Ettől a hangminőségtől olyan retros hangulata vanlahertitty írta:Nem a meccs lesz moslék, hanem az M4-en a kommentátor hangminőségevisca el barca írta:egy moslék meccsen, egy brusztolós 1-1, matyi ollózza 40-ről a gólunkat
azért hajrá hajrá

Ettől a hangminőségtől olyan retros hangulata vanlahertitty írta:Nem a meccs lesz moslék, hanem az M4-en a kommentátor hangminőségevisca el barca írta:egy moslék meccsen, egy brusztolós 1-1, matyi ollózza 40-ről a gólunkat
azért hajrá hajrá
Ez emez honnan kommentál?!lahertitty írta:Nem a meccs lesz moslék, hanem az M4-en a kommentátor hangminőségevisca el barca írta:egy moslék meccsen, egy brusztolós 1-1, matyi ollózza 40-ről a gólunkat
azért hajrá hajrá
Nem a meccs lesz moslék, hanem az M4-en a kommentátor hangminőségevisca el barca írta:egy moslék meccsen, egy brusztolós 1-1, matyi ollózza 40-ről a gólunkat
azért hajrá hajrá
Névnapod tiszteletére a mai nem lesz gond.miihii írta:Lassan kezdődik a BL második körös meccse, otthon a Bayer ellen kell helyt állni a tovább fogyatkozó csapatnak. Ha szűken is, de be kell húzni.
VAMOS!
Akkor bocs, azt hittem nekem írtad.mahitoo írta:Aki meg félreértette a kommentemet, Munir lecserélése volt parasztság, nem az hogy ellőtt egy labdát. Azt a 10 percet Ney vagy Suarez is pihenhette volna, nem volt szükség a csere cseréjére.
lehet így is nézni. szerintem meg 2-0-nál ez ellen a csapat ellen hadd lője el, próbálkozzon csak.mahitoo írta:Tudom, hogy Munir nem egy világklasszis, de ez full parasztság volt.