Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Patkány (ez amúgy is olyan, hogy ilyet egy embere se lehet mondani)mert nem mondott semmit. Ha mond az a baj, ha nem mond az a baj.hank1ee írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ak-2439893
Egy igazi rossz patkány ez az ember, a tipikus esete annak, hogy akármekkora szaktekintély vagy sikeres ember, nálam mindig a béka segge alatt lesz a megnyilvánulásai miatt.
Remélem ezt azok is látják, akik szerint a spanyol túlértékelt, és a Madrid nem is járt rosszul, hogy végül nem tudták leigazolni.
Hátracsapásért kilehetett volna szórni, nem vették észre. Gabriel meg 8 játékos között a spori mellett rúgott, amit észrevettek. Én továbbra sem Costa-t védem, őt is kilehetett volna szórni. Amit ő csinált az annyiban volt rafkós és ügyes, hogy Gabrielt felültette és kihasználta, hogy egy fiatal játékos és rutintalan. Emiatt én elítélni nem tudom, az ütés az viszont pirosas volt.palesz77 írta:Valaki azt magyarázza meg nekem, hogy Costa ezek után mit keresett még a pályán?
Legyen így, akkor elfogult vagyok. Én nem érzem ezt, de legyen akkor így. Én a többiek fetrengésein sem szoktam kiakadni vagy rafkós megmozdulásain. A bíró azért van hogy észre vegye, a játékosnak meg az a feladata hogy nyerjen, bármi áron.noname írta:Gabriel a semmiért kapott egy sárgát, persze h mérges.
Kíváncsi vagyok mi lenne a reakció, ha egy általad nem kedvelt játékos/csapat játékosa tenne ilyet.
Amikor nálunk Alba csinál hasonlót valósággal szégyellem magam érte.
Kinek ártott Costa? Előtte kilehetett volna szórni nem azt mondom, de utána Gabriel nem tudott lehiggadni. Ő meg összehozta neki a pirosat. Szigorú volt, de Costa ezt ügyesen csinálta. Ebben semmi védem nem védem dolog van. Egész egyszerűen Costa rutinból összehozta ezt. Azon lehet vitázni, hogy remekül csinálta vagy sem, de hogy baromi rafkós volt az szerintem vitathatatlan. Nehogy már Gabrielt védjük, aki feleslegesen odament majd nem tudott lehiggadni. Hozzáteszem szerintem sem volt hú de nagy dolog az a rúgás. Simán továbblehetett volna engedni.noname írta:Hajrá Chelsea! Rúgjátok le mind!
Te se gondolod komolyan h Costát véded. Németországban épp most tárgyalnának róla h 3 vagy 5 meccses eltiltást kapjon.
Imádom az emberek szelektív értékrendjét.