Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.24. 14:00:30

hank1ee írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ak-2439893

Egy igazi rossz patkány ez az ember, a tipikus esete annak, hogy akármekkora szaktekintély vagy sikeres ember, nálam mindig a béka segge alatt lesz a megnyilvánulásai miatt.
Patkány (ez amúgy is olyan, hogy ilyet egy embere se lehet mondani)mert nem mondott semmit. Ha mond az a baj, ha nem mond az a baj. :D Egy edző mindig megfogja védeni a játékosait a sajtó előtt.

Nyert a Chelsea, így most másba kell belekötni. :D
Kép
Kép
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.09.24. 13:16:36

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ak-2439893" target="_blank

Egy igazi rossz patkány ez az ember, a tipikus esete annak, hogy akármekkora szaktekintély vagy sikeres ember, nálam mindig a béka segge alatt lesz a megnyilvánulásai miatt.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Alcantara
Director del Fútbol

2015.09.24. 05:43:18

Abban egyetértek, hogy jól sikerült a tizik védése, viszont az én megítélésem szerint az egyenlítő gól az teljesen az övé volt. Rövidbe kapta, ott nem kellett volna, hogy bemenjen. Ettől függetlenül megérdemelne pár lehetőséget, mert Mignolet teljesítményétől a hátamon feláll a szőr sokszor.

Coutinhoval kapcsolatban teljesen egyetértek veled, én az vettem észre, hogy hihetetlen önző lett az utóbbi időben, teljesen feleslegesen cipeli a labdát sokszor, rendre akkor passzol, amikor kényszerhelyzetbe kerül már és a labda vagy eljut a társhoz vagy nem. Ehhez mondjuk hozzájárulhat az is, hogy nincs kivel összejátszania, mert a középpálya egy nulla.

Én Rodgerst már nyáron elhajtottam volna a tavalyi igazolásai és szezonja alapján. Képtelen átlépni egy szintet úgy néz ki, volt egy kifutott éve, amit jórészt a Skrtel-Suarez-Sturridge triónak köszönhet inkább. Én Kloppnak nagyon örülnék, a Pool az a szint neki, amivel biztosan nem égne meg, csak előbbre vinné a csapatot taktikailag. Szerintem sok valóságalapja sajnos nincs, a tulajdonosok szerelmesek a brit edzőkbe valamiért.

Egyetlen ember van, aki a csapatban pozitív csalódás, ő Milner, akiben a szezon elején nem nagyon bíztam.
Jól tudod, tényleg a legtöbbet futja, a legutóbbi 1:1-es bajnokin volt egy statisztika, messze kiemelkedik a mennyiség a többitől.
MR. TROMORT777

2015.09.24. 00:31:17

Bogdán bemutatkozott, benntartotta a kupában a Poolt, mivel 3 büntetőt is védett a büntetőpárbajban. Nem semmi :!:
De a legnagyobb tette, hogy úgy néz ki, megmentette BR állását is egyelőre. Van egy olyan érzésem, hogy nem fogja végig vinni az évet. Ennyi elköltött pénz után nem tart sehol a Pool. Henderson sérülésével szét is estek. Középpályán írtó gyengék. Nincs semmi középpálya. Milner beleteszi a melóját, de mellette nem tud kreatív lenni. (Ha jól tudom eddig Ő futotta a legtöbb km-t az idei szezonban).
Coutinho meg egy nagy nulla jelenleg.. Volt róla egy érdekes statisztika a tavalyi szezonból. Tavaly 126 kapura lövésve volt és abból 5 lett gól. Összehasonlításképpen Agüero 200 lövés 21 gól, Austin 144 lövés, 18 gól, Sanchez 140 lövés 16 gól, Kane 148 lövés 21 gól (+1 évvel előtte Suarez 209 lövés 31 gól) A meccseiből is ez jön le mostanában, nem tud jó megoldást választani elől soha, ha passzolni kellene elrúgja, ha lőni akkor meg elpasszolja, írtó súlytalan. Kerülget a frász amikor azt olvasom, hogy páran szívessen látnák itt. Nagy tehetség, de még Iniesta szintjén se tud védekezni, támadónak meg kevés még.

Visszatérve a menedzser kérdésre. BR távozásának lehetőségére rögtön felröppentek a hírek, hogy Klopp és Ancelotti jelenleg elérhető. Ancelotti szerintem nem megszerezhető a Pool számára, de Klopp talán igen. Volt is egy érdekes nyilatkzoata pár hete, hogy nem szándékozik top csapatba. A Pool minden szempontból ideális állomás lehetne neki. A szurkolók imádnák.
soadroli
Llegenda del Barça

2015.09.23. 22:21:25

Lord Flamini nem viccel :D
Kép
messideco
Presidente del Barça

2015.09.23. 05:52:54

Nagyon helyes :)
Kép
"And my heart will leave you never."
hank1ee
Director del Fútbol

2015.09.22. 23:19:27

Diego Costát elmeszelték 3 meccsre. 30-ra kellett volna.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.21. 21:26:39

PCsabi írta: De Gea :shock: :
KATT
Remélem ezt azok is látják, akik szerint a spanyol túlértékelt, és a Madrid nem is járt rosszul, hogy végül nem tudták leigazolni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2015.09.21. 21:09:39

Szerencse, hogy a meccs alatt nem volt időm fórumozni, mert különben saját magamat kellett volna kitiltanom a fórumról.

Ugyanez a véleményem:

Akiről az eset kapcsán mindenképpen beszélni kell, az Diego Costa. Az “emberről”, aki egyáltalán nem való a futballpályák közelébe, mégis hetente pályára léphet Európa egyik legjobb csapatában. Diego Costa egy agresszív és emellett alattomos játékos, a játékának az alapeleme a balhé és a feszültségkeltés, nem válogat a módszerekben, ha lehetőséget lát egy kis konfliktusra, ő egyből akcióba lép. Természetesen ha vele szemben követnek el szabálytalanságot, vagy őt éri bármilyen sérelem, akkor előjön belőle a primadonna, és ő az első, aki elkezd a játékvezető fülébe duruzsolni. Egy valóban szánalmas és megvetésre méltó jelenség, aki nem más, mint egy undorító, gennyes kelés a futballpályán. A legszomorúbb az egészben, hogy a kis akcióit hétről hétre véghez viheti, akármit megtehet, ő érinthetetlen. Utoljára 3 évvel ezelőtt kapott piros lapot, a bűnlajstroma viszont azóta is gyarapszik. Az mindenesetre elmondható, hogy Jose Mourinhoval tökéletesen egymásra találtak, hiszen a portugál az oldalvonal mellett és a pályán kívül ugyanazt a stílust képviseli, mint a csatára – ne legyen kétségünk, ha Mourinho valaha befutott futballista lett volna, akkor pontosan olyan lett volna, mint Diego Costa. Régebben a Chelsea szurkolók bálványa az a Didier Drogba volt, akit az ellenfelek is félelemmel vegyes gyűlölettel tiszteltek. Most egy nagyszájú, agresszív semmirekello nevét skandálja a Stamford Bridge közönsége minden egyes ámokfutása alkalmával.

De Gea :shock: :
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Alcantara
Director del Fútbol

2015.09.20. 18:07:58

Végre! Vezet a 'Pool! =D> De keserves színvonalú volt eddig a meccs. Sturridge visszatérése volt az egyetlen pozitívum eddig a percig.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.20. 12:22:53

palesz77 írta:Valaki azt magyarázza meg nekem, hogy Costa ezek után mit keresett még a pályán? :-k
Hátracsapásért kilehetett volna szórni, nem vették észre. Gabriel meg 8 játékos között a spori mellett rúgott, amit észrevettek. Én továbbra sem Costa-t védem, őt is kilehetett volna szórni. Amit ő csinált az annyiban volt rafkós és ügyes, hogy Gabrielt felültette és kihasználta, hogy egy fiatal játékos és rutintalan. Emiatt én elítélni nem tudom, az ütés az viszont pirosas volt.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.09.20. 12:11:13

Valaki azt magyarázza meg nekem, hogy Costa ezek után mit keresett még a pályán? :-k
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.09.19. 22:02:38

kemény catenacciot lenyomott a WHU, ez még annál is durvább volt már a 2. félidőben, mint amit ellenünk szoktak nyomni a kisebb csapatok, hogy azért néha kontráznak, ha van lehetőség, vagy vmi. itt ahogy labdát kaparintottak a kalapácsosok, az összeset gondolkodás nélkül stadionbú' ki. mondjuk én így is nagyon szurkoltam nekik, 45 percet így lehozni azért teljesítmény.
kanty
Llegenda del Barça

2015.09.19. 21:33:26

Szimpatikus egy alak ez a Costa, valóságos példakép. Nem szoktam ilyeneket írni, de remélem, hogy egyszer emberére akad. És itt nem arra gondolok, hogy valaki sérülést okoz neki, hanem hogy majd egyszer a saját módszerei ellene fordulnak.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Alcantara
Director del Fútbol

2015.09.19. 21:24:04

West Ham! Odavertek ezek, az olajoséknak is rendesen.
Mangala,Otamendi,Sterling, De Bruyne, Agüero, szép és drága névsor...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.19. 18:36:00

noname írta:Gabriel a semmiért kapott egy sárgát, persze h mérges.
Kíváncsi vagyok mi lenne a reakció, ha egy általad nem kedvelt játékos/csapat játékosa tenne ilyet.
Amikor nálunk Alba csinál hasonlót valósággal szégyellem magam érte.
Legyen így, akkor elfogult vagyok. Én nem érzem ezt, de legyen akkor így. Én a többiek fetrengésein sem szoktam kiakadni vagy rafkós megmozdulásain. A bíró azért van hogy észre vegye, a játékosnak meg az a feladata hogy nyerjen, bármi áron.

A kalapácsosok múltkor a Liverpoolt ütötték meg 3:0-ra most a City-t csapkodják. :D Nem rosszak idegenben.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.09.19. 18:20:42

Gabriel a semmiért kapott egy sárgát, persze h mérges.
Kíváncsi vagyok mi lenne a reakció, ha egy általad nem kedvelt játékos/csapat játékosa tenne ilyet.
Amikor nálunk Alba csinál hasonlót valósággal szégyellem magam érte.
A Fifa egy szégyen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.19. 17:56:00

noname írta:Hajrá Chelsea! Rúgjátok le mind!

Te se gondolod komolyan h Costát véded. Németországban épp most tárgyalnának róla h 3 vagy 5 meccses eltiltást kapjon.

Imádom az emberek szelektív értékrendjét.
Kinek ártott Costa? Előtte kilehetett volna szórni nem azt mondom, de utána Gabriel nem tudott lehiggadni. Ő meg összehozta neki a pirosat. Szigorú volt, de Costa ezt ügyesen csinálta. Ebben semmi védem nem védem dolog van. Egész egyszerűen Costa rutinból összehozta ezt. Azon lehet vitázni, hogy remekül csinálta vagy sem, de hogy baromi rafkós volt az szerintem vitathatatlan. Nehogy már Gabrielt védjük, aki feleslegesen odament majd nem tudott lehiggadni. Hozzáteszem szerintem sem volt hú de nagy dolog az a rúgás. Simán továbblehetett volna engedni.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.09.19. 17:31:56

Hajrá Chelsea! Rúgjátok le mind!

Te se gondolod komolyan h Costát véded. Németországban épp most tárgyalnának róla h 3 vagy 5 meccses eltiltást kapjon.

Imádom az emberek szelektív értékrendjét.
A Fifa egy szégyen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.19. 15:51:33

Más akkor ebben az értékrendünk, én ezt egy nagyon rafkós ügyes húzásnak érzem. Kibulizta a pirosat, miután a másik pampogott jobbra-balra. Lehet nem volt a legetikusabb, de hogy baromi rafkós volt az szerintem vitathatatlan. Busquetsre is ezt mondanám és nem látom mi kért okozott volna ezzel nekünk.Ebben egyértelműen Gabriel volt a leghülyébb ő ült fel Costa akaratának. Alapból t9otál feleslegesen ment oda.
Kép
Kép
Kép
Balinho
Entrenador del Barça

2015.09.19. 15:38:42

Nem tudom, hogy lehet ezt zseniálisnak nevezni? Ha Chelsea szurkoló lennék, akkor se tetszene, mert bár lehet, hogy rövid távon, egy meccsen jelent ez némi (érdemtelen) előnyt, hosszú távon inkább csak kárára lesz ez a csapatnak. Akár a klub egyébként sem túl jó imázsának, akár a játékvezetők jövőbeni hozzáállásának, akár saját szurkolói jó érzésének.

Vonhatnék párhuzamot, hogy Busi Inter elleni kukucskálása hosszú távon sokkal többet ártott a klubnak, mint amit azon az egy meccsen jelentett.

De most ezt le is számítva, nem értem, hogy ki tud ennek őszintén tapsolni és mosolyogni...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.09.19. 15:26:06

a futballban lehet sok mindent remekül csinálni, szerintem az nem tartozik közéjük, amikor 2 ütés után még te vagy felháborodva, majd nem hagyod békén a másikat, lihegsz a nyakába és addig frusztrálod, amíg ki nem csikarsz belőle egy akkora odalépést, aminél egy óvodás is nagyobbat ad, majd ezen 3 éves szintű hisztériázást rendezve mutogatsz a bírónak, aki annyira beszűkült és rugalmatlan, hogy képtelen mérlegelni, hogy ebben a helyzetben kinek nincs helye a pályán.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.19. 15:09:35

A Chelsea az egyik "legspanyolabb" angol csapat. Mourinho-t is nagyon sokra tartom és egy remek szakembernek, s mióta Pedro odaigazolása óta figyelgetem őket.

Ezt meg képzelje mindenki úgyhogy Suarez van ott és nem Costa, az uruguayi is hasonlókra képes. A bíró szigorú volt ezt aláírom, de ebben a történetben a legnagyobb hülye Gabriel volt. Feleslegesen ment oda, aztán meg még ki is szóratta magát. Ilyen kiélezett meccsen minden apró hibára rá kell menni. Ugyanúgy ahogy meccs közben ha valaki sárgás, akkor keresni kell rajta a szabálytalanság esélyét, vagy ha sérült akkor dolgozni rá, hogy cseréljék le. Itt is ugyanez történt, Costa felmérte a szitut és rögtön összehozott a rutintalan Gabrielnek egy pirosat.
Kép
Kép
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2015.09.19. 15:03:09

bob te hogy tudsz ezeknek a szarháziaknak szurkolni? főleg ezek után...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.19. 14:51:13

A kibulizás részre írtam, hogy remekül csinálta. Ment a diskurzus és addig mondta míg csak összehozott egy pirosat a másiknak.
A Koscielny féle dologra Costa-t is kilehetett volna előtte küldeni, de az is szigorú lett volna szerintem. A sárga-sárga jogos volt. Gabriel elkezdett pampongni, majd Costa rutinból kiszóratta.

szerk: Ott van!!!!!! A meccs eddigi legjobbja és nem hiába beszéltünk róla múltkor. Kurt Zouma!!!!!!
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése