Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
NBI-ben nemRichmond82 írta:Rettentően sok a pontatlan passz és itt nem 20-50 centikkel tévesztenek , hanem 2-5 méterekkel..... megyeiben levágják az ember lábát ilyen labdákért.....
Vagy Sergi Roberto tér oda vissza, amint Alves felépültRichmond82 írta:A gond az , hogy Gumbau fog így lehetőséget kapni......Nero. írta:Az megvan, hogy nem lesz cserénk a középpályára? Mert ez elég súlyosnak tűnik.
Richmond82 írta:A gond az , hogy Gumbau fog így lehetőséget kapni......Nero. írta:Az megvan, hogy nem lesz cserénk a középpályára? Mert ez elég súlyosnak tűnik.
Adriano felépült és Alvesnek sincs szerintem sok hátra így Roberto mehet középpályára.Nero. írta:Az megvan, hogy nem lesz cserénk a középpályára? Mert ez elég súlyosnak tűnik.
A gond az , hogy Gumbau fog így lehetőséget kapni......Nero. írta:Az megvan, hogy nem lesz cserénk a középpályára? Mert ez elég súlyosnak tűnik.
eddig tényleg. két nagy helyzetKash írta:Szünet után felpörögnek, ebben biztos vagyok. 3-1 a tippem a barcelona javára.
Én is. Nem nagyon láttam még olyan embert aki gyorsabb Albánál és ezt ráadásul rendre érvényesíti is vele szemben egy meccsen belül, úgy tűnik most találtam egyet.Capon írta:Marha gyors, de kicsit előbb is gyorsít fel mint Alba, azért megnéznék egy futóversenyt kettejük között.TripleH írta:Azt meg kell hagyni, hogy a Salah gyerek, kicseszett gyors, Albát folyamat letudja hagyni.
Nekem azért ilyen feltűnő mert labdával is gyorsul nagyon.Capon írta: Marha gyors, de kicsit előbb is gyorsít fel mint Alba, azért megnéznék egy futóversenyt kettejük között.