Marc-André ter Stegen
- Chino
- Llegenda del Barça
Nagyon sok itt a ha, de abban sem vagyok biztos, hogy elérte volna, ha kijön. Torre le is lassított egy kicsit mielőtt elrúgta, szóval könnyen lehet, hogy el tudta volna húzni mellette. Akkor meg jönne, hogy tapasztalatlan, forrófejű, miért nem maradt bent stb.
Amellett így is csak kapufáról pattogott be a labda, annyira szélre volt téve, hogy esélye sem volt elérni.
Bár ha Bravo nyalja be, akkor meg "semmit nem tehetett volna", "senki nem védte volna", higgadt volt és bent maradt" stb.
Rohadt nehéz egy ilyet megítélni. Ráadásul neki tizedmásodperc alatt kellett dönteni, itt meg még 20 visszanézés után sem egyértelmű, hogy elérte volna-e.
Mi a biztosíték, hogy Bravo máshogy tett volna? Mert úgy veszem ki, hogy ez itt egyértelmű sokaknak.
Amellett így is csak kapufáról pattogott be a labda, annyira szélre volt téve, hogy esélye sem volt elérni.
Bár ha Bravo nyalja be, akkor meg "semmit nem tehetett volna", "senki nem védte volna", higgadt volt és bent maradt" stb.
Rohadt nehéz egy ilyet megítélni. Ráadásul neki tizedmásodperc alatt kellett dönteni, itt meg még 20 visszanézés után sem egyértelmű, hogy elérte volna-e.
Mi a biztosíték, hogy Bravo máshogy tett volna? Mert úgy veszem ki, hogy ez itt egyértelmű sokaknak.
Forca Barca!!!!
- HungaroBarca
- Barça B
Szerencsére nem buktunk azon hogy Maschék bénáztak de megvallom őszintén most mutatkozott meg sokadszorra Lucho jelenleg picike hibája ,hogy nem cserélte fel a szerepeket a kapusposzton
. Nem egyszer mondtam már hogy Stegennek a bajnokságban a helye és kimerem jelenteni hogyha ez a meccs pl. a 13. fordulóban van és Stegen a Number 1 a Ligában akkor ezt kivédi valahogy mert lenne már pár meccs a lábában és nem küzdene meccshiánnyal....
Az meg már csak a másik véglet hogy Bravo ezt , ha BL-ben véd ,akkor is jobban oldja meg mert van elég TAPASZTALATA....
( Senki se merje arra kifordítani, hogy azt írtam hogy Bravo jobb mert ez nem így van)

Az meg már csak a másik véglet hogy Bravo ezt , ha BL-ben véd ,akkor is jobban oldja meg mert van elég TAPASZTALATA....

,,Bármilyen hibát meg tudok bocsátani,ám annak nem jár könyörület aki nem küzd szívvel-lélekkel a Barcelonáért . " Pep Guardiola
- Normandia
- Director del Fútbol
Respect...Bob_Marley írta:Őt venném elő legutoljára. Ez leginkább Mascherano gólja volt, de Alba is sokat hozzá tett, hogy nem jött ki időben. Mindenkinek megvolt az embere, Mascherano meg holttérben megpróbált lesre játszani, de csak kalimpálás lett belőle. Így is épp elrúgták mellette, a határozatlanság miatt nem merte bevállalni a kifutást, ez hiba de szerintem jól döntött. Értelmetlen lett volna kirohanni, volt egy mozdulat mikor megindult, de visszatáncolt. De ez a bravúr kategória lett volna ha megússzuk. Egyedül vihették rá gyakorlatilag.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Őt venném elő legutoljára. Ez leginkább Mascherano gólja volt, de Alba is sokat hozzá tett, hogy nem jött ki időben. Mindenkinek megvolt az embere, Mascherano meg holttérben megpróbált lesre játszani, de csak kalimpálás lett belőle. Így is épp elrúgták mellette, a határozatlanság miatt nem merte bevállalni a kifutást, ez hiba de szerintem jól döntött. Értelmetlen lett volna kirohanni, volt egy mozdulat mikor megindult, de visszatáncolt. De ez a bravúr kategória lett volna ha megússzuk. Egyedül vihették rá gyakorlatilag.

én nem így közelítem(varrjam, vagy ne varrjam), ez egy lehetőség lett volna egy klasszis megmozdulásra, de csak egy tucat (béna?) mozdulatra tellett - sajnos.
Szerintem is hibázott - többek között ő is - mert nem jött ki. Pedig jó lett volna hallani a szokásos sablonszöveget, hogy a kapus "jól együtt él a játékkal". 

- Normandia
- Director del Fútbol
Na én meg ebben nem vagyok biztos.visca el barca írta:simán kijöhetett volna de én sem varrom a nyakába. benyalta, ez van, 2 nap múlva a kutya sem fog már emlékezni rá

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Abban gólban 3 védő volt benne a leginkább. Alba,Masch és Mathieu, nem pedig ő. Nehogy már ezért is elővegyük. Amúgy ma nem volt sok dolga, labdához is alig ért, mivel Atleti nem támadott le minket, ezáltal nem tudta kamatoztatni a rugótechnikáját.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- visca el barca
- Presidente del Barça
simán kijöhetett volna de én sem varrom a nyakába. benyalta, ez van, 2 nap múlva a kutya sem fog már emlékezni rá 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Leon
- Director del Fútbol
Hát, az 1 az 1 ellenél kapus legyen a lábán aki biztosan védi a támadást... Még Oli Kahn vagy Buffon sem..
A mai gólt a legkevésbé sem lehet a nyakába varrni!
A mai gólt a legkevésbé sem lehet a nyakába varrni!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
Csak azt mondtam, hogy akár ki is jöhetett volna rá, és ezzel nem vagyok egyedül.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Normandia
- Director del Fútbol
Hagyd, megint nincsen rajta sapka. Mind1 mi a szitu, ő a hibás.kanty írta: Ráviszi egy az egybe Torres, majd berúgja, és egy ilyen után előveszed Stegent? Értem, hogy voltak hibái, de azért a ló túloldalára sem kell átesni.

- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Ezt én is így éreztem....Nero. írta:Nem akarok cirkuszt, meg egy győztes meccs után nem is szeretek rosszat mondani bárkire is, de ma megint megkapta a szokásos gólját. Telibe nem lehet ráhúzni a vizes lepedőt, de szerintem erre kilehetett volna mozdulni.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Ráviszi egy az egybe Torres, majd berúgja, és egy ilyen után előveszed Stegent? Értem, hogy voltak hibái, de azért a ló túloldalára sem kell átesni.Nero. írta:Nem akarok cirkuszt, meg egy győztes meccs után nem is szeretek rosszat mondani bárkire is, de ma megint megkapta a szokásos gólját. Telibe nem lehet ráhúzni a vizes lepedőt, de szerintem erre kilehetett volna mozdulni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Nem akarok cirkuszt, meg egy győztes meccs után nem is szeretek rosszat mondani bárkire is, de ma megint megkapta a szokásos gólját. Telibe nem lehet ráhúzni a vizes lepedőt, de szerintem erre kilehetett volna mozdulni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Tavaly a Bl-ben 30 védése volt, ami több, mint az utóbbi 6 évben bármelyik kapusunknak. És a 09/10-es szezon óta egyedül Xavi volt az 12/13-ban, aki több pontoss hosszú passzt adott, mint ő. Persze csak statisztika, de azért szép számok, ráadásul úgy, hogy közben a bajnokikon nem is ő védett, és 2 meccs közt volt, hogy kihagyott legalább 1 hónapot is.. Remélem hétvégén is a magabiztosabb énjét fogja elővenni, és lehoz pár parádés meccset Bravo visszatéréséig.
Most eljött a pillanat ami tavaly nem. Az egyik kapusunk huzamosabb ideig védeni fog több fronton. Nagyon kíváncsi leszek, hogy fogja kezelni a helyzetet, mert ez sokat számíthat a karrierje jövője szempontjából.Leon írta:22?TerStegen1 írta:Ter Stegen, a válogatottban. 22 mezt fogja viselniSzerintem egyszerre 4-5nél több nem fog rá menni!
![]()
Sajnálom Bravot,viszont örülök neki hogy Marc végre szerepet kap a bajnokságban!

- Leon
- Director del Fútbol
22?TerStegen1 írta:Ter Stegen, a válogatottban. 22 mezt fogja viselni

Sajnálom Bravot,viszont örülök neki hogy Marc végre szerepet kap a bajnokságban!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
- TerStegen1
- Barça B
Ter Stegen, a válogatottban. 22 mezt fogja viselni 

- Deus
- Boixos Nois
S.Agüero írta:Nem történt meg.Deus írta:Valaki betudná linkelni a videót amikor Ter átveszi a díjat? lemaradtam róla... és nem találom sehol.

Bakker, pedig azt hittem hogy kap egy kis díjat vagy valamit.

Azért az is benne van a pakliban, hogy Bravo fog védeni a BL-ben is. Aztán ezt is meg lehet valahogy magyarázni.Egyébként a szerepcserét tartom továbbra is célszerűnek, egyrészt azért, hogy Bravo is védhessen a legrangosabb európai kupasorozatban, másrészt, hogy ter Stegen is szokja a spanyol bajnokságot és felvegye a heti ritmust.
Ez a két kapus így luxus ide a jelenlegi felállásban, és a választani kell akkor a fiatalabbat választanám. És meg is értem Stegent, hogy nem elégedett a helyzetével idejön első számú kapusnak, aztán küzdhet a csapatba kerülésért nem egyenlő feltételek mellett...