Én sehogysem látom a jelenlegi rendszerben a helyét. MSN támadó szekció beton biztos. KP-n maximum Iniesta helyét vehetné át, de szerintem védekezésnem még Ini szintjét sem üti. A játékunk nem az ilyen fajta kp-k felé tendál, szóval főleg nem látom a helyét. Zseniális dolgokra képes, de közben meg el tud tűnni félidőkre. Illetve fél éves stat, de elég sokatmondó:palesz77 írta:A változatosság kedvéért ismét Coutinhoról cikkezett a Sport, szóval nagyobb az esély arra, hogy soha nem lesz Barca játékos..Amúgy szerintük januárban akarjuk megvenni 30 millióért, nem tűnik túl reálisnak.
Év elején nagy formában volt, de az utóbbi időben igen lagymatag, szerintem még nincs kész fejben egy Barca szintű csapathoz, úgyhogy most télen nem tartanám jó üzletnek. Mondjuk lehet azért esett kicsit vissza, mert az egész Pool nem találja önmagát - Henderson ennyit számít?-, de az utóbbi időben csak villanásai vannak, amik természetesen zseniálisak tudnak lenni, de hozzánk az kevés lenne, ide kell a folyamatosság. Plusz amit védekező munka néven leművelt az Everton ellen, az csapnivaló volt sajnos, pedig itt az sem elhanyagolható - mondjuk ebben sokat fejlődött szerintem, ennél szintekkel job szokott lenni. Remélem Klopp odamegy a Poolhoz, gatyába rázza őket, és Philippe komának is segít szintet lépni, akkor kész lehet egy ekkora kalandra, de most még nem - de addigra meg lehet itt lesz már Halilovic..
16.75 kapura lövésenként szerez gólt. Azt megelőző szezonban pedig ez a szám 18.8 volt. Példaként: Oscar - 11,3 Eriksen - 9.3 Hazard - 6.4
Nyílván nem ez a fő dolga egy Barca középpályásnak, de a Poolban ahol teljes mértékben szabad kezet kap ott sem tud élni vele igazán, akkor nem látom, hogy itt, ahol 100 labdából 98az jól kell megjátszani hogyan tudna. Talán pár éven belül elér arra a szintre, hogy igazán nagyot robbantson, de egyelőre szerintem írtó kevés. Sokkal több jobb opció van akik talán kevésbé kreatívak de képesek összefogni egy egész kp-t. Barcában jelenleg jobban feküdne erre a posztra egy Veratti, Koke, vagy éppen Pogba talán.