Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem ma már hagyd, ne kínlódjál vele. én este meg honlap délelőtt nem leszek gépnél, azért csináltam meg most.balinteer írta:Srácok este 10 körül hozom a tippem, de ma meg nem voltam gépnél sajnos, tombositett órák miatt.
Esküszöm, hogy mikor megláttam a tippet, ugyanez jutott az eszembe.visca el barca írta:bárkivel fogadok, hogy a nagy celta simán ki fog kapni 2-0-ra, ilyenkor mindig az szokott lenni(ez nem messias tippje ellen irányult, csak vhogy olyan törvényszerű
)
az enyém 15 perccel korábbanAlcantara írta:A tipp hátránya, hogy szombat 14 órakor kezdődik, így bukás esetén megint én leszek a fő bűnbak!
Nem, csak ha már imádkozol hozzá gondoltam 5-10 ezer a tét minimum200-at, többel nem játszok, mert azt már sajnálnám rá.Miért, túlságosan is esélytelen?
200-at, többel nem játszok, mert azt már sajnálnám rá.Kovbal88 írta:Egy ilyenre mennyi pénzt teszel?S.Agüero írta:Mára :
Granada - Sociedad H 2,5
Udinese - Milan V 2,25
Egy ilyenre mennyi pénzt teszel?S.Agüero írta:Mára :
Granada - Sociedad H 2,5
Udinese - Milan V 2,25
Hétvégi meccseket kell megadni.karpizz10 írta:
Montpellier - Monaco V
5 egymás elleni meccsükböl 3-an monaco gyözelem született
Montpellier nem tudott nyerni a szezonba
Igaz monaco nak is csak két gyözelme van.
Tipp 0-1
De be is jött neki.visca el barca írta:karpizz lebukottsztem titkon nagy monaco szurker
lusta vagyok megnézni, de ez már a 3. monacos tipped lehet
Grat, én totál "vakon" voltam ma.S.Agüero írta:Na végre nyertem mixen!Még ha 1000-t is, de nyertem jó idő után...