Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Erxy írta:jo, de ez nem hir.Balinho írta:Hát azért Alves mögött is sorra nyílnak a szokásos rések, míg Matyi technikailag annyira kilóg lefelé ebből a csapatból, hogy az már fáj. A kezdeti roham után jó lenne kicsit nyugtatni a játékot.
jo, de ez nem hir.Balinho írta:Hát azért Alves mögött is sorra nyílnak a szokásos rések, míg Matyi technikailag annyira kilóg lefelé ebből a csapatból, hogy az már fáj. A kezdeti roham után jó lenne kicsit nyugtatni a játékot.Erxy írta:Masch eddig 7 perc 3 komoly hiba.

Hát azért Alves mögött is sorra nyílnak a szokásos rések, míg Matyi technikailag annyira kilóg lefelé ebből a csapatból, hogy az már fáj. A kezdeti roham után jó lenne kicsit nyugtatni a játékot.Erxy írta:Masch eddig 7 perc 3 komoly hiba.

vsZBarca írta:Tökéletes kezdő
Azt hiszem a jó szó a megosztó kezdő.crixus írta:Elég veszélyes egy kezdő.

Nem rossz kezdő. Valszeg Rakétát csereként fogja behozni a 2. fi-ben. Itt a lehetőség SR előtt, most bizonyìthat.Messias2 írta:Stegen-Mathieu-Pique-Masch-Alves-Busi-SR-Iniesta-MSN
Mathieu szerintem még a legjobb opció volt. Bár mindig benne van a hiba. Rakitic pihentetésének is örülök. Gyengébben tolta az elmúlt pár meccsen. Sr viszont megérdemli, h kezdőbe rakják.

Rakitic-ét úgysem kaptuk meg, pedig az elég tiszta volt, úgyhogy azt áthozhatnák mára.S.Agüero írta:Ilyeneket én még nem olvastam szerencsére.Busi játszon mindenképp. Ha véletlen úgy kapunk ki, hogy nincs a pályán jönnek majd a nagy bemondások, hogy csak miatta kaptunk ki, Xavi utód, gólpasszkirály![]()
3 tizi jöhet amúgy.