Alcantara írta:Palesz, ezzel képben vagy? Te mindig követed ezeket napra készen.
Mi ez az újabb vizsgálat? Én most megnéztem a Mundot, de nem láttam azt, ami a cikkben említve van. Régebbi vagy csak az NSO hazudik?
Én nem hallottam semmiről, de az vicc lenne, ha ugyanazért még egy évre elmeszelnének minket..

Nem hiszem, hogy ez valós hír lenne, szokásos NSO gondolom, de aztán ki tudja igazából. Erxy?
Amúgy a Pogbás rész se igaz szerintem, ha Bartoék megegyeztek volna a franciával, akkor azzal telekürtölték volna a sajtót, ehhez képest látványosan nem jutottak a kampány alatt egyről a kettőre - hál istennek -, és amint Laporta felvetette, hogy Pogba a zsebében van, Bartoék rögtön leigazolták Ardát. A török meg elég hasonló stílusú játékos, talán van annyi eszük, hogy presztízsből nem megyünk rá a franciára a nyáron..

Aki eddig amúgy pocsékul kezdte a szezont, remélem így is folytatja majd, akkor nem lesz érte legalább bankrobbantás, még ha jön is - bár lenne pár másik opcióm helyette.
Más.:
Benfica president already had meetings with Grimaldo's agent. Player would be open for a move. Possible transfer in January. [tmw/ojogo]
Baromi sok hír van már a Benficáról, kíváncsi leszek az ügy végére. Így, hogy Adrianoval 2018-ig hosszabbítunk, elég egyértelmű jelzést adunk felé, pedig amilyen formában van a brazil..

Na mindegy, majd csak lesz valahogy.