Saját szelvényemhez is kellett, Fiorentina húzza be, meg mi rúgjuk az első gólt.kanty írta:Férfiak, asszonyok, hitetlenkedők az MU azért hozta.![]()

komolyan arra fogadtál h dárdai csapat gólt lő?Ronaldinho&Barca írta:Na azt hiszem az NBA rajtig leállok a tipszmikszeléssel, egyszerűen hihetetlen mindig egy nyamvadt meccs viszi el..Másik poén, élőben fogadok a CSZKA ellen, emberhátrányba cumiznak idegenbe 3 góllal, erre egy félidő alatt pöccintenek 6-t.
Hogy az a...
http://kepfeltoltes.hu/150920/120840254 ... es.hu_.png
Eredő odds: 25,64...
Az irammal nem volt gond, de a technikai tudás sok játékosnál egészen megdöbbentett.visca el barca írta:pedig még a tegnapi egy jó iramú meccs volt, sok góllal
Én csak beletekintettem, az iram tényleg jó volt, de voltak azért hibák. Nézhetetlen semmiképpen nem volt. Nice meg jobb csapat mint a helyezése mutatja, de a Bastia-tól többet vártam. Este meg remélem nyer a Marseille megtettem őket, otthon nagyon megy Michellel. Plusz a litván győzelem is jöhetne kosárban. Juve már jött.visca el barca írta:
pedig még a tegnapi egy jó iramú meccs volt, sok góllal![]()
természetesen az év tippem sem jött, de másik kettő, amin gondolkodtam meg sima lett
pedig még a tegnapi egy jó iramú meccs volt, sok góllalAlcantara írta:Szerintem még egyet sem. Én most nézek először teljes francia bajnokit, annyira utálom őket.visca el barca írta:ez a basztijja az életben nem fog két gólt lőni...
Ezek mindig ilyen nézhetetlenek?
Ha egy megy el rajta, akkor inkább az első menjen el.Alcantara írta:Nem tehetek róla, hogy az enyém az első. Hogy szidnátok, ha utolsó lett volna?S.Agüero írta:Néha azért legalább az első meccseket túlélhetnénk...
A saját szelóm is elment, pedig minden jött rajta ezen a ...on kívül.
Nem tehetek róla, hogy az enyém az első. Hogy szidnátok, ha utolsó lett volna?S.Agüero írta:Néha azért legalább az első meccseket túlélhetnénk...
Szerintem még egyet sem. Én most nézek először teljes francia bajnokit, annyira utálom őket.visca el barca írta:ez a basztijja az életben nem fog két gólt lőni...
Én is ettől zizegek, hogy a Bastia a fene nagy hazai pályán leikszel. Megtettem sajáton is, ráadásul eddig minden jött rajta. Tapasztalat szerint a több szelvényen megjátszott tuti szokott menni.visca el barca írta:keseregni majd akkor fogok, ha a bordó amit leadtam nem jön bevolt még tarsolyban egy spurs-crystal palace H is, az is sima 3-0 lesz...
Ne keseregj! Az én megérzésem is bejött:Chelsea győzelem.visca el barca írta:basszus, az első tippem amit írni akartam, az wolfsburg-hertha 2-3 gól, de addig vacilláltam amíg nem azt választottam... természetesen 2-0 lett
Nyugi van, sima lesz.visca el barca írta:jah, sztem is egész jó lett. bár kantyt továbbra sem értem mi fantáziát lát a mu-ban