Bob_Marley írta:Tudom, hogy te kevésbé szereted a spanyolt, azért illik megjegyezni, hogy Koke pl hasonló védekezési statokkal rendelkezik és több gólpassz, több kulcspasszt tud felmutatni egy erősebb bajnokságban.
Ez mind szép és jó, de Kokénál ezeknek a 70%-a nem "open play"-ből származik. Még a 13/14-es idényben egész sok volt abból, de azóta egyre kevesebb, idén például jó kiugratása még nem is volt - max 1 tudható be annak, de nálam az is necces kategória volt, megnéztem mindegyik meccsét, videózok róla. Köze van persze ahhoz is, hogy nem azon a poszton játszik javarészt, ahol a legjobban tud, de a statok ellenére ebben a szegmensben Verratti köröket ver rá, de Gündogan is jobb nála.
LG írta:Viszont Koke a spanyol bajnokságban bizonyított már, míg Verratti, Gündogan, Pogba jóval gyengébb bajnokságokban rúgják a bőrt, simán benne van, hogy itt ők sem tündökölnének annyira.
Ilyenkor szempont szerintem a Bl, Gündogan fénykorában ott is tündökölt, és eddig idén az El-ben is megy neki. De tavaly is vállalható volt a Bl-ben - az Anderlecht ellen kifejezetten remekelt -, pedig még csak formában sem volt az idei játékához képest. Verrattit meg nem kell bemutatni szerintem, a rangadókon játszik rendre a legjobban. Pogba meg.. Hát, inkább nem mondok semmit, ő meg a Bl nem csípik egymást..

Bár most adott egy szép gólpasszt, de azon kívül megint semmi, állítom Kokeban is kisebb a veszélyfaktor, mint benne.
Bob_Marley írta:Pogba dolgot nem olvasta még, ha Enrique-nek nem kell, akkor nem kell. Szerintem, amilyen lehetőségek vannak a srácban az embertelen. Ilyen atletikus, erős, jó kombinatív érzékkel megáldott játékost nagyon nehéz találni.
Kolléga szerintem Lucho "kívánságlistájára" gondol, amit lehozott a Mundo tavaly, azon nem volt rajta. De ott meg hetente változtak a nevek, szóval arra nem kell adni.