A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
2009? Tényleg a közelmúlt.Messias2 írta:
Úgy tűnik, h sokan elfelejtkeztek pl. a 2009-es BL elődöntőről, vagy mondhatnám a 11-es elődöntőt a Real ellen. Ha csak a közelmúltra gondolok. Ezeken a meccseken minket segítettek a bírók.
Bocs, ha picit nyers voltam. Csak kiakasztanak ezek az összeesküvés elméletek.
Június 26.-i cikkben 56 Penaltys, de ez egyben a MU/RM karrierje.Richmond82 írta: Azért maradjunk annyiban , hogy CR a maga 400 góljából vagy 70-80-at kb büntetőből lőtt. Nem tudom , hogy van-e olyan klub amelyik ennyi büntetőt kapott az utóbbi 10-15 évben egybevéve.
Messias2 írta:Megint nem értem, miért frusztrál egyeseket ennyire, h Cé megtalálta a góllövő cipőjét. Akármennyire botrányos (számomra is) a gólöröme, a 2 meccs 8 gól magáért beszél. Midenki károg, h tiziből lőtte meg stb., de azt is be kell rúgni. Gondoljunk csak Messire.
Lassan el kéne fogadni egyeseknek, h Ronaldo a világ legjobb góllövője, ha tetszik, ha nem. Ettől persze nem a világ legjobbja, legalábbis számomra. De egyértelműen egy korszakos játékosról beszélünk.
mahitoo írta:OFF: Nero! Ti mióta? Én 92.
Noname. Értsd meg, a te mostani mondandód színtiszta gyűlölködés.
Olvastam azt is. De ha CR ezek miatt ekkora szintű utálatot vált ki belőled, akkor kis túlzással a jelenlegi játékospiac felét felküldhetnéd egy aknamezőre..noname írta:Olvasd tovább.Busquetset említem. de Alves is a megtűrt kategória is.
Sajnálom, hogy nem utálom tiszta szívből a Realt.noname írta:Mivel látszólag nagyon korrekt akar itt mindenki lenni annak ellenére h ez a Barca VS Real topik
Nem azzal volt a gond, hogy szidod, hanem a stílussal..noname írta:Azon meg h egy Barca fórumon leszidok egy realost, abban mégis mi a jófene provokatív?![]()
![]()
![]()
Olvasd tovább.palesz77 írta:Alevs, Suárez, Neymar?noname írta:ahol hisztis kölykök vannak a pályán, akik mást se csinálnak csak a bírónak rinyálnak meg nyalogatják a sebeiket és fetrengenek. + bundázások
És ki az a játékos, aki erről először jut eszetekbe?![]()
Bár utóbbi hál istennek elkezdett javulni - elég látványosan -, de a másik kettő eszméletlen műsorokra képes még mindig.
Alevs, Suárez, Neymar?noname írta:ahol hisztis kölykök vannak a pályán, akik mást se csinálnak csak a bírónak rinyálnak meg nyalogatják a sebeiket és fetrengenek. + bundázások
És ki az a játékos, aki erről először jut eszetekbe?![]()

Na ide figyelj. Én nem személy elleni támadást intéztem, hanem próbáltam elmagyarázni h mások mit éreznek a Reallal szemben. Ha te ilyen hangsúlyban akarsz beszélni velem, arra ott a pm. Viselkedj!Messias2 írta:Na, látod erről beszéltem. Amikor a határtalan utálat elhomályosítja az ember agyát.noname írta: Pánikol a halál. Egyszerűen csak szívből gyűlöljük Ronaldot. Nálam olyan szintű utálatnak örvend h ha holnap hallanám h egy taposóakna levitte a lábát, a szemem se rebbenne. Ronaldo a modern foci egyik kártevője és nagyobb kártevő már csak az a pár b..iutánzat, akinek ő a kedvenc játékosa. Amikor látom a hiszti képét legszívesebben addig ütném, amíg az anyja se ismeri fel.
Na, látod erről beszéltem. Amikor a határtalan utálat elhomályosítja az ember agyát.noname írta: Pánikol a halál. Egyszerűen csak szívből gyűlöljük Ronaldot. Nálam olyan szintű utálatnak örvend h ha holnap hallanám h egy taposóakna levitte a lábát, a szemem se rebbenne. Ronaldo a modern foci egyik kártevője és nagyobb kártevő már csak az a pár b..iutánzat, akinek ő a kedvenc játékosa. Amikor látom a hiszti képét legszívesebben addig ütném, amíg az anyja se ismeri fel.
Bocsánat, hogy közbeszólok.Messias2 írta: Abban egyetértek noname-vel, h botrányos a játékvezetés Spanyol honban, de egyáltalán nem gondolom, h bármely csapatot direkt segítenének. Ezt már csak a szurkolók látják bele a dolgokba. Egyszerűen sok rossz döntést hoznak. Természetesen a mi kárunkra is, de ez más csapattal sincs másképp. Azt se feledjük, h az emberben jobban megmaradnak azok a döntések, amik a csapata ellen szóltak, mint ami mondjuk mellette.
Ja.. Ő tehet arról, h a fogalamtlan bírók, mit fújnak be neki.hank1ee írta:Egyébként talán ha Ronaldo nem lőne gólt kamu tizenegyesekből, biztos nem tenne szóvá senki semmit, és nem hívnák őt penaldonak.