Nero. írta:Nagyon jól lövi a szabadokat, de azért az túlzás hogy Messinél jobb lenne. Elfogultság nélkül mondom hogy szerintem ebben is az argentin a legjobb jelenleg a világon.
Más: Én nagyon kedvelem a srácot, top 3 játékosunk lett, de valahogy mindig olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy nem innen fog visszavonulni. Sőt, nemhogy visszavonulni, de szerintem 3-4 év múlva le is lép. Lehet csak egy rossz megérzés, nemtudom.
Azt azért nem jelenteném ki, hogy ő rúgja legjobban, de ott van a szűk elitben. El tudom képzelni, hogy akár idén, de jövőre mindenképp átveszi Xavi helyét, ami a szabadrúgásokat illeti.
Az egyértelmű, legalábbis olyan 90%, hogy 27-28 éves kora előtt tiplizni fog. Én max. 4 évet jósolok neki itt. Talán amiatt maradhat tovább, ha Suarez már elmegy és Messi kevésbé lesz már No.1. (bár ez sem valószínű) Egy szerződéshosszabbítás lesz még talán, hogy igazán szép summát akaszthassunk le, de remélem nem a La Liga-ba megy. Talán lesz már akkora tényező a PSG, hogy kihívást jelenthessen a pénz mellett. De ez még nagyon messze van, az is könnyen lehet, hogy a Barca sem lesz már olyan tényező ami akkora motivációt jelentene a kupák szempontjából. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy most egy ilyen csapatnak szurkolhatunk, a "régebbi motorosok" emlékezhetnek milyen utat jártunk meg korábban.