Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Komolyan nem értem, hogy ha Koke - akit én is bírok - bent van a "kívánságlistádban", akkor pl Verratti, vagy Gündogan miért nincs. Azért, mert ők nem a La Ligában tolják?Bob_Marley írta:Nálam csak két név jöhet szóba, akik közül az utóbbi időben cikkezett a sajtó. Pogba vagy Koke. Utóbbit nem kell magyarázni, a Liga egyik legjobb középpályása, óriási munkabírással.
Chino írta:Nem regisztráltuk Ardat a Bl-be. Attól, hogy januárig nem játszhat tétmeccsen még a mi játékosunk. Szerintem ugyanúgy játszhat majd az egyenes kiesési szakaszban.
A Roma megvette ha jól emlékszem, nekünk meg majd opciós jogunk lesz rá.Bob_Marley írta:esetleg Gerson gyerek, bár vele meg nem tudom hogy áll a helyzet
mondjuk az egyre valószínűbbnek tűnik, hogy nem fogják hozni magukat, mert ha minimális eredménykényszer van és nem vezetünk 3 góllal, akkor Lucho be se meri rakni őket, inkább fent hagyja a fáradt MSN-t, legalábbis az eddigi meccsek erre példák. hosszútávon nem fog egyikőjük sem megragadni itt, most annyira jók, hogy üljön vki a padon és meglegyünk létszámban, úgyhogy januárban valakire mindenképp szükség lesz.Bob_Marley írta: Coutinho? Jó vicc, semmi szükség nincs ilyen típusú játékosra jelenleg. Januárban egy támadó ha Sandroék nem tudják hozni magukat és annyi...
Nem regisztráltuk Ardat a Bl-be. Attól, hogy januárig nem játszhat tétmeccsen még a mi játékosunk. Szerintem ugyanúgy játszhat majd az egyenes kiesési szakaszban.hank1ee írta:
Az lenne a legjobb különben, mondjuk Aleix fejét megnézném, mikor közölnék a csapattal, hogy Arda a jövőhéten már ott lehet a bajnokin.Így már a BL-ben úgyse játszhatna a török, de a bajnokikon tudná nyomatni, nem kis haszna lenne annak rotáció, illetve játék szempontjából sem.
És akkor Alves utána és Maxwell szint lesz a kezdő?Nero. írta:Én Vidaltól személy szerint nen várok sokat. Szerintem ő ilyen Maxwell/Adriano szint lesz. Azért is írtam Turant mert csak egy játékost engedélyeznek ha minden úgy alakul.
Az lenne a legjobb különben, mondjuk Aleix fejét megnézném, mikor közölnék a csapattal, hogy Arda a jövőhéten már ott lehet a bajnokin.Nero. írta:A spanyol szövetség elvileg engedélyezné, hogy akár már jövőhéten beregisztráljuk Ardat, de a FIFAnak meg jóvá kell hagynia. Mondjuk a korrupt férgek úgyse fogják, de azért reménykedjünk.
Pedig már kezdtem belelkesedni.hank1ee írta: Troll Football, mi lenne?Pedrot is ők hozták le, hogy megy a Unitedbe, a fele azért igaz volt annak is. Lehet Coutinhot nem is mi visszük el, hanem a Real...
![]()
Én kb úgy képzelem, mint ami Iscoval történt, Málagában szinte támadó volt, a Realban meg "megtanult" védekezni, és picit hátrébb játszik - és ha nem az árcédula döntene ott, akkor simán beépülhetett volna már. A brazil játszott többször is 433-ban középpályást, a poszt se lenne neki idegen. Amúgy a védekezése jobb, mint azt sokan hiszik szerintem, bele tudna szokni, bárhova is igazol, úgyis többet kell majd hátra is besegítenie, ilyenek ezek a nagy csapatok.. De szerintem ezt ő is tudja. Én a posztja miatt nem aggódnék.Messias2 írta:Mondjuk nem tudom, h hol lehetne ebben a 4-3-3-ban a posztja. Azért ő eléggé támadószellemű.
Troll Football, mi lenne?palesz77 írta:hank1ee írta:Elvileg figyeljük Coutinhot, és ahogy a téli piac megnyílik, be is próbálkozunk.
Ennek mi a forrása?
hank1ee írta:Elvileg figyeljük Coutinhot, és ahogy a téli piac megnyílik, be is próbálkozunk.
A kiemelt részekkel egyetértek, viszont szerintem akár már télen is hozható lenne. Amúgy tudja valaki, hogy ha egy játékos ősszel játszik az EL-ben, akkor tavasszal nevezhető a BL-be?palesz77 írta:Ennek mi a forrása? Csak mert egy az, hogy most jött Arda, nem érzem logikusnak - kivéve, ha mindketten megtestesítenék a támadó cseréket is -, na meg ekkora kalibert nem hiszem, hogy télen el lehet hozni.. Pedig örülnék én is, kis - sok - neveléssel nem lenne rossz, Ini is tud támadóbban játszani, ha akar. De szerintem kacsa, majd a forrás után megmondom..
Szvsz ő inkább a technikai tudására gondolt. De igazad van.palesz77 írta: Ezt mondjuk TV előtt ülve is megmondtam volna..
hank1ee írta:Elvileg figyeljük Coutinhot, és ahogy a téli piac megnyílik, be is próbálkozunk.
Ezt mondjuk TV előtt ülve is megmondtam volna..Messias2 írta:Nem mintha sokat számítana, de Bogdán Adam is azt mondta, h Coutinho emelkedik ki a legjobban a Liverpoolból.
Örülnék neki. Most h lesérült Rafinha, le is igazolnám. Amit ebben szezonban, illetve az elöző szezonokban láttam tőle. Az nekem nagyon tetszett. Nem mintha sokat számítana, de Bogdán Adam is azt mondta, h Coutinho emelkedik ki a legjobban a Liverpoolból.hank1ee írta:Elvileg figyeljük Coutinhot, és ahogy a téli piac megnyílik, be is próbálkozunk.
A posztok is mások, a feladatkör is más.palesz77 írta: A török meg elég hasonló stílusú játékos, talán van annyi eszük, hogy presztízsből nem megyünk rá a franciára a nyáron..
Valamit tenniük kell, hogy ne legyen unalmas a futball, ugye mindig mi nyerünk. Természetesen egyértelmű, hogy az ifibe rosszul igazolt emberek után Turan-ék kapnak büntetést, teljesen logikus.Kubla9 írta:Remélem hogy kacsa a hír hogy megint vizsgálat folyik a csapat ellen. Nagy szívás lenne ha esetleg megint eltiltanának az igazolásoktól,vagy bármilyen szankció is legyen az.