Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
hank1ee
Director del Fútbol

2015.09.23. 00:02:47

Mesés volt. Én nem túlzottan ismerem a futsalt, mert nem nagyon nézem, így nem tudtam, hogy itt van-e idegenben lőtt gól. Akkor bizonyosodtam meg róla, hogy nincs mikor a 3-3-as egyenlítés után beszéltek a közelgő büntetőpárbajról, tehát "félig" azt hittem, kiesünk, ha nem nyerjük meg a meccset. Izgultam nagyon, de már a román vezetőgólnál azt mondtam, ezek a srácok küzdenek, hajtanak, bőven megbocsátható lesz, ha kiesünk. Aztán jött az a remek lövés, kiváló gól volt. És ami utána jött... Ezek a focisták úgy hajtottak, ahogy magyar nagypályás labdarúgótól sose láttam. A románok 1 másodpercekre tudták megtartani a labdákat, nagyszerűen, pontosan futballoztunk és támadtunk le. Mondom, ha tizenegyesekkel ki is esünk, le a kalappal. Aztán a vége... Hihetetlen volt. Csodás volt, amit műveltek a srácok, követni fogom őket az eb-n is, és végig szurkolok nekik! RIA-RIA HUNGÁRIA!!!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.22. 22:38:28

Nem tudom, hogy hova írjam, ezért ide írom. Aki nem látta a Magyország-Románia futsal ebpótselejtezőt, az bánhatja. 1. meccsen Romániában 2-0-ás hátrányból jöttünk vissza. És végülis 2-2 lett. A mai meccsen nagyon jól kezdtünk, és megszereztük a vezetést. De utána nagyon sok helyzetet elpuskáztunk, és kis is egyenlítettek a románok. A fordulás után sajnos még egy román gól következett, ha jól emlékszem (jogos) büntetőből. A gól utáni időszakban nagyon lélektelenül játszottunk, de szerencsére a semmiből egyenlítettünk. Aztán jött a 2x5 perc hosszabítás. És szinte rögtön gólt rúgtak a románok, és kb. 2 percre rá, újabb büntető kaptak. Abban a pillanatban azt hittem, hogy vége. De szerencsére fölé vágták. Következett a hosszabítás 2. félideje. Lehoztuk a kapust, és 5 emberrel játszottunk mezőnyben. Elején elégge nem ment ez a fajta játék, de a semmiből szinte Dróth bezúdított egyet. Nagyon szép gól volt. Tehát 3:3 lett az állás. Na, mondom jöhet a büntetőpárbaj. De a magyar csapat nem cicózott, továbbra is kapus nélkül toltuk. Jöttek is a helyzetek. De nem vezettek eredményre. 3-4 másodperc volt hátra, amikot a saját alapvonalunkról jöttünk. Bepasszoltuk a labdát, rögtön felíveltük Dróth fejére, aki az UTOLSÓ másodpercben befejelte. Hihetetlen gól volt, és egyben nagyon szép is. A szurkolók befutottak a pályára, mindenki megőrült. De helyesen visszamentek a szektorukba, nem történt semmi komoly. Ez is egy elég komoly katarzis volt. De a csúcs az volt, amikor a szurkolók együtt a csapattal elénekelték a magyar, illetve a székely himnuszt. Az valami felemelö volt. Libabőr. Ezekért a pillanatokért érdemes sportot üzni/nézni. Egyébként a szurkolás zseniális volt.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.20. 12:18:14

zola8787 írta:És mi van ha a magyar válogatottra ordították a magyarok, hogy "cigányok - cigányok"? Akkor is jogos lenne a büntetés? :lol:
Teszem fel ha Kumma anyázzák a bírót skandálva, az is ért volna zárt kaput? Nekem senki se mondja, hogy egy másik válogatott szurkoló tábora nem szid sorban mindenkit egy meccsen. Ha az anyázásért nem járna semmi, akkor a cigányozásért miért? Undorító, hogy ennyire elkülönítik ezt, hogy jajj nem szabad zsidózni, meg cigányozni, mert szegénykék szomorúak lesznek. Hát a farkam azt, engem sem b@sZ fel ha egy roma lemagyaroz és ne mondjátok, hogy ti nem találkoztatok ilyennel.

("Jáj mán főnök, hát ággyá má óccsóban azt a kumpit e. Micsoda, nem? Há mer cigóny vágyok? Bezzeg ha mágyár lennék ideádná.")
Zola8787, azért ne már. :D Hát könyörgöm nem jó szándékukból üvöltözték ott, hogy cigányok-cigányok. Egy ellenőr pont azért van, hogy eldöntse hogy amik elhangoznak kifejezések milyen súlyúak. Cigány szó önmagában nem sértő ahogy a magyar sem sértő ahogy a zsidó sem sértő, de ha olyan kontextusban használod akkor bizony lehet sértő és diszkriminatív. Lemagyarozáshoz meg pl azt mondom neked, hogy Ausztriában lemagyaroznak mondjuk lopással kapcsolatban akkor nekem ne mond, hogy az pl nem sértő. Voltak kint becsületes ellenőrök, akik mindkét oldal trágár kifejezéseit/ tevékenységeit jelentették az Uefa meg döntött. Nehogy már kihozzuk, hogy békés szurkolás volt, mert a TV-ben is lehetett hallani hogy nem hát akkor még helyszínen. Szurkolás is volt, de mellé kerültek rasszista kifejezések, ezen nincs mit szépíteni.
Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2015.09.20. 08:37:48

Van igaza mindenkinek, de az alapállás szerint mi hibáztunk, amiért büntetést kaptunk (megint).
Bob érvelése tiszta, attól, hogy más is hibázik és azt esetleg nem szankcionálják, még nem jogosìthat fel minket a szabályok megsértésére. Alcantarának is van igaza a kettős mérce alkalmazásával kapcsolatosan, mert sajna van. Kb akkora, mint a focink közötti különbség. Kis ország, kis focival, lehet példát statuálni. Nem oszt és nem szoroz nekik, de elmondhatják, mi betartatjuk a szabályokat.
A tanulság az, hogy "peches ember ne menjen a jégre".:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.18. 14:12:19

Alcantara írta:.....
Mindig minket bántanak gondolatok, amiket ebből lehet szűrni, ez a demagóg szerintem. Kétszer leírtad a lényeget, hogy a pályabezárás nem jogtalan ergo jogos. Ezen van a hangsúly. Hibáztunk? Igen, s pont.
hank1ee írta: pedig ugyanazt csináltuk, mint idegenben a retkek. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten, vagy még olyanabb, és ez így helyes.
Na hasonló érvelésekből lesznek a pályabezárások...Retkek és olyanabb fogadjisten. Hmmm......
Kép
Kép
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.09.18. 14:04:21

Pontosan az van, amit Alcantara mond. De akkor hadd kérdezzem már meg azt is, hogy bukarest után miért nem kapott zárást a derék román közönség? Az utolsó hazai meccsünk lett volna, ki is akartam menni, de megbüntettek, pedig ugyanazt csináltuk, mint idegenben a retkek. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten, vagy még olyanabb, és ez így helyes. Aztán most nagyon megkapta mind a két válogatott... Nem baj, Feröert úgyis megverjük.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Alcantara
Director del Fútbol

2015.09.18. 13:50:45

Bob_Marley írta:Mi ez ha nem a másikkal való foglalkozás? Most ettől nekünk jobb, hogy a románokat megbüntették vagy ha nem büntették volna meg őket akkor rosszabb lenne? Egy tükörsima történetről beszélünk. Jött egy meccs, ahol folyamat jött, hogy nem szabad balhét rendezni, meg bekiabálni mert büntetés lesz a vége. A játékosok is kampányoltak, híres emberek is és mégis rasszista bekiabálások voltak. Most ezek után nyilván az Uefa hibás..... mert hát milyen szemét dolog, hogy csak minket, s te is leírod, hogy amúgy jogos. És akkor itt pont is van a történet végén. Lőtéri kutyát nem érdekli, hogy a másikat hogy büntették mire büntették. Mi hibáztunk bakker, amit előre mindenki sulykolt. Leírom megint, hogy a bíróságon is kiröhögnek, hogy de hát a Pali is lopott a veteményesből. Majd arra is sor kerül és ha van rá bizonyíték és van feljelentés majd akkor döntenek. És most is detto ugyanez történt, hogy a románok is kaptak büntetést (őket is feljelentették), ettől még nekünk nem lett jobb és a viselkedésünk nem magyarázható. A dögöljön meg a szomszéd tehene is dolgot soha sem tudtam elfogadni.
Utoljára: Azt senki nem állította, hogy jogtalan lenne a magyar szankció, kizárólagosan a paragrafusok alkalmazása alapján. Véleményt nyilvánítani engedtessék már meg a kettős mércéről.

Nagyon szép az érvelésed a szomszéd kertjéből lopóval kapcsolatban, csak éppen kicsit sántít és demagóg is. Köszönőviszonyban nincs a két történet egymással.

Egyrészt egy bíróságon való ilyen szintű érvelés eleve nem lehet, hiszen nincs jogi alapja az ott folyó tárgyalás szempontjából, másrészt a szomszéd kertjének lopásáról levő tudomás, még nem büntetőjogi relevancia.

Az viszont, hogy a BL és EL közvetítések reklámidejében másodpercenként jelenik meg minden sztár feje, bepöttyintve általuk a "nem a rasszizmusra" szöveget, aztán ehhez képest megkezdődik a a meccs és a derék City szurkerek, jól hallhatóan huhognak Evrának, amit mondjuk milliók hallanak, a helyszínen delegált UEFA ellenőrök úgyszintén. Tudomásom szerint, nekik ez is beletartozik a munkakörükbe, hogy erről jelentést tegyenek.
Ehhez képest senki nem indít eljárást, az ellenőrök nem tesznek jelentést arról, ami a kötelességük lenne. Végezetül a meccs utáni reklámban újra láthatjuk a fejeket, hogy elmondják a nagy magasztos UEFA szlogent.
Ezek nem érvelések, hanem bizonyított tények, ami ellen az UEFA nem lép fel valamilyen okból kifolyólag.
Minket kelet-európaikat, bármiért elővesznek, nemcsak magyarokat. Szankció egymás után.

Azért engedtessék már meg, hogy mindezt a kettős mércét undorítónak találjam, a fórumon leírjam, attól független, hogy nyilván nem jogtalan a magyar pályabezárás.

Köze nincs szomszéd tehene effektushoz, amit itt te démonizálsz oldalakon keresztül.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.18. 13:15:03

S.Agüero írta:
Te összevonod a kettőt és egy kalap alá helyezed, szerintem meg mindegyik külön történet, ezen megy a "vita" remélem így érthető volt a logika az én oldalamról.
Mégis hogy lehet a kettő külön történet? Ugyanazért büntették meg mindkét válogatottat...
Nem ugyanazért büntettek egyébként (transzparens, pirotechnika), de a szöveg kontextusban előrébb ki van fejtve, hogy az eljárás két különböző történet. Lényegtelen, hogy a románok mit csinálnak amikor minket vizsgálnak.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.09.18. 12:48:41

Te összevonod a kettőt és egy kalap alá helyezed, szerintem meg mindegyik külön történet, ezen megy a "vita" remélem így érthető volt a logika az én oldalamról.
Mégis hogy lehet a kettő külön történet? Ugyanazért büntették meg mindkét válogatottat...
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.18. 12:18:45

Én csak azt nem értem, hogy ez miért zavar bárkit is. Valószínűleg egy bűnrossz meccsen legyőzzük őket eggyel vagy kettővel. Abból a pénzből, amit elkėrnek a jegyért inkább egyetek egy jót vagy vigyetek el valami csajt moziba, mert szerintem a válogatott mostani meccsei még ingyen is nézhetetlenek.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.18. 12:11:49

danianevem írta:
Bob_Marley írta:...
Általában látom a logikát az érveid mögött, még akkor is, ha eléggé eltér a véleményem. Most fogalmam sincs, miért azokat és mi alapján írtad, amiket írtál...

Az UEFA akkor és abban hibás, ha a szabályait csak az egyik féllel tartatja be és esetleges szabályszegés után is csak az egyik kap büntetést. Ha normálisan, következetesen, ergo igazságosan tartatja be azokat, akkor nem hibás. Ugyanez igaz a bírósági példádra, de nem kell messzire menni, a fórumszabályzatnál is így van. Ez nem a szomszéd tehenével, meg nem is mással való foglalkozás...
Akkor félre értelmezzük a dolgokat. Más cselekedetétől függetlenül a szabály az szabály, ha a másik nem tartja be az még minket nem jogosít fel semmire. Ha a másikat nem büntetik meg az szintén nem jogosít fel arra, hogy ezzel védekezz vagy pedig ezt mint kifogás használja az ember. Ha a románokat nem büntették volna meg, akkor is a mi felelősségünk a lényeg. Itt egyetlen kérdés van, hogy felelősek vagyunk-e vagy sem? Ezenkívül nincsen más opció, meg hogy kit büntetnek meg kit nem büntetnek. Ezért írtam, hogy vagy magunkkal foglalkozunk vagy a másikkal. Feljelentettek minket onnantól az a kérdés, hogy felelősök vagyunk-e, nem az hogy oh de bezzeg a City-nél mi volt, vagy a románok mit csináltak. Egyéni felelősség. Románokat nem jelentették fel vagy a City-t nem? Ez tőlünk teljesen független eljárás. Az én értelmezésemben te a kettőt összevontad és elsőre is ezt sugalltad, de számomra meg csak egy kérdés van, hogy a büntetést érő dolgok történtek-e? Uefa határozata az hogy igen és erre van bizonyítékluk is, innentől kezdve az Uefa nem lehet hibás. Azt írod, hogy ez oké, de a másiknál miért nincs így, az meg egy másik történet, ami tőlünk totál független. Miben befolyásolja az a döntés a mi ránk rótt büntetést? Semmiben. Te összevonod a kettőt és egy kalap alá helyezed, szerintem meg mindegyik külön történet, ezen megy a "vita" remélem így érthető volt a logika az én oldalamról. Mindenki a saját háza előtt sepregessen, nem hiába van ez a szép mondás.
Kép
Kép
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2015.09.18. 11:50:29

Szerintem nem lehet szabályozni, hogy ki mit kiabál be meg hogyan szurkol. Ahány nép annyi szokás. Pl látni látni félpucér embereket mínusz fokokban a lelátón, ha nekik az jó hát tessék csinálják.
Nyílván petárdát, meg robbanószereket, üveget, stb ki lehet tiltani, de a közönség csinálja a hangulatot, azt meg nem lehet szabályozni!
danianevem
Entrenador del Barça

2015.09.18. 11:19:49

Általában látom a logikát az érveid mögött, még akkor is, ha eléggé eltér a véleményem. Most fogalmam sincs, miért azokat és mi alapján írtad, amiket írtál...

Az UEFA akkor és abban hibás, ha a szabályait csak az egyik féllel tartatja be és esetleges szabályszegés után is csak az egyik kap büntetést. Ha normálisan, következetesen, ergo igazságosan tartatja be azokat, akkor nem hibás. Ugyanez igaz a bírósági példádra, de nem kell messzire menni, a fórumszabályzatnál is így van. Ez nem a szomszéd tehenével, meg nem is mással való foglalkozás...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.18. 07:35:36

danianevem írta:
Azzal kezdődött, hogy a magyar válogatott büntetést kapott, a másik félről meg nem volt semmilyen hír (vagy esetleg nem láttam), holott általában mindkét oldal tesz azért, hogy "címlapra" kerüljön. Nem a büntetés jogosságát kérdőjeleztem meg, hanem annak az aránytalanságát.
Mi ez ha nem a másikkal való foglalkozás? Most ettől nekünk jobb, hogy a románokat megbüntették vagy ha nem büntették volna meg őket akkor rosszabb lenne? Egy tükörsima történetről beszélünk. Jött egy meccs, ahol folyamat jött, hogy nem szabad balhét rendezni, meg bekiabálni mert büntetés lesz a vége. A játékosok is kampányoltak, híres emberek is és mégis rasszista bekiabálások voltak. Most ezek után nyilván az Uefa hibás..... mert hát milyen szemét dolog, hogy csak minket, s te is leírod, hogy amúgy jogos. És akkor itt pont is van a történet végén. Lőtéri kutyát nem érdekli, hogy a másikat hogy büntették mire büntették. Mi hibáztunk bakker, amit előre mindenki sulykolt. Leírom megint, hogy a bíróságon is kiröhögnek, hogy de hát a Pali is lopott a veteményesből. Majd arra is sor kerül és ha van rá bizonyíték és van feljelentés majd akkor döntenek. És most is detto ugyanez történt, hogy a románok is kaptak büntetést (őket is feljelentették), ettől még nekünk nem lett jobb és a viselkedésünk nem magyarázható. A dögöljön meg a szomszéd tehene is dolgot soha sem tudtam elfogadni.
Kép
Kép
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.09.17. 21:39:37

Azzal kezdődött, hogy a magyar válogatott büntetést kapott, a másik félről meg nem volt semmilyen hír (vagy esetleg nem láttam), holott általában mindkét oldal tesz azért, hogy "címlapra" kerüljön. Nem a büntetés jogosságát kérdőjeleztem meg, hanem annak az aránytalanságát.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.17. 21:01:36

danianevem írta:
Bob_Marley írta:Anyway a románok is zárt kaput kaptak.......
Így már korrekt a döntés. Mindkét fél ludas a dologban sajnos, viszont akkor mindkét félnek járjon is a büntetés. Ez nem hinném, hogy "mással foglalkozás". Egyszerűen van egy szabályrendszer, amihez elvileg mindenkinek tartania kell magát, ha pedig megszegik, akkor valamennyi fél ugyanúgy legyen elszámoltatva.
Elfogadom, amit írsz, de nem tudok ezzel azonosulni. Cigányozni, zsidózni akkor lehet ha a másik ugyanezt csinálja? Ezt most arra írom, hogy mindkét fél ludas. Engem totál hidegen hagy mit csináltak a románok, ők is megkapták az másik sztori. Itt arról van szó, hogy úgy kezdődött, hogy undorító Uefa. Én erre kérdeztem meg és felteszem most is a kérdést, hogy mégis ezen mit kell meglepődni? Rasszista dolgok miatt megbüntettek minket zárt kapuval, majd nemrég megint kaptunk büntetést, mindenki tudta, hogy visszaesőként árgus szemekkel fogják figyelni ezt a meccset, ami valószínűleg kiemelt meccs volt.
Kép
Kép
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.09.17. 18:29:19

Bob_Marley írta:Anyway a románok is zárt kaput kaptak.......
Így már korrekt a döntés. Mindkét fél ludas a dologban sajnos, viszont akkor mindkét félnek járjon is a büntetés. Ez nem hinném, hogy "mással foglalkozás". Egyszerűen van egy szabályrendszer, amihez elvileg mindenkinek tartania kell magát, ha pedig megszegik, akkor valamennyi fél ugyanúgy legyen elszámoltatva.
Normandia
Director del Fútbol

2015.09.17. 17:51:44

Én is a kissebbséghez tartozom. Várható volt, hogy árgus szemekkel, fülekkel fognak minket monitorozni. Nem baj az ultrák bemehettek és gondoskodtak megint arról, hogy ha szigorúan is, de elmeszeljenek bennünket.
Lehet szìdni az UEFA-t meg akárkit, de ezt megint magunknak köszönhetjük. Nem is értem mit vártunk....
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.17. 13:49:33

Megint ez, hogy ki kivel foglalkozik. Saját magunk háza körül kéne sepregetni. Volt skandálás? Igen volt. Visszaesők vagyunk? Igen visszaesők vagyunk. Bíróságon is azzal érveltek, hogy de hát a szomszéd is lopott már életében?
Sajnálatos, hogy megint büntetést kaptunk, de hogy jogtalan lenne az nem igaz.
Alcantara írta:
Bobnak hiába érvelsz, szándékosan ír mást, mint ami itt a többség véleménye.
Ez meg ne haragudj, de kifejezetten sértőnek gondolom. Ne ítélkezz senki felett és tegyél ténymegállapításokat, köszöntem. Személyeskedésnek nincs helye, benne is van a szabályzatban.

Anyway a románok is zárt kaput kaptak.......
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.09.17. 13:43:53

danianevem írta:Nem a zárt kapus meccs a felháborító, hanem az, hogy már sokadik alkalommal teljesen más elbírálás alá kerül a magyar válogatott/szurkoló, mint akár a román, akármelyik más nemzet, ahol simán lehetne találni okot a büntetésre. Vagy egyik se kapjon, vagy mindegyik ugyanakkorát...

A lényegre tapintottál. A City szurkolók Evra elleni huhogása után valószínű fel sem vetődik az UEFA nevű maffiánál, hogy zárt kapusra tegyék az olajosok következő meccsét.
Szegényeknek így is most oldották fel a szankciót, hogy bevásárolhassanak.
Mondjuk nekik egy jó van benne, akár zárt kapus, akár telt házas, BL-t sosem fognak nyerni, bármennyire is kaparnak.

A bukaresti román mocskolódás sem ért semmit szinte, igaz ott magyarokat szidtak, mocskoltak, hátat fordítottak a himnusznak.
Lehetne sorolni a végtelenségig a kettős mércét, na ez az ami felháborító.

Bobnak hiába érvelsz, szándékosan ír mást, mint ami itt a többség véleménye.
danianevem
Entrenador del Barça

2015.09.17. 13:31:10

Nem a zárt kapus meccs a felháborító, hanem az, hogy már sokadik alkalommal teljesen más elbírálás alá kerül a magyar válogatott/szurkoló, mint akár a román, akármelyik más nemzet, ahol simán lehetne találni okot a büntetésre. Vagy egyik se kapjon, vagy mindegyik ugyanakkorát...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.17. 13:03:11

Alcantara írta:Ez már úgy a legalja, amit művelnek az UEFA nevű maffiaszervezetnél.
Undorító!!!

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... zo-2438573" target="_blank
A TV-ből is átjött, hogy nem volt teljesen sportszerű a szurkolás. Előre lehetett tudni, hogy visszaesőként ha nem lesz rend, akkor ez lesz a vége. Most komolyan ezen csodálkozunk? Az Uefa nem egy szent szervezet ebben viszont egyetértek, de a büntetés várható volt és jogos sajnos.
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.09.17. 12:59:13

Ez már úgy a legalja, amit művelnek az UEFA nevű maffiaszervezetnél.
Undorító!!!

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... zo-2438573" target="_blank
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.09.10. 17:47:55

Ezt hogy lehetett kiengedni a kezünkből? #-o
Jó, persze tudom, hogy itthon már nem szabad reménykedni, csak ezek sportot csinálnak abból, hogy elhihetik a szurkolóval, hogy nem kellene besózni a magyar futball pályákat. :roll:

Nem azzal van baj megint, hogy leikszeltünk, hanem, hogy vezetünk, ráadásul ekkora esélyt, hogy utolsó 10 percben emberelőny.... De csak sikerült ezt is leadni. Jogos a taps és a sikoly.
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.09.09. 12:33:55

Feast4 írta:Na már most tőlük ne várjuk a megváltást, amikor ennyi érzék ennyi fantázia van egy emberben, holottr elvileg abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy a munkája a hobbija.
Pont ez az. Ha én lennék a helyükben megpróbálnék minél többet kihozni magamból, nem pedig csak lötyögni a pályán. A magyar fociban nem csak a játékkal van gond, hanem a mentalitással is - tisztelet a kivételnek. Na már most, ha még futni is lusta, akkor minek megy futballistának? Ja igen, a pénz miatt. (Megint csak tisztelet a kivételnek.) Ez (is) a magyar foci gondja, hogy egy részük csak a zsozsó miatt csinálja. Ameddig nem változtatnak ezek a játékosok a mentalitásukon, addig jöhet ide bármilyen híres-neves szakember a reformjaival, nem fogunk előrébb lépni.
Kép
Válasz küldése