 18:16:35

Ha eladjuk Bartrát, nem írsz többet EB-re? :mrgreen:
Amúgy ma tényleg játszhatott volna, bár a Mascherano is igen stabilnak tűnt hátul, úgyhogy Piqué-Masch khv lesz :mrgreen:
palesz77

2015.10.03. 18:09:00

Na hogyha ez után a meccs után sem lesz kezdő a következő meccseken, akkor Lucho családjából tuti meghúzott valakit.. Nem elég, hogy ő jól játszott most, amikor lehetőséget kapott, de ráadásul a konkurenciái is gyengék mostanság, minden adott ahhoz, hogy elkezdjen komolyabban játszani végre. De úgyse fog, max a Rayo ellen - mert az nem "komoly" csapat -, aztán jöhet megint a rutin.
raffa
Barça B

2015.09.27. 11:54:12

Messias2 írta:Ma nem volt olyan kiemelkedő, mint vasárnap. De így is nagyon megbízható volt. Illetve volt 2-3 olyan labdája, h csak néztem. Ebben a múfajban szerintem kiemelkedik a védőink közül. Ez a Pique-Bartra páros megbízhatóbbnak tűnt, mint a Pique-Masch.
Remélem Lucho is észreveszi lassan, hogy Bartranak helye van a kezdőben! :D
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.26. 18:31:44

Ma nem volt olyan kiemelkedő, mint vasárnap. De így is nagyon megbízható volt. Illetve volt 2-3 olyan labdája, h csak néztem. Ebben a múfajban szerintem kiemelkedik a védőink közül. Ez a Pique-Bartra páros megbízhatóbbnak tűnt, mint a Pique-Masch.
Petr
Entrenador del Barça

2015.09.23. 21:49:47

palesz77 írta:Masch csak 4 meccs óta árnyéka önmagának
Helyesbítek, már a tavalyi szezon végén pocsék volt.
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.09.23. 20:32:59

palesz77 írta:Még szerencse, hogy Luchonál a forma számít csak, és jó játékkal be lehet verekedni magát a kezdőbe. Masch csak 4 meccs óta árnyéka önmagának, Bartra lehozta a szezon talán legjobb védőjátékát hétvégén.. Egyértelmű, hogy megint csak padot érdemel. Nyáron remélem távozik, csak elpazarolja a legjobb éveit itt a padon.
Én is ezt írtam, és gondolom. Piqué meg persze megint alapkezdő, 0-2.
palesz77

2015.09.23. 20:28:45

Még szerencse, hogy Luchonál a forma számít csak, és jó játékkal be lehet verekedni magát a kezdőbe. Masch csak 4 meccs óta árnyéka önmagának, Bartra lehozta a szezon talán legjobb védőjátékát hétvégén.. Egyértelmű, hogy megint csak padot érdemel. Nyáron remélem távozik, csak elpazarolja a legjobb éveit itt a padon.
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.21. 20:28:05

Várhidi mekkora sületlenségeket tud összehordani. Elkezdi, h tegnap Bartra gyengén védekezett. 2 ziccere is volt a Levantének az ő hibája miatt. Ilyen emberek hogyan kerülnek a képernyőre? #-o
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.09.21. 17:44:49

Gondoltam, hogy megosztó hsz lesz. :D
mahitoo írta:ZBarca. És a Levante ellen egy Masch-on majdnem elment a meccs? Neki nehezebb volt? Vagy Neymarnak?
S.Agüero írta:Akkor is ő volt a legjobb és akkor is sokkal magabiztosabb volt, mint Masch. Most komolyan, mit kéne még mutatnia? Nem tehet róla, hogy nem teszik be nagyobb csapat ellen.
Lehet, hogy Masch tegnap nem volt eléggé magabiztos - és akkor még finoman fogalmaztam - , de én ezt betudom annak, hogy egy ideje formán kívül van. Az Atma ellen is elég gyenge volt, de őt ismerve ez csak rossz forma, és nem visszaesés.

Matyi! Tényleg nem tehet arról, hogy nem teszik be nagyobb csapatok ellen, de legutóbb mikor berakták ilyet csinál. Persze volt jó meccse is, ahogy azt Palesz is írta, a PSG ellen elég jól nyomta.

Mindenesetre LE is ludas a történetben, mert sokkal több lehetőséget is adhatna neki, de másrészről meg is értem őt, hogy inkább a biztosat választja.
De félreértés ne essék, én is nagyon boldog lennék, ha Bartra sikeresen beépülne a csapatba, de ha reálisan belegondolok erre sajnos nincs túl sok esély.

Amúgy meg tavasszal betette Lucho az Osasuna elleni kezdőbe - asszem ellenük játszottunk akkor idegenben - és Marcot azért eléggé megforgatták néha. Persze ez betudható annak, hogy keveset van játékban és nincs elég rutinja, de azért számomra az is elgondolkoztató, hogy 3 edző sem játszatta. :?

De mindegy is, szerintem itt most már nem igen fog megragadni, ne legyen igazam!
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.09.21. 17:35:21

Most attól függetlenül, hogy ki volt az ellenfél, egy hibája sem volt és ő volt a védelem vezére, hiába Masch volt mellette, akire általában jellemző ez a titulus. Iszonyatosan határozott volt, ellentmondást nem tűrően szerezte a labdákat és szerelt.
Ennek ellenére nem hiszem, hogy többet használja majd LE, legfeljebb idén jobban osztoznak Matyival, de ebben sem vagyok biztos.
Forca Barca!!!!
Lezárt